Υγεία

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Μανώλης δεν μπορούσε να σωθεί»

Με αιχμή το τραγικό περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς στον Άγιο Νικόλαο και είχε ως αποτέλεσμα τον αδόκητο χαμό ενός νεαρού άνδρα, στο προσκήνιο έρχεται για ακόμη μία φορά η θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στις Δημόσιες Δομές Υγείας του Νησιού.

Το μοιραίο βράδυ του περιστατικού και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δηλώσεις του στο Creta24 ο Γιώργος Μανουσάκης, Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, «δεν εφημέρευε ούτε το ακτινολογικό αλλά ούτε και το αναισθησιολογικό τμήμα σε κανένα από τα νοσοκομεία του Λασιθίου. Επίσης, δεν εφημέρευε Γενικός Χειρουργός, ενώ ο Διευθυντής της χειρουργικής κλινικής ήρθε από το σπίτι του προκειμένου να προσπαθήσει να σώσει τη ζωή του άτυχου νέου.»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Το παιδί δεν μπορούσε να σωθεί»

Παρέμβαση για το θέμα έκανε και ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ανέφερε: «Το παιδί δεν μπορούσε να σωθεί εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων που προκάλεσε η φωτοβολίδα. Το νοσοκομείο δεν εφημέρευε. Ο χειρουργός άκουσε από το σπίτι του για το περιστατικό και έσπευσε στο νοσοκομείο. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο με το παιδί ο χειρουργός ήταν στη θέση του.»

πηγή: creta24

adonis-georgiadis-o-manolis-den-borouse-na-sothei/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button