Lifestyle

Μεγάλο δίλημμα στον Σασμό: Τι αποφάσισε η Βασιλική για τον Μαθιό

Έχει μάθει πια η Βασιλική πως ο Μαθιός της σκότωσε τον Στεφανή και η αντίδρασή της στον Σασμό θα είναι διπλή.

Ηώρα που αρκετοί τηλεθεατές περίμεναν δύο χρόνια τώρα στον Σασμό, μόλις έφτασε. Ξεκινά και πάλι η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή και ο Μαθιός επιτέλους το ομολογεί στη Βασιλική.

Πώς όμως θα αντιδράσει εκείνη; Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου κρατά στα χέρια της τον επίλογο της σειράς.

Ο χωρισμός Μαθιού και Βασιλικής

Ήταν θέμα χρόνου για τους φανς του Σασμού να δουν αυτή την εξέλιξη με την αποκάλυψη της αλήθειας για τη δολοφονία του Στεφανή. Είναι μία ωραία ευκαιρία να έχουμε κορύφωση στο σενάριο πριν λήξει η φετινή σεζόν.

Σου έχω ήδη αποκαλύψει πως η Βασιλική, δηλαδή η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα μάθει από τον Ευθύμη πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Δεν θα τον πιστέψει αρχικά, γιατί γνωρίζει το μένος του για τον σύζυγό της.

Ένα γράμμα και μία ομολογία: Έτσι μαθαίνει η Βασιλική στον Σασμό το μυστικό του Μαθιού της

Όταν όμως το όπλο που βρήκε ο Μανώλης πέσει στα χέρια του Αντώνη (ο οποίος θα έχει συνέλθει από την κατάσταση αμνησίας) και το δώσει για βαλλιστική εξέταση, ανοίγει ξανά για την αστυνομία ο φάκελος για τη δολοφονία του Στεφανή. Είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο κάτοχος του όπλου.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση ο Μαθιός λέει την αλήθεια στη Βασιλική. Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία αυτό το επεισόδιο, γιατί όπως καταλαβαίνεις σε επίπεδο ερμηνείας των δύο ηθοποιών θα είναι σημαντικό.

Στο σπιτικό τους θα μοιάζει σα να έχει πέσει ένας κεραυνός. Ενώ εκείνος θα της λέει πως δεν το έχει μετανιώσει για τη δολοφονία επειδή βιαοπραγούσε εναντίον της ο Στεφανής, η Βασιλική θα βρίσκεται θυμωμένη απέναντί του, θεωρώντας πως όλος ο γάμος τους ήταν ένα ψέμα.

Το ζευγάρι θα χωρίσει επεισοδιακά. Το δίλημμα όμως για τη Βασιλική είναι μεγάλο. Να τιμωρήσει ή να ανεχτεί τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν; Να σκεφτεί την αντίδραση του Νικηφόρου που δεν θα είναι καλή για τον άνθρωπο που σκότωσε τον πατέρα του και να σιωπήσει προς το παρόν ή να τον καταδώσει στην αστυνομία;

Η απάντηση είναι απλή. Θα σιωπήσει η Βασιλική και δεν θα τον προδώσει στην αστυνομία. Δεν θέλει να καταστρέψει το μέλλον του γιου της.

Βέβαια, σκέψου τι θα συμβεί στην περίπτωση που μάθουμε τελικά πως ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού; Εκεί θα έχουμε πια άλλα δεδομένα.

Ένα πρόβλημα ακόμη που έχει να αντιμετωπίσει το ζευγάρι είναι η έκπληξη των άλλων στο περιβάλλον τους. Δεν μπορούν να καταλάβουν για ποιο λόγο ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι φτάνει στη λήξη του γάμου του. Ποια είναι η αιτία και ποια η αφορμή. Η μόνη που θα ξέρει την αλήθεια θα είναι η Καλλιόπη. Αλλά ακόμη και εκείνη, δημόσια δεν μπορεί να δικαιολογήσει όσα θα συμβούν.

https://creta24.gr/megalo-dilimma-ston-sasmo-ti-apofasise-vasiliki-ton-mathio/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button