Lifestyle

Θανάση, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

— Πες μας λίγα πράγματα για σένα.
Είμαι 26 χρόνων, μεγάλωσα στην Ιτέα, αλλά κατέληξα να ζω και να δουλεύω στην Αθήνα τα τελευταία επτά χρόνια. Είμαι λάτρης του κινηματογράφου και της techno μουσικής, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ και σιχαίνομαι τη ζέστη ‒ αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν φοράω πολλά ρούχα συνήθως.

— Με τι ασχολείσαι;
Είμαι φοιτητής στην Καλών Τεχνών των Ιωαννίνων, θα αποκαλούσα τον εαυτό μου εικαστικό, αλλά κάπως με αγχώνει αυτή η ταμπέλα. Θα έλεγα ότι είμαι ζωγράφος, παρ’ όλα αυτά, αν και μου ακούγεται κάπως ρομαντικό και παιδικό, μου αρέσει όταν αποκαλούν τα έργα μου ζωγραφιές, κάπως κάτι γελάει μέσα μου. Επίσης, τα τελευταία χρόνια δουλεύω σε ένα σαντουιτσάδικο στου Ψυρρή.

— Πώς διαλέγεις τα ρούχα σου;
Γενικά, νιώθω ότι απλώς συμβαίνει, δεν έχω αδυναμία σε κάτι συγκεκριμένο, συνήθως απλώς τα βλέπω και λέω «θέλω αυτό». Όλο το παιχνίδι για μένα είναι στο πώς θα τα συνδυάσω για να ολοκληρωθεί η εικόνα που έχω στο μυαλό μου. Το λευκό είναι το αγαπημένο μου χρώμα, όποτε υπάρχει πολύ στη ζωή μου. Επίσης, δεν πιστεύω ότι τα ρούχα έχουν φύλο, τρελαίνομαι να φοράω «γυναικεία» και «ανδρικά» κομμάτια μαζί.

Νιώθω λίγο σαν παιδάκι που το έντυσε η μαμά του και μου φτιάχνει λίγο τη διάθεση. Νομίζω πως θα με έβλεπα να αράζω στον ήλιο έτσι, με παρέα, ή να βγαίνω από νωρίς για μπίρες μέχρι αργά το βράδυ, κάτι χαλαρό.

— Αυτό που φοράς τώρα σε τι mood σε βάζει; 
Νιώθω λίγο σαν παιδάκι που το έντυσε η μαμά του και μου φτιάχνει λίγο τη διάθεση. Νομίζω πως θα με έβλεπα να αράζω στον ήλιο έτσι, με παρέα, ή να βγαίνω από νωρίς για μπίρες μέχρι αργά το βράδυ, κάτι χαλαρό.

— Μεγαλώνοντας, τι σε επηρέασε περισσότερο;
Νομίζω το γεγονός ότι μικρός φοβόμουν πολλά πράγματα. Μεγαλώνοντας κατάφερα να συνειδητοποιήσω πως τα περισσότερα βρίσκονταν στο κεφάλι μου και νιώθω ότι αυτό επηρέασε όλους του τομείς της ζωής μου.

Θανάση, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει; Facebook Twitter
Το λευκό είναι το αγαπημένο μου χρώμα, όποτε υπάρχει πολύ στη ζωή μου. Επίσης, δεν πιστεύω ότι τα ρούχα έχουν φύλο, τρελαίνομαι να φοράω «γυναικεία» και «ανδρικά» κομμάτια μαζί. Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/ LIFO

— Aν μπορούσες να αλλάξεις τη δική σου ντουλάπα με κάποιου άλλου, ποιο πρόσωπο θα διάλεγες;
Θα ζούσα μέσα στην ντουλάπα της κολλητής μου, λατρεύω την αισθητική της, έχει ένα ταλέντο να συνδυάζει τα πάντα, έχει υπέροχα κομμάτια και νομίζω πως κάπως επηρέασε και μένα στο πώς βλέπω τα ρούχα. Έχω «δανειστεί» πολλά ρούχα ανά διαστήματα και δεν θα τα πάρει πίσω ποτέ· με σιχαίνεται για αυτό.

— Τι έχεις στις τσέπες σου;
Συνήθως θα έχω πάνω μου τσιγάρα, αναπτήρα, κλειδιά, γυαλιά και τέτοια. Αν κουβαλάω τσάντα, μπορεί να έχω τα πάντα μέσα, από φάρμακα μέχρι κολλητικές ταινίες, είμαι από αυτούς τους ανθρώπους.

— Τι φοράς και πόσο κοστίζει;
Το μπλουζάκι κόστισε 3 ευρώ στις εκπτώσεις πέρσι, η σαλοπέτα 20 ευρώ και είναι από ένα second hand shop, η ζώνη μου νομίζω 5 κα τα παπούτσια περίπου 30.

— Πού πας τώρα;
Πάω να ξυπνήσω τον κολλητό μου γιατί αλλιώς δεν παίζει να σηκωθεί. Έχει πολύ ωραία μέρα σήμερα, κάπου θα τον «τρέξω» να πάρουμε λίγο ήλιο.

Ιnstagram: _thanoos__

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

Το νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/fashion/thanasi-ti-foras-simera-kai-poso-kostizei

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button