Lifestyle

Βρετανία: Άνω κάτω το παλάτι από τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι – «Έκπληκτη» δηλώνει η Καμίλα

«Έκπληκτη» από τις κατηγορίες του πρίγκιπα Χάρι στο βιβλίο του και τα σχόλια που έχει κάνει στον Τύπο, έχει μείνει η βασιλική σύζυγος, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Daily Mail. Ο δούκας του Σάσεξ έχει εξαπολύσει μια σειρά από εξαιρετικές επιθέσεις στη σύζυγο του βασιλιά Καρόλου Καμίλα, μεταξύ άλλων χαρακτηρίζοντάς την «επικίνδυνη» και «κακοποιό», καθώς συνεχίζει την εκστρατεία δημοσιότητας για τα εκρηκτικά απομνημονεύματά του Spare.

Επικίνδυνη η σχέση της με τον Τύπο λέει ο Χάρι

Ο Χάρι – ο οποίος αποκαλύπτει επίσης στο βιβλίο του ότι ο ίδιος και ο Γουίλιαμ «παρακάλεσαν» τον πατέρα τους να μην παντρευτεί την Καμίλα – κατηγορεί τη μητριά του ότι «ανταλλάσσει πληροφορίες» με τον Τύπο σε μια προσπάθεια να γράφονται πιο θετικές ειδήσεις για τον εαυτό της, πριν υπονοήσει τρόπο ότι οι «διασυνδέσεις» της με τα μέσα ενημέρωσης θα κατέληγαν σε «ανθρώπους που θα έμεναν στο δρόμο».

Πηγές δήλωσαν στο Vanity Fair ότι η οικογένεια ήταν σοκαρισμένη και συντετριμμένη από τα σχόλια, με μία από αυτές να λέει: «Βρίσκεται σε μια πορεία αυτοκαταστροφής. Υπάρχει τόση εκδίκηση. Η εκλιπούσα βασίλισσα θα ήταν απολύτως συντετριμμένη».

Σε άλλο σημείο, γνώστες του χώρου περιέγραψαν λεπτομερώς πώς ο δούκας «αδυνατεί να δει την ειρωνεία» στη συμπεριφορά του, κατηγορώντας τον ότι είναι αυτός που διαρρέει ιδιωτικές συνομιλίες στα μέσα ενημέρωσης.

Ο Χάρι έχει συζητήσει, σε βάθος, τη σχέση του με την Καμίλα τόσο στο βιβλίο του όσο και στη διαφημιστική του περιοδεία για την προώθησή του.

Ο Χάρι είπε στον δημοσιογράφο Άντερσον Κούπερ σε συνέντευξή του στο CBS ότι η βασίλισσα σύζυγος αρκούνταν στο να «αφήνουν τα σώματα -συμπεριλαμβανομένου και του δικού του- στο δρόμο», καθώς προσπαθούσε να αποκαταστήσει την εικόνα της μετά τη μακρά σχέση της με τον βασιλιά Κάρολο, ενώ ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Αναφερόμενος σε μια συνέντευξη του 1995, στην οποία η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, αναφέρθηκε ως γνωστόν στην Καμίλα ως «τρίτο πρόσωπο στο γάμο της», ο Χάρι είπε ότι αυτή η παραδοχή μετέτρεψε την νυν βασίλισσα σύζυγο σε «κακοποιό», προσθέτοντας: «Έπρεπε να αποκαταστήσει την εικόνα της».

Σύμφωνα με τον Χάρι, αυτή η επιθυμία να μεταμορφώσει τη δημόσια εικόνα της την έκανε «επικίνδυνη».

«Αυτό την έκανε επικίνδυνη λόγω των διασυνδέσεων που δημιουργούσε στον βρετανικό Τύπο», είπε. «Και υπήρχε ανοιχτή προθυμία και από τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν πληροφορίες και με μια οικογένεια που βασίζεται στην ιεραρχία, και με εκείνη στο δρόμο προς τη θέση της βασιλικής συζύγου, θα υπήρχαν άνθρωποι που θα έμεναν στο δρόμο εξαιτίας αυτού», είπε.

Ο δούκας έγραψε επίσης στα απομνημονεύματά του Spare ότι η Καμίλα «με θυσίασε στο βωμό των προσωπικών της δημοσίων σχέσεων» και αποκάλυψε ότι αυτός και ο Γουίλιαμ ζήτησαν από τον Κάρολο να μην την παντρευτεί και την κατηγόρησαν ότι σχεδίαζε να παντρευτεί τον νυν βασιλιά και να γίνει βασιλική σύζυγος.

πηγή: creta24

vretania-ano-kato-to-palati-tis-apokalypseis-prigkipa-chari-ekplikti-dilonei-kamila/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button