Υγεία

«Αγλαΐα Κυριακού»: Κανονικά από Δευτέρα τα τακτικά χειρουργεία – Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Κανονικά θα λειτουργούν από τη Δευτέρα (3.6.24) τα τακτικά χειρουργεία στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», καθώς η διοίκησή του προχώρησε στην μετακίνηση παιδοαναισθησιολόγου για την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» από την Δευτέρα 3 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται κανονικά τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησής του.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Κατόπιν της εκδόσεως της υπ’ αριθμ. πρωτ. 24320/31.5.2024 απόφασης του κ. διοικητή της 1ης ΥΠΕ περί μετακινήσεως ιατρού παιδοαναισθησιολόγου από 3.6.2024 για την κάλυψη έκτακτων και επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών του νοσοκομείου μας, λαμβανομένων υπόψη και:

Α. Της από 31.5.2024 ομόφωνης απόφασης του Χειρουργικού Τομέα.

Β. Της θετικής εισήγησης της διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας,

Σας γνωρίζουμε ότι αποκαθίσταται πλήρως η λειτουργία των χειρουργείων του ΓΝΠΑ ‘Π. και Α. Κυριακού’ και από την 3.6.2024 θα πραγματοποιούνται κανονικά τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Ανάρτηση για το θέμα έκανε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μετά από συντονισμένες ενέργειες του υπουργείου Υγείας, της 1ης ΥΠΕ, της Διοικήσεως του Νοσοκομείου και του Ιατρικού του Προσωπικού λύθηκε η αποχή από τα τακτικά χειρουργεία και στο Νοσοκομείο “Αγλαΐα Κυριακού”. Τα τακτικά χειρουργεία συνεχίζονται από Δευτέρα κανονικά και θα δώσουμε προτεραιότητα σε όσους έχασαν τη σειρά τους αυτή την εβδομάδα», έγραψε στην ανάρτησή του ο Α. Γεωργιάδης.

https://creta24.gr/aglaia-kyriakou-kanonika-apo-deftera-ta-taktika-cheirourgeia-i-anartisi-tou-adoni-georgiadi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button