Ελλάδα

Ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΠΑΣΟΚ: Πρώτος ο Π. Δουδωνής, μέσα και η Χρονοπούλου

Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ το οποίο θα παρουσιαστεί σήμερα στις 16:00.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr «κλείδωσε» και η παρουσία της Ελένης Χρονοπούλου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη ή τρίτη θέση. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ελένη Χρονοπούλου.

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να είναι και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Μάντζος, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν θα είναι σε εκλόγιμη θέση ή μη. Έντονα για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ακούγεται και το όνομα του οικονομολόγου, Ηλία Κικίλια που εκτελεί καθήκοντα συμβούλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για θέματα οικονομική πολιτικής.

Επίσης, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ θα είναι και μια πολύ γνωστή γιατρός, καθώς και νέοι από το εξωτερικό με σπουδαία βιογραφικά και εξαιρετική επαγγελματική πορεία. Tο Επικρατείας συμπληρώνουν οι Νίκος Σαργκάνης, Νίκος Χριστοδουλάκης, Γρηγόρης Λαμπράκης, όπως επίσης και εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων.

https://creta24.gr/androylakis-anakoinonei-to-psifodeltio-epikrateias-ta-prosopa-oi-stochoi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button