Lifestyle

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Αχ μη με ρωτάς τέτοια»

Στο Survivor All Star, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την προσωπική της ζωή αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, σημείωσε πως δεν βλέπει το Survivor All Star. «Δεν το παρακολουθώ. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος νικητής. Ο κόσμος θα το κρίνει αυτό. Αλλά θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις αλλεπάλληλες αποχωρήσεις από το Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άφησε αιχμές για τα βίντεο που βγαίνουν στη δημοσιότητα.

«Είναι λυπηρό να βγαίνουν τέτοια βίντεο στη δημοσιότητα. Είναι άσχημο για ένα πρόγραμμα το οποίο το έχω λατρέψει. Όταν ήμουν εγώ μέσα δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα», συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Δεν με αγγίζουν αυτά»

Αναφορικά με τις φήμες που τη θέλουν να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, η αθλητικογράφος επισημαίνει πως δεν την αγγίζουν όσα γράφονται.

«Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει και να έχει την ελευθερία του λόγου του. Την αλήθεια μου, όμως, την ξέρω εγώ και μόνο εγώ. Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία. Έκανα ένα ταξίδι στην Αμερική και την Χαβάη, γύρισα και πλέον έχω σταματήσει να με αγγίζουν και να με επηρεάζουν αυτά τα πράγματα».

Όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες.

«Αχ μη με ρωτάς τέτοια πράγματα! Δεν μπορώ να απαντάω σε κάθε τι που γράφεται και λέγεται», υπογράμμισε.

«Κουράστηκα και να με βγάζουν έγκυο στα social media. Απλά το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο για μια γυναίκα, οπότε δεν μπορώ να το αγγίζουν» συμπλήρωσε σε ό,τι αφορά τις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος.

https://creta24.gr/eyrydiki-valavani-konstantino-vasalo-ach-mi-rotas-tetoia/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button