Ελλάδα

Χαλκιδική: Μνήμες από την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ από την Κηφισιά ξύπνησε η υπόθεση της 3χρονης

Μνήμες από τη μαφιόζικη αρπαγή του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν, από τον Νορβηγό πατέρα του Ρίκι τον περασμένο Μάιο μέσα από το σπίτι όπου διέμενε με τη μητέρα του στην Κηφισιά, ξύπνησε η προ ημερών αρπαγή της 3χρονης από το Νικήτη Χαλκιδικής από τη μητέρα της και τον παππού της με προορισμό τη Γαλλία χωρίς την ενημέρωση του Έλληνα πατέρα της.

Όπως στην περίπτωση του 6χρονου αγοριού, έτσι και στην υπόθεση της 3χρονης, χρειάστηκαν λίγα 24ωρα μετά την αρπαγή τους προκειμένου να λήξει ο συναγερμός αναζήτησης, καθώς οι γονείς τους, που βαρύνονται μετά από μηνύσεις σε βάρος τους με το έγκλημα της αρπαγής ανηλίκου, επικοινώνησαν με τις αρχές μετά τη δημοσιότητα που πήραν οι δυο ιστορίες τόσο από τη Νορβηγία όσο και από τη Γαλλία δίνοντας σημεία ζωής και επιβεβαιώνοντας πως τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

rainer-6hronos
Ο 6χρονος Ράινερ με τον πατέρα του

Οι υποθέσεις φαίνεται να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, καθώς οι δύο αρπαγές σύμφωνα με τα στοιχεία είναι αποτέλεσμα των κακών σχέσεων που διατηρούσαν- μεταξύ τους- οι πρώην σύζυγοι στην περίπτωση του 6χρονου Ράινερ και οι σύντροφοι της 3χρονης από τη Χαλκιδική.

rainer
Ο 6χρονος Ράινερ με τον πατέρα του

Στην περίπτωση του 6χρονου αν και έχουν περάσει πολλοί μήνες από την ημέρα της αρπαγής του, μέχρι και σήμερα δεν έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία με την μητέρα του, Νίνα -Γκαμπριέλα Ετμεκτζόγλου με αποτέλεσμα να ανησυχεί για την υγεία του.

Από την άλλη, η περίπτωση της 3χρονης από την Χαλκιδική έχει αρχίσει να δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με τις πραγματικές σχέσεις του πρώην ερωτευμένου ζευγαριού.

Σύμφωνα με στενό οικογενειακό πρόσωπο της οικογένειας του πατέρα της 3χρονης, το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό ήταν μαζί στη Γαλλία, χωρίς την κόρη τους και εκεί υπήρξε μια λογομαχία μεταξύ τους. Ο 32χρονος επέστρεψε με το αυτοκίνητο στην Ελλάδα ενώ η γυναίκα έμεινε στο σπίτι στην οικογένειά της στη Γαλλία για περίπου 20 ημέρες.

halkidiki
Η 26χρονη μητέρα της 3χρονης από τη Χαλκιδική

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο πρόσωπο, η γυναίκα, πριν εξαφανιστεί, μάζεψε από το σπίτι τους στη Χαλκιδική όλα τα πράγματα τα δικά της και της κόρης της, ενώ ο 32χρονος αντιλήφθηκε την απουσία τους το βράδυ της Τρίτης 21 Μαρτίου και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της μέχρι την ώρα που ίδια κάλεσε από τη Γαλλία στις αρχές. Την επόμενη ημέρα, είδε να λείπουν από το σπίτι τα ρούχα, προσωπικά αντικείμενα και κάποια χρήματα και τότε δήλωσε την εξαφάνισή τους στην αστυνομία.

Χαλκιδική: Μνήμες από την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ από την Κηφισιά ξύπνησε η υπόθεση της 3χρονης

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button