Lifestyle

Αποκαλύφθηκε το μέλλον του Grey’s Anatomy

Το Grey’s Anatomy ανανεώνεται για 20η σεζόν. Τι σημαίνει αυτή η ανανέωση, τι τίτλο έλαβε πλέον η σειρά και τι θα γίνει με την Grey της Ellen Pompeo;

Το “Grey’s Anatomy” ανανεώθηκε για 20η (!) σεζόν στο ABC και έγραψε ιστορία. Εκτός από αυτό, μαθαίνουμε και τι θα γίνει με την Grey της Ellen Pompeo που θεωρητικά μας αποχαιρέτησε φέτος.

Πώς θα είναι Grey’s Anatomy, χωρίς την Grey;

Θα είναι γιατί δεν φεύγει τελείως η Grey, αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Το ABC ανανέωσε για 20η σεζόν τη δημοφιλή του ιατρική σειρά. Αυτή η ανανέωση όμως την έκανε αυτόματα και το μακριοβιότερο ιατρικό δράμα στην ιστορία της τηλεόρασης.

Στη θέση του showrunner για τον επερχόμενο κύκλο θα είναι η Meg Marinis που θα αντικαταστήσει την επί σειρά ετών showrunner Krista Vernoff των “Grey’s Anatomy” και “Station 19”, η οποία θα αποχωρήσει με το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Παρά το γεγονός πως η σειρά προβάλλεται από το 2005, ωστόσο, (όπως σημειώνει και το Deadline) παραμένει δημοφιλές στην τηλεθέαση του ABC, καταλαμβάνει την πρώτη θέση στα ηλικιακά γκρουπ των 18-49, προσελκύοντας 10,7 εκατομμύρια θεατές ανά επεισόδιο σε όλες τις πλατφόρμες (κατά μέσο όρο).

Η τρέχουσα 19η σεζόν έχει ήδη δει δύο δυνατές αποχωρήσεις (εκτός από την showrunner Vernoff), όπως αυτή της Kelly McCreary που υποδύθηκε την Dr. Maggie Pierce για εννέα σεζόν. Η πιο πολυσυζητημένη όμως είναι αυτή της πρωταγωνίστριας, Ellen Pompeo, που ενσακρώνει την dr. Meredith Grey από την αρχή της σειράς και στο 7o επεισόδιο που προβλήθηκε τον Φεβρουάριο, ο χαρακτήρας μετακομίζει από το Σιάτλ στην Βοστώνη.

Μπορεί όμως να μετακόμισε, αλλά αναμένεται να επιστρέψει για το φινάλε του 19ου κύκλου που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μαΐου. Η Ellen Pompeo όμως δεν θα αφήσει έτσι το “Grey’s Anatomy”.

Σύμφωνα με αναφορά του Deadline, η 53χρονη ηθοποιός θα “ψιλοεπιστρέφει” στη σειρά. Εκτός από την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο φινάλε, θα παραμείνει ως εκτελεστικής παραγωγός στη σειρά και θα συνεχίσει να δανείζει τη φωνή της για το voiceover των που ακούμε στην αρχή και στο τέλος κάθε επεισοδίου. Επίσης, μπορεί να μην έχει γνωστοποιηθεί ακόμα κάτι επίσημα, αλλά φήμες την θέλουν να εμφανίζεται στην επερχόμενη σεζόν, απλά ακόμα δεν γίνεται να ξέρουμε τη συχνότητα ή το screen time της.

Μαζί με την Pompeo, το cast της 19ης σεζόν του “Grey’s Anatomy” περιλαμβάνει επίσης τους Chandra Wilson, James Pickens, Jr., Kevin McKidd, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver, Jake Borelli, Chris Carmack, Anthony Hill, Alexis Floyd, Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Midori Francis, Niko Terho και Scott Speedman. Η Kate Walsh επανεμφανίστηκε επίσης ως Dr. Addison Montgomery, με τους παλιούς Jesse Williams και Greg Germann να εμφανίζονται ως guest.

Αποκαλύφθηκε το μέλλον του Grey’s Anatomy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button