Lifestyle

Μάργκοτ Ρόμπι: Ρώτησαν… και πάλι τον Στέφανο Τσιτσιπά – Η αμήχανη απάντησή του

Στην κάμερα του Eurosport μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγη ώρα μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Australian Open, με τη δημοσιογράφο να τον ρωτά – εκτός από τον αγώνα με τον Κατσάνοφ- και για την Μάργκοτ Ρόμπι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας τενίστας είχε αναφερθεί στην ηθοποιό, μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open και την είχε προσκαλέσει σε επόμενο αγώνα του.

Θα του κάνει το χατίρι;

«Της έστειλες κάποιο άλλο μήνυμα; Πήρες κάποια απάντηση; Είναι το σχέδιο να εμφανιστεί στον τελικό;» ρώτησε η δημοσιογράφος τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος με τη σειρά του φρόντισε να επικεντρωθεί στο τένις αν και έπλεξε το εγκώμιο της Μάργκοτ Ρόμπι.

«Το σχέδιό μου είναι να κάνω τη δουλειά μου και να παίξω καλό τένις και τα υπόλοιπα μπορούν να έρθουν μετά. Την θαυμάζω, είναι εξαιρετική ηθοποιός, μου αρέσουν οι ταινίες της. Τώρα επικεντρώνομαι στη δουλειά μου, στον δικό μου κόσμο» ήταν η πρώτη απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά.

«Η παρουσία της στον τελικό θα σε έκανε να παίξεις καλύτερα ή θα σε άγχωνε;» επέμεινε στο θέμα «Μάργκοτ Ρόμπι» η δημοσιογράφος.

«Θα προτιμούσα να μην το προσπαθήσω, ίσως κάποια άλλη φορά» ήταν η δεύτερη απάντηση για την ηθοποιό από την Αυστραλία.

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη

 

πηγή: creta24

margkot-rompi-rotisan-pali-ton-stefano-tsitsipa-amichani-apantisi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button