Lifestyle

«Γνωστός κωμικός με παρενόχλησε, στην Αστυνομία δεν με πίστευαν»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Κατερίνα Μπιλάλη, με αφορμή την παράσταση «Αγ, Carmela» στο θέατρο Μεταξουργείο.

Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει σε οντισιόν καθώς και την σεξουαλική παρενόχληση από δημοφιλή κωμικό.

Για μια όμορφη γυναίκα, όπως εσείς, θεωρείτε η εξωτερική σας εμφάνιση έπαιξε ρόλο στη δουλειά σας, θετικό ή αρνητικό;

Με μπερδεύεις λίγο με αυτή την ερώτηση, γιατί δεν θεώρησα ποτέ ότι είμαι όμορφη. Σε μια ακρόαση, μάλιστα, στην τηλεόραση μου είπαν ότι δεν είμαι αρκετά όμορφη για τον ρόλο. Σε κάποιες, βέβαια, ότι θέλουν μια πιο άσχημη. Έχω ακούσει πολλά σε σχέση με την εμφάνιση μου και ήταν ένας λόγος που στεναχωριόμουν πάρα πολύ γιατί το bullying και το body shaming καλά κρατούν.

Είναι απαράδεκτο να σε απορρίπτουν από κάποιο ρόλο και να σου λένε, «κρίμα, είσαι πολύ αδύνατη, είσαι πολύ άσπρη, είσαι πολύ νέα, φαίνεσαι μεγάλη, τα μάτια σου δεν είναι ίδια μεταξύ τους». Τα έχω ακούσει όλα αυτά, και αυτό που θέλω να πω στα νέα παιδιά είναι να μην το παίρνουν προσωπικά και τους παίρνει από κάτω, να είναι σίγουρα ότι δεν είναι αυτός ο λόγος!

Έχετε αναφέρει ότι γνωστός κωμικός σας παρενόχλησε σεξουαλικά, κάνατε καταγγελία στην Αστυνομία, αλλά δεν έδωσαν σημασία. Τι ακριβώς συνέβη;

Συνέβη στην αρχή της καριέρας μου. Θυμάμαι πως πήρα τη δουλειά έπειτα από τρεις φάσεις ακροάσεων γιατί είχε πολύ κόσμο που ήθελε να συνεργαστεί μαζί του. Με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος για να μου ανακοινώσει ότι επιλέχθηκα και ότι ήθελε να κάνουμε μια συνάντηση για να γνωριστούμε όλοι οι συντελεστές μαζί στο σπίτι του.

Μου έδωσε τη διεύθυνση, πήρα και ένα κέικ και πήγα. Δεν ήταν, όμως, το σπίτι του αλλά μια άδεια γκαρσονιέρα και μου άνοιξε φορώντας τη ρόμπα του. Φοβήθηκα πολύ, αλλά κατάφερα να φύγω. Όταν πήγα στην Αστυνομία, δεν πίστευαν με τίποτα ότι αυτός ο τύπος που τους έκανε να γελάνε έκανε σεξουαλική παρενόχληση. Δεν κατάλαβα καλά, μου είπαν.

πηγή: creta24

gnostos-komikos-parenochlise-stin-astynomia-pisteyan/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button