Ελλάδα

Ωρωπός: Πλήρωμα ασθενοφόρου έπλυνε γυμνή 70χρονη σε πυλωτή – Κατεπείγουσα ΕΔΕ

ΕΔΕ έχει διαταχθεί από τον δήμο Ωρωπού ύστερα από περιστατικό με πλήρωμα δημοτικού ασθενοφόρου που έπλυνε γυναίκα, εντελώς γυμνή, σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Το ασθενοφόρο, κατά τις πληροφορίες του grtimes, είχε κληθεί να παραλάβει την 70χρονη γυναίκα, που φαίνεται ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, από την κατοικία της στην οποία ζούσε αβοήθητη. Για άγνωστο λόγο, αποφασίστηκε να την ξαπλώσουν σε μία κουβέρτα, χωρίς τα ρούχα της, και να την πλύνουν με ένα λάστιχο.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση που παρείχε ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης, «έχω δώσει ήδη εντολή για κατεπείγουσα Ε.Δ.Ε που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν».

Ο ίδιος έκανε λόγο για «θλιβερό συμβάν» κατά «άτυχης συνδημότη μας την οποία πλένει γυμνή στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, πλήρωμα του Δημοτικού ασθενοφόρου το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο δήμος».

«Ως άνθρωπος καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο συμβάν και αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή» συμπληρώνει ο ίδιος, ενώ ενημερώνει πως έχει επικοινωνήσει με την εταιρεία και «ζήτησα να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα από το δημοτικό ασθενοφόρο».

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, ότι τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται δεν θα μείνουν ατιμώρητες» κατέληξε.

πηγή: lifo

now/greece/oropos-pliroma-asthenoforoy-eplyne-gymni-70hroni-se-pyloti-katepeigoysa-ede

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button