Ελλάδα

Χτύπησαν 91χρονο μέσα στο σπίτι του για να τον ληστέψουν

Τον απόλυτο τρόμο έζησε το μεσημέρι της Δευτέρας (24.04.2023) ένας 91χρονος στην Χαλκίδα, καθώς τρία άτομα εισέβαλαν στο σπίτι του και αφού τον χτύπησαν, τον λήστεψαν.

Πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι ο 91χρονος από την Χαλκίδα είχε ζητήσει από μία 47χρονη να του βρει γυναίκα για να φροντίζει το σπίτι του και εκείνη του είπε ότι γνώριζε κάποια που κάνει αυτή τη δουλειά. Έτσι λοιπόν ο ηλικιωμένος άνοιξε το σπίτι του στην 47χρονη και την 49χρονη που του είχε συστήσει για την δουλειά που την χρειαζόταν. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τις δύο γυναίκες συνόδευε ένας 37χρονος, γνωστός στις αρχές για το παραβατικό του παρελθόν.

Με το πρόσχημα ότι θέλουν ένα ποτήρι νερό, όλη η «παρέα» – σύμφωνα με το LamiaReport  – μπήκε στο σπίτι του ηλικιωμένου, με τον 37χρονο να τον αρπάζει από το λαιμό πετώντας τον κάτω, ζητώντας να του πει που έχει κρυμμένα χρήματα. Ο 91χρονος φοβήθηκε και του έδωσε 80 ευρώ που είχε στο σπίτι και οι δράστες αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Με τη βοήθεια γειτόνων που προσέτρεξαν για βοήθεια ακούγοντας τις φωνές του, ο 91χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και αργότερα το βράδυ της Δευτέρας (24.04.2023) αποχώρησε.

Δίνοντας την περιγραφή στους αστυνομικούς, ξεκίνησαν αναζητήσεις και πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (25.04.2023) εντοπίσθηκαν από την Ασφάλεια Χαλκίδας και τη Β’ ΟΠΚΕ, οι τρεις δράστες οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία.

Μάλιστα ο 37χρονος φέρεται να έχει διαπράξει παρόμοια αδικήματα στο πρόσφατο παρελθόν και ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Με πληροφορίες από LamiaReport 

https://creta24.gr/chtypisan-91chrono-mesa-spiti-na-ton-listepsoyn/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button