Lifestyle

Δημοσθένης Παπαδόπουλος: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός μετά από ατύχημα

Ο νέος χρόνος δεν μπήκε καθόλου καλά για τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο, καθώς βρέθηκε στο νοσοκομείο, μετά από ένα ατύχημα που είχε.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία από τον διάδρομο του νοσοκομείου, στην οποία τον βλέπουμε να κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο με δεμένο το πόδι του και επίδεσμο στο κεφάλι. Δίπλα του βρίσκεται ένας φίλος του.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος έγραψε: «Άντε βρε!!! Μια χαρά μας μπήκε το ’23!!! Ο Χαμ και ο Κλοβ στην πραγματική ζωή!!!!».

Η ανάρτησή του

Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία «Τέλος εποχής» του Αντώνη Κόκκινου, το 1994. Ακολούθησε η εμφάνισή του, στο MEGA, στην δραματική σειρά «Αέρινες Σιωπές», ενώ το 2009, ανέλαβε τον ρόλο του ποιητή Καρυωτάκη, στην ομώνυμη σειρά της ΕΡΤ.

Δύο χρόνια αργότερα, αποφάσισε να τα εγκαταλείψει όλα και να αφήσει την Ελλάδα που έμπαινε στην βαθιά οικονομική κρίση για να ζήσει στο Βερολίνο. Στην πρωτεύουσα της Γερμανίας έμεινε πέντε χρόνια.

Το 2016 επέστρεψε στην Αθήνα και σκηνοθέτησε την θεατρική παράσταση ο «Καζιμίρ και Καρολίνα». Ακολούθησαν το «Το πάρτυ γενεθλίων», «Το στρίψιμο της βίδας», «Ο θείος Βάνιας», τα «Έξι μαθήματα χορού σε έξι εβδομάδες».

Ο ηθοποιός επέστρεψε το 2019 στην τηλεόραση με τη σειρά «Αστέρια στην Αμμο», η οποία όμως σταμάτησε πρόωρα στη μέση της σεζόν. Ακολούθησαν ο ρόλος του Χάρη Ζαφείρη στη νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Ο όρκος» και η θεατρική παράσταση «Αιολική γη».

πηγή: creta24

dimosthenis-papadopoylos-nosokomeio-o-ithopoios-atychima/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button