Υγεία

Κρήτη: 60 προσλήψεις γιατρών σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας και ΕΚΑΒ

Εγκρίθηκε η προκήρυξη για 854 προσλήψεις στα νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ). Ειδικότερα, οι προσλήψεις αφορούν νοσοκομεία και τμήματα ΕΚΑΒ σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι θέσεις εργασίας απευθύνονται σε ιατρούς ειδικότητας, όπως πνευμονολογίας – φυματολογίας, μαιευτικής – γυναικολογίας, παιδιατρικής και αναισθησιολογίας.

Στην Κρήτη, προκηρύχθηκαν 60 θέσεις συνολικά, οι 59 σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας του νησιού και μία στο ΕΚΑΒ.

«Σε κάποιες από τις θέσεις έχει δοθεί και επιπλέον κίνητρο βαθμολογίας επιμελητών Α’ και διευθυντών προκειμένου να καλύψουμε ανάγκες και κενά, αντιλαμβανόμενοι υπάρχουν ανάγκες και κενά στα νοσοκομεία μας. Κάνουμε μια προσπάθεια να τα ενισχύσουμε σε ανθρώπινο δυναμικό κυρίως γιατρούς με ειδικότητα. Μπορούμε να πούμε ότι αν καλυφθούν αυτές οι θέσεις θα έχουμε καλύψει σημαντικά κενά. όμως η προσπάθεια θα συνεχιστεί» , δήλωσε στο Creta24 ο υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Δημήτρης Αγαπίου.

Δείτε τις θέσεις αναλυτικά:

Πώς θα κάνετε αίτηση

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 21/03/2023 ώρα 14.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 31/03/2023 ώρα 24.00.

Οι αποφάσεις προκηρύξεων των Νοσοκομείων για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dpnp_a@moh.gov.gr, το αργότερο μέχρι και την 13/03/2023. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της απόφασης προκήρυξης των ανωτέρω θέσεων είναι η μη δέσμευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά ειδικότητα, βαθμό και τμήμα, όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.

πηγή: creta24

kriti-60-proslipseis-giatron-se-nosokomeia-kentra-ygeias-ekav/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button