Lifestyle

Μάικ Τάισον: Αν έκανα ψυχεδελικά όταν αγωνιζόμουν θα ήμουν καλύτερος πυγμάχος

Ο Μάικ Τάισον είναι ένας από τους καλύτερους πυγμάχους, όχι μόνο της γενιάς του, αλλά όλων των εποχών.

Ο 56χρονος πρώην μποξέρ μίλησε πρόσφατα με τον Babcock στην τηλεοπτική εκπομπή «TMZ Sports» και μίλησε για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά.

Ο Τάισον αγαπάει τόσο πολύ τα ψυχεδελικά που τα χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης προπόνησης και είπε ότι αν τα είχε χρησιμοποιήσει στις δεκαετίες του 1980 και του ’90, θα ήταν ένας πολύ ανώτερος πυγμάχος.

Πρόσθεσε ότι θα ήθελε να είχε κάνει παραισθησιογόνα, όταν αγωνιζόταν για τίτλους τότε.

Ο Τάισον είπε ότι βοηθούν στην αλλαγή του μυαλού και της αντίληψής του και επηρεάζουν τις γνωστικές διεργασίες με τρόπο που πραγματικά τον έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Ισχυρίστηκε, ότι όλα αυτά είναι πράγματα που θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιήσει στα 20 του χρόνια.

shutterstock_131258432

«Τα ψυχεδελικά είναι μια ενίσχυση περισσότερο από μια αποδυνάμωση», είπε στη συνέντευξη. «Σας επιτρέπουν να πάτε σε αυτό το πεδίο της απλής άνεσης, της χαλάρωσης και να προετοιμαστείτε για να φτάσετε στο υψηλότερο επίπεδό σας. Είναι απλά ένα καταπληκτικό συναίσθημα».

Στην πραγματικότητα, ο Τάισον συνιστά σε όλους τους αθλητές να δοκιμάσουν μανιτάρια ή χόρτο, λέγοντας ότι είναι η ζωντανή απόδειξη ότι λειτουργούν. «Έχω τη δυνατότητα να μιλήσω με όλους στον αθλητικό κόσμο και εκεί είναι που χρειάζεται πραγματικά», δήλωσε ο Τάισον.

«Πάντα πιστεύαμε ότι η κάνναβη ήταν κάτι που σε αποδυναμώνει, που σε κουράζει, που σε κάνει αδύναμο, αλλά στην πραγματικότητα σε κάνει πιο προσεκτικό και πιο μελετηρό στον τομέα σου, στο επάγγελμά σου», συμπλήρωσε ο θρυλικός πυγμάχος.

https://creta24.gr/maik-taison-ekana-psychedelika-otan-agonizomoyn-tha-imoyn-kalyteros-pygmachos/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button