Lifestyle

Μαριάννα Τουμασάτου για το «Θέατρο Τέχνης»: «Θεωρούσαμε ότι ήταν φυσιολογικό τότε να μας πετάει ο Λαζάνης το τασάκι»

Η Μαριάννα Τουμασάτου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που βίωνε στο Θέατρο Τέχνης.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, η ηθοποιός μίλησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και εξήγησε μεταξύ άλλων, τους λόγους που δεν θα ήθελε να διδάξει υποκριτική.

«Στο Θέατρο Τέχνης μου είπαν πως δεν κάνω για το θέατρο. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που έχω πει όχι στο να διδάξω. Έχω κάνει δύο σεμινάριο και αυτό για την τηλεόραση. Γιατί δεν θέλω να χειριστώ λάθος την ψυχή ενός παιδιού, όπως χειρίστηκε τη δική μου ο Λαζάνης. Θεωρούσαμε ότι ήταν φυσιολογικό τότε, να μας πετάει το τασάκι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν θέλω να θυμάμαι πώς μου φέρθηκαν στο Θέατρο Τέχνης. Θυμάμαι που μας έλεγαν “λοκατζήδες”, γιατί ανοίγαμε τα παράθυρα, σκουπίζαμε. Όλα αυτά σε μια τρυφερή ηλικία της μετεφηβείας που αισθάνεσαι την τέχνη με έναν ιδιαίτερο τρόπο».

Τέλος, εξήγησε πως μία παράσταση που έπαιξε τότε, στην Επίδαυρο την έκανε να νομίζει πως άξιζε να υπομένει τόσα άσχημα.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αναμονή στο δέντρο στην Επίδαυρο. Αξιωθήκαμε μια λατρεμένη παρέα να βιώσουμε το συναίσθημα της αναμονής στην Επίδαυρο. Ήταν υπέροχο. Προκειμένου να ζήσουμε αυτό, παίρναμε και όλα τα άσχημα ως δεδομένα», είπε κλείνοντας.

πηγή: creta24

marianna-toymasatoy-to-theatro-technis-theoroysame-oti-fysiologiko-tote-na-mas-petaei-o-lazanis-to-tasaki/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button