Lifestyle

Βασίλη, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

— Πες μας λίγα πράγματα για σένα.
Είμαι 21 ετών. Έχω μεγαλώσει στο κέντρο της Αθήνας, όπου μένω μέχρι σήμερα, παρέα με την αγαπημένη μου χελώνα. Σπουδάζω IT (Ιnformation Τechnology) και είμαι skater από τα παιδί. Εργάζομαι ως μοντέλο και στον ελεύθερο χρόνο μου μού αρέσει πολύ να βρίσκομαι από την άλλη μεριά της κάμερας. Γενικά, περνάω μεγάλο μέρος της μέρας μου εκτός σπιτιού και με ενθουσιάζει να αποτυπώνω ό,τι μου κεντρίζει το ενδιαφέρον με την αναλογική μου φωτογραφική ή τη μικρή μου βιντεοκάμερα. Απολαμβάνω εξίσου να βρίσκομαι στο σπίτι και να πειραματίζομαι με το video editing, να ακούω μουσική, να μαγειρεύω και να φτιάχνω χυμούς, και να βλέπω ταινίες με την κοπέλα μου.

— Πώς διαλέγεις τα ρούχα σου;
Η επιλογή για μένα είναι μια αυθόρμητη διαδικασία που βασίζεται σε δύο κριτήρια. Αρχικά στηρίζω ένθερμα το ethic fashion και τα περισσότερα από αυτά που φοράω είναι second hand. Εξίσου σημαντικό βρίσκω, ωστόσο, το να ταυτίζομαι με κάποιον τρόπο με τα ρούχα μου, να νιώθω ότι εγώ τα προσδιορίζω αντί να με προσδιορίζουν εκείνα.

Η επιλογή για μένα είναι μια αυθόρμητη διαδικασία που βασίζεται σε δύο κριτήρια. Αρχικά στηρίζω ένθερμα το ethic fashion και τα περισσότερα από αυτά που φοράω είναι second hand.

— Τα ρούχα σου σε περιορίζουν ή σε απελευθερώνουν;
Η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκω λόγο κάποιος να φοράει κάτι που να τον περιορίζει. Τα ρούχα μου με κάνουν να νιώθω ότι μου ταιριάζουν και με εκφράζουν. Τι πιο απελευθερωτικό;

— Αυτό που φοράς τώρα σε τι mood σε βάζει;
Νομίζω ότι το mood μου με κάνει να διαλέγω αρχικά το ρούχο κι αυτό με τη σειρά του φροντίζω να εκπέμπει τη διάθεσή μου. Αυτά που φοράω σήμερα είναι ενδεικτικά του πώς επιλέγω να ντύνομαι καθημερινά. Κοινός παρονομαστής είναι πάντα η άνεση και οι ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων.

— Μεγαλώνοντας, τι σε επηρέασε περισσότερο;
Στην επαφή μου με τη μόδα οφείλω να ομολογήσω ότι έχει συντελέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό η γιαγιά μου, με την οποία μεγάλωσα και ακόμα και σήμερα είναι το fashion icon της οικογένειας! Χωρίς να το επιδιώκει, μας έχει περάσει το μήνυμα πως το ντύσιμο δεν θέλει κόπο αλλά ένστικτο και φαντασία.

Βασίλη, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει; Facebook Twitter
Τα ρούχα μου με κάνουν να νιώθω ότι μου ταιριάζουν και με εκφράζουν. Τι πιο απελευθερωτικό; Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO

— Αν μπορούσες να αλλάξεις τη δική σου ντουλάπα με κάποιου άλλου, ποιο πρόσωπο θα διάλεγες;
To περιεχόμενο είναι πλέον τόσο προσωπικό που δεν θα ήθελα να το αλλάξω. Ωστόσο δεν θα έλεγα όχι σε κάποιο μεγαλύτερο έπιπλο.

— Τι έχεις στις τσέπες σου ή στο τσαντάκι σου;
Γενικά οι τσέπες μου, όπως και των περισσότερων skaters άλλωστε, δεν συγκρατούν πράγματα λόγω των αναπόφευκτων πτώσεων. Όμως πάντα έχω στο τσαντάκι μου τα κλειδιά, τα ακουστικά, το πορτοφόλι και το κινητό μου και τσίχλες ή μέντες, ένα powerbank και το μπλοκάκι μου.

— Τι φοράς και πόσο κοστίζει;
Τα γυαλιά μου είναι από παλαιοπωλείο και τα ρούχα και τα παπούτσια από second hand. Οι κάλτσες μου είναι από την πρόσφατη συλλογή του Stroller Crew, στο οποίο ανήκω. Μπορείτε να τις τσεκάρετε στο strollercrew.com.

— Πού πας τώρα;
Αρχικά πάω να τελειώσω το τελευταίο εξάμηνο στη σχολή μου και μετά προβλέπεται να βρεθώ στο εξωτερικό, όπου έχω κλείσει ήδη δουλειές. Ανυπομονώ και για τα δύο!

Βασίλη, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει; Facebook Twitter
Νομίζω ότι το mood μου με κάνει να διαλέγω αρχικά το ρούχο κι αυτό με τη σειρά του φροντίζω να εκπέμπει τη διάθεσή μου. Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO

Ιnstagram: @billyparaskeuopoulos

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

To νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

πηγή: lifo

tropos-zois/fashion/basili-ti-foras-simera-kai-poso-kostizei

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button