Ελλάδα

«Τόσο καιρό με προκαλούν για να δουν αντιδράσεις»: Δήλωση Φιλιππίδη στο δικαστήριο

Δήλωση κατά τη διάρκεια της σημερινής δικασίμου για την υπόθεσή του έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά από την ένταση που ξέσπασε νωρίτερα στην αίθουσα.

Η δίκη συνεχίστηκε με την κατάθεση της ηθοποιού Λένας Δροσάκης, η οποία ρωτήθηκε από το προεδρείο εάν έχει ακούσει ποτέ για περίπτωση βιασμού με θύτη τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Κατά πληροφορίες, η μάρτυρας περιέγραψε μία περίπτωση αλλά δεν μίλησε για βιασμό ούτε και κατονόμασε το πρόσωπο.

Ο κατηγορούμενος, οργισμένος, σηκώθηκε από το εδώλιο και φώναξε: «Συγγνώμη, συγγνώμη;». Στη συνέχεια ζήτησε να κάνει μία δήλωση.  

«Τόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια. Προκαλούν τον οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση» επεσήμανε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ένταση στη δίκη

Νωρίτερα χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας στην αίθουσα καθώς επικράτησε ιδιαίτερη ένταση μεταξύ των δικηγόρων Φιλιππίδη – Δροσάκη. 

Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ των νομικών, μετά από τη χρήση της λέξης «ερωτόλογα» από την πλευρά του εκπροσώπου του Φιλιππίδη σχετικά με τα μηνύματα που έστελνε εκείνος στην ηθοποιό. Η πλευρά της απάντησε πως επρόκειτο για «προστυχόλογα» και κατήγγειλε τις πρακτικές της εκπροσώπησης του κατηγορουμένου.

Η έδρα αποχώρησε και μπήκε στην αίθουσα η αστυνομία για να επιβάλει την τάξη. 

πηγή: lifo

now/greece/toso-kairo-me-prokaloyn-gia-na-doyn-antidraseis-dilosi-filippidi-sto-dikastirio

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button