Ελλάδα

Hellenic Train: Χωρίς τρένα και προαστιακό αύριο Σάββατο

Αύριο, Σάββατο 11 Μαρτίου δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο της Hellenic Train, συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων του προαστιακού της Αθήνας.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει: «Η Hellenic Train ενημερώνει ότι, αύριο Σάββατο 11/3/2023 δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σήμερα η Hellenic Train, σε προηγούμενη ανακοίνωσή της διέψευδε «αβάσιμες ειδήσεις» για την έλλειψη εκπαίδευσης των οδηγών της».

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει πως «Όσον αφορά τις αβάσιμες ειδήσεις σχετικά με την έλλειψη εκπαίδευσης των οδηγών μας και την απουσία των απαραίτητων πιστοποιητικών, η Hellenic Train – αποφασισμένη να προστατεύσει τους εργαζομένους της καθώς και τη φήμη της εταιρείας – τονίζει ότι όλοι οι μηχανοδηγοί της εταιρείας έχουν εκπαιδευτεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία».

Καταλήγει δε, λέγοντας πως «Όλοι οι μηχανοδηγοί μας έχουν περάσει με επιτυχία ιατρικές και ψυχομετρικές εξετάσεις και έχουν πιστοποιηθεί ως κατάλληλοι για εργασία, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο 3911/11.»

Mε ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας των Εφετών Λάρισας, ορίστηκαν δύο εφέτες για να αναλάβουν στο εξής τις ανακρίσεις για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Μπακαϊνη ως τακτικό ανακριτή με αναπληρώτρια την Σοφία Λυμπεριάδου.

πηγή: lifo

now/greece/hellenic-train-horis-trena-kai-proastiako-ayrio-sabbato

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button