Lifestyle

Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου (video)

«Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου»

Οι δηλώσεις που έκανε η Ναταλία Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχολιάστηκαν σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παρατηρεί: «Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα είναι ότι υπάρχει ομάδα ανθρώπων τεχνικών, παρουσιαστών που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου».

«Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου» συνέχισε.

Μέρος στη συζήτηση πήρε και η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να κατευνάσει κάπως τα πνεύματα, επισημαίνοντας: «Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να εννοεί και κάποιους κάτω από τη διοίκηση, κάποιους ισχυρούς παρουσιαστές ή κάποια στελέχη του σταθμού, που τώρα βρίσκονται σε άλλα κανάλια».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε από την πλευρά του: «Μετά Χριστόν προφήτες δεν υπάρχουν. Γιατί δεν βγήκε τότε να τα πει αυτά η Ναταλία; Στην τηλεόραση δούλευε και τότε».

«Εδώ μέσα πάντως οι μισοί έχουν χάσει τη δουλειά τους, είναι ντροπή αυτό. Όποτε βγαίνει τους ακούω», συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

newsbeast.gr

Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου (video)

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button