Lifestyle

Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Γεωργίου – Τι συνέβη;

Ο Ανδρέας Γεωργίου έδειξε στον κόσμο πως μπορεί να τα κάνει όλα, καθώς πέρα από την σκηνοθεσία της σειράς Γη της Ελιάς, την προηγούμενη σεζόν παρουσίασε με επιτυχία το X Factor.

Η μοίρα, όμως, δεν θέλησε να τον αφήσει να χαρεί τα επιτεύγματά του.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως έφυγε από τη ζωή ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, η γιαγιά του.

Πριν από πολλά χρόνια είχε χάσει και την μητέρα του, επομένως το γεγονός αυτό είναι αδιανόητο για εκείνον.

Θρήνος για τον Ανδρέα Γεωργίου

«Ήταν η πρώτη λέξη που είπα «γιαγιά».. ήταν η γυναίκα που με έμαθε να παλεύω, να επιβιώνω, να είμαι δυνατός… ένας άνθρωπος που ήταν ΠΑΝΤΑ εκεί, βράχος.. όλες οι σημαντικές στιγμές της ζωής μου από μωρό παιδί συνοδεύονται από αυτή τη φιγούρα, την φιγούρα που μου έμαθε να σέβομαι και να έχω αξιοπρέπεια! Ήταν το φιλαράκι μου, ο άνθρωπος μου.

Ο άνθρωπος που φρόντιζε την κόρη της, την μάνα μου στην βαριά αρρώστια του AIDS, και την ίδια ώρα που της έκλεισε τα μάτια στο νεκροκρέβατο, κρατούσε στην αγκαλιά της και τους τέσσερις μας, εμένα και τα τρία μου αδέλφια, και έλεγε μας έλεγε, έτσι θα μείνουμε, ενωμένοι! Και το κατάφερε. Στάθηκε δυνατή απέναντι στον ρατσισμό και μας δίδαξε να κοιτάμε τους ανθρώπους στα μάτια να τους συγχωρούμε και να τους καταλαβαίνουμε.. «στην θέση τους μπορεί να κάναμε το ίδιο» έλεγε..

Την θαύμαζα, την λάτρευα και δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα ερχόταν αυτή η ώρα… «θα έρθει η ώρα που εγώ θα φύγω» μου έλεγε και δεν την άφηνα να συνεχίσει αυτή την κουβέντα, δεν το δεχόμουν, δεν το φανταζόμουν.. «μα εν τζαι Εννα ζιώ με τα βουνά» μου έλεγε γελώντας. Μπράβο σου βασίλισσα μου! Μπράβο σου για όλα.. τα καταφέραμε όλα… θα είσαι πάντα ο αρχηγός μας» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Δείτε την ανάρτησή του

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82)

πηγή: creta24

dyskoles-ores-ton-andrea-georgioy-ti-synevi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button