Lifestyle

Λούρδη Λεόν: «Ήθελα να ανεξαρτητοποιηθώ εντελώς από τη μητέρα μου, ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο»

Η Λούρδη Λεόν, το ένα από τα έξι παιδιά της Μαντόνα, μίλησε πρόσφατα για τη σχέση της με τη μητέρα της, αποκαλύπτοντας ότι συχνά ένιωθε «καταβεβλημένη από την ανάγκη της μητέρας της για έλεγχο».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Interview, η 26χρονη αποκάλυψε, πως είχε επιδιώξει την οικονομική ανεξαρτησία της σε νεαρή ηλικία, προκειμένου να ξεφύγει από τον έλεγχο της μητέρας της.

«Είχα ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθώ εντελώς από αυτήν μόλις αποφοίτησα από το λύκειο. Η μητέρα μου θέλει τόσο πολύ να έχει τον έλεγχο. Με ήλεγχε σε όλη μου τη ζωή» είπε αρχικά το μοντέλο.

Παρά την καταπίεση που ένιωθε, έχει αναγνωρίσει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση της μητέρας της, λέγοντας ότι η Μαντόνα είναι «ίσως η πιο σκληρά εργαζόμενη που έχω δει ποτέ».

Από τη μεριά της και η «βασίλισσα της ποπ» έχει μιλήσει για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της ανατροφής των παιδιών της.

«Είμαι υπεύθυνη! Είμαι το αφεντικό!» έχει πει, ενώ είχε παράλληλα παραδεχτεί και ότι αναλαμβάνει το ρόλο του «κακού μπάτσου» και ότι είναι αυτή που λέει «όχι». Παρά τη φήμη της ως control freak, η Μαντόνα πάντα έδινε δύναμη στις άλλες γυναίκες, κάτι που και η κόρη της, Λούρδη, θαυμάζει στη μητέρα της.

https://creta24.gr/loyrdi-leon-ithela-na-anexartitopoiitho-entelos-ti-mitera-moy-ithele-na-ton-apolyto-elegcho/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button