Lifestyle

Γρηγόρη, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

— Πες μας ποιος είσαι και με τι ασχολείσαι.
Είμαι ο Γρηγόρης η αλλιώς Elafinos, είμαι 25 χρονών και είμαι πολιτικός μηχανικός. Πρόσφατα ξεκίνησα την πρώτη μου δουλειά στο αντικείμενο των σπουδών μου, αλλά παράλληλα ασχολούμαι και με το πλέξιμο, ειδικότερα με τις μπαλακλάβες.

— Πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με τις μπαλακλάβες; 
Ήθελα πάντα να αρχίσω να φτιάχνω τα δικά μου ρούχα και ως μέσο προώθησής τους βρήκα το TikTok. Λόγω ανασφαλειών ήθελα να φοράω κάτι μέσα στο οποίο να νιώθω safe, χωρίς να εκτίθεμαι. Έτσι οι μπαλακλάβες κατέληξαν να γίνουν το σήμα κατατεθέν μου.

Σε αντίθεση με άλλους, που χρησιμοποιούν τις μπαλακλάβες για να κρύβονται, εγώ νιώθω πως μέσα από αυτές απελευθερώνεται όλη μου η δημιουργικότητα και παρόλο που μια μάσκα κρύβει το πρόσωπό μου, φαίνεται ο ενθουσιασμός γι’ αυτό που έχω φτιάξει.

— Τι συμβολίζει αυτή που φοράς;
Η συγκεκριμένη είναι ένα Pokemon. Είναι μια anime σειρά-παιχνίδι που παίζω από παιδί και έχει επηρεάσει πολύ την αισθητική μου. Προσπαθώ όλες οι μπαλακλάβες μου να κρύβουν έστω ένα μικρό στοιχείο από αυτή την αισθητική.

— Πώς νιώθεις όταν τις φοράς;
Σε αντίθεση με άλλους, που χρησιμοποιούν τις μπαλακλάβες για να κρύβονται, εγώ νιώθω πως μέσα από αυτές απελευθερώνεται όλη μου η δημιουργικότητα και παρόλο που μια μάσκα κρύβει το πρόσωπό μου, φαίνεται ο ενθουσιασμός γι’ αυτό που έχω φτιάξει.

— Αυτό που φοράς τώρα σε τι mood σε βάζει;
Η συγκεκριμένη μπαλακλάβα είναι από τις πιο δημιουργικές που έχω φτιάξει ποτέ, με κάνει να νιώθω μικρό παιδί, όπως παλιά, που έπαιζα στις κονσόλες, και χαίρομαι ειδικά όταν παιδιά και μεγάλοι με σταματάνε στον δρόμο και αναγνωρίζουν αυτό που έχω φτιάξει.

Γρηγόρη, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει; Facebook Twitter
Λόγω ανασφαλειών ήθελα να φοράω κάτι μέσα στο οποίο να νιώθω safe, χωρίς να εκτίθεμαι. Έτσι οι μπαλακλάβες κατέληξαν να γίνουν το σήμα κατατεθέν μου. Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO

— Αν μπορούσες να αλλάξεις τη δική σου ντουλάπα με κάποιου άλλου, ποιο πρόσωπο θα διάλεγες;
Η ντουλάπα μου, όσο περνάει ο καιρός, αποκτάει όλο και περισσότερα ρούχα που φτιάχνω εγώ και δένομαι μαζί τους. Οπότε δεν νομίζω να την άλλαζα με κάποιου άλλου.

— Πώς θα χαρακτήριζες το στυλ σου;
Επειδή το στυλ μου αγκαλιάζει το κεφάλι μου, προτιμώ το υπόλοιπο σώμα να το αφήνω πολύ καθημερινό και casual, χωρίς έντονα και φωτεινά χρώματα.

— Τι έχεις στις τσέπες σου ή στο τσαντάκι σου;
Στις τσέπες μου υπάρχει το κινητό μου, τα κλειδιά και το πορτοφόλι μου, όπου φυλάω πάντα ένα βελονάκι πλεξίματος για μια ώρα ανάγκης.

— Τι φοράς και πόσο κοστίζει;
Η oversized μπλούζα είναι thrift και κοστίζει 3 ευρώ, το παντελόνι επίσης thrift και κοστίζει 5 ευρώ, τα παπούτσια είναι New Rock, στα 190 ευρώ, και η μπαλακλαβα είναι δημιουργία μου, οπότε κοστίζει εκατομμύρια.

— Πού πας τώρα;
Ετοιμάζομαι γιατί έχω κανονίσει μπιρίμπα με τους φίλους μου.

Ιnstagram: @elafinos

https://www.lifo.gr/tropos-zois/fashion/grigori-ti-foras-simera-kai-poso-kostizei

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button