Lifestyle

Κλέλια Ανδριολάτου – Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η τρυφερή φωτογραφία την ώρα της σύσκεψης

Η Κλέλια Ανδριολάτου ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενθουσίασε τους φίλους της.

Η πρωταγωνίστρια του Maestro, που αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί στο έργο «Μοτέλ» του Βασίλη Μαυρογεωργίο στο Θέατρο Τέχνης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από τον χώρο του σπιτιού της.

Με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας έδειξε τα αναμμένα κεριά στο τραπέζι της. Αλλά δεν ήταν μόνη. Η ίδια μάλιστα φωτογράφισε και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος είχε μια μάλλον σκεφτική έκφραση στο πρόσωπό του.

Η συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά Maestro του MEGA έγραψε στη λεζάντα «Σοβαρό μίντινγκ». Mπροστά του μάλιστα βρίσκεται ένα μπολ με κρέπα και μια μεγάλη μπάλα παγωτού. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κοιτάει το γλύκισμα με περισυλλογή και σοβαρότητα. Το ύφος του δικαιολογεί απόλυτα την ατάκα της Κλέλιας.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Κλέλια Ανδριολάτου

Για την προβολή του Maestro στο Netflix, η Κλέλια Ανδριολάτου επεσήμανε πως, «ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα συμβεί κάτι. Είμαι χαρούμενη που θα ταξιδέψει αυτή η δουλειά σε όλον τον κόσμο και χαίρομαι που η Ελλάδα θα κάνει μία αρχή για να μπουν και άλλες δουλειές που αξίζουν. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι θα αλλάξει κάτι, αν αλλάξει, έχουμε 2η σεζόν και σε λίγους μήνες θα ξεκινήσουμε γυρίσματα».

πηγή: creta24

klelia-andriolatoy-christoforos-papakaliatis-tryferi-fotografia-tin-ora-tis-syskepsis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button