Υγεία

Χτίζουν 5ο όροφο στο ΠΑΓΝΗ για τη δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής

Εγκρίθηκε σήμερα με απόφαση Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Νεκτάριου Παπαβασιλείου, η διενέργεια ηλεκτρονικού Ανοιχτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Προσθήκη 5ου ορόφου, για τη δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής στο Γ΄ κτήριο των Κλινικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου».

Η επέκταση καθ’ ύψος του Γ΄ κτηρίου του Πα.Γ.Ν.Η. και η νέα εγκατάσταση της κλινικής θα αποτελέσει ένα σύγχρονο εξειδικευμένο κέντρο νοσηλείας ογκολογικών ασθενών. Η ογκολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ σήμερα παρέχει φροντίδα και νοσηλεία σε ογκολογικούς ασθενείς σε ολόκληρη την Περιφέρεια Κρήτης και Νοτίου Ελλάδας, με το ποσοστό πληρότητας της εν λόγω κλινικής να υπερβαίνει σε πολλές περιπτώσεις το 100%.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής που θα συμβάλει σημαντικά συνολικότερα στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου, στην αποσυμφόρηση των υπαρχόντων υποδομών και την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»,με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης-Next Generation EU, με διενεργούσα τον Διαγωνισμό Αρχή, το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΙΠΕΔ).

πηγή: creta24

chtizoyn-5o-orofo-pagni-ti-dimioyrgia-ogkologikis-klinikis/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button