Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/4/2023)

ΚΡΙΟΣ

Εποχή νέων ξεκινημάτων και αλλαγών από τις 20/4, καθώς πραγματοποιείται η δεύτερη νέα σελήνη στο ζώδιό σας που αναδεικνύει την εικόνα σας και τους προσωπικούς σας στόχους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις, καθώς την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο, στον τομέα των χρημάτων σας, και καθώς συμμετέχει ο Πλούτωνας σε τετράγωνο η ηλιακή έκλειψη μπορεί να σημάνει μια αρχή και ένα τέλος. Στις 21/4 ο Ερμής στον Ταύρο γυρίζει ανάδρομος. Μέχρι τις 15/5 δεν είναι θα είναι κατάλληλη εποχή για να κάνετε μια σημαντική αγορά και καλό θα είναι ό,τι έχει σχέση με τα οικονομικά σας να τα τακτοποιήσετε πριν από τις 21/4. Είναι ασυνήθιστο φαινόμενο ο Ερμής να γυρίζει ανάδρομος την επομένη της ηλιακής έκλειψης, που σημαίνει πως μπορεί να υπάρχει ένας προσωπικός στόχος, αλλά θα πρέπει να βρείτε τα κεφάλαια για να τον υλοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 20/4 ξεκινά η εποχή των γενεθλίων σας, με τη διαφορά όμως ότι την ίδια μέρα πραγματοποιείται η νέα σελήνη/ηλιακή έκλειψη στον Κριό, η οποία είναι η δεύτερη της χρονιάς στο ίδιο ζώδιο. Για εσάς είναι μια μεταβατική περίοδος που αφήνετε πίσω ό,τι αποτελεί περιττό φορτίο και ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε νέα γεγονότα στη ζωή σας. Η συμμετοχή του Πλούτωνα σε τετράγωνο αφορά την καριέρα και τη φήμη και δίνει το έναυσμα να απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν στασιμότητα. Στις 21/4 ο Ερμής στο ζώδιό σας γυρίζει ανάδρομος και μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και κακή επικοινωνία. Ενδεχομένως να επανασυνδεθείτε με άτομα από το παρελθόν σας προσωπικά ή επαγγελματικά, αλλά μέχρι τις 15/5 θα πρέπει να αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει έντονη δραστηριότητα αυτή την εποχή στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης, η οποία κορυφώνεται στις 20/4 με τη νέα σελήνη στον Κριό, που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά στο ίδιο ζώδιο. Το σημαντικό είναι πως έχουμε ταυτόχρονα την ηλιακή έκλειψη που υποδεικνύει πως κάτι φτάνει στο τέλος του. Μπορεί να κόβετε δεσμούς με μια ομάδα ή φίλους. Ωστόσο νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και επηρεάζουν τα επόμενα βήματά σας. Η συμμετοχή του Πλούτωνα σε τετράγωνο συνδέεται με σχέδια σπουδών, ταξιδιών ή με την ανάγκη να εγκαταλείψετε ένα μακροχρόνιο όνειρο και θα πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού πάρετε μια σημαντική απόφαση. Στις 21/4 ο Ερμής, που είναι δικός σας κυβερνήτης, γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 15/5 θα ασχοληθείτε με θέματα υγείας και την επιστροφή προσώπων από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ηλιακή έκλειψη/νέα σελήνη στον Κριό στις 20/4 θα έχει βαθιές επιπτώσεις σε σας επειδή η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας, είστε ιδιαίτερα συντονισμένοι με τους ρυθμούς της και σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας. Καθώς είναι η δεύτερη νέα σελήνη της χρονιάς στο ίδιο ζώδιο, είναι σημαντικό το γεγονός ότι σας δίνεται ξανά η ευκαιρία να βάλετε σε εφαρμογή ένα σημαντικό εγχείρημα. Ταυτόχρονα συμμετέχει και ο Πλούτωνας σε τετράγωνο, επομένως υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να τελειώσει προτού κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και αφορά κοινούς πόρους μιας ομάδας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Ταύρο, ενώ στις 21/4 ο Ερμής, επίσης στον Ταύρο, γυρίζει ανάδρομος. Μέχρι τις 15/5 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία και σε ό,τι αφορά την τεχνολογία. Ενδεχομένως να δημιουργούνται παρεξηγήσεις, προβλήματα στη χρήση μέσων και στην εφαρμογή νέων ιδεών.

ΛΕΩΝ

Ένας νέος κύκλος ξεκινά με τη νέα σελήνη/ηλιακή έκλειψη στον Κριό στις 20/4 που αφορά τη σταδιοδρομία σας και καθώς είναι η δεύτερη χρονιάς της στο ίδιο ζώδιο, θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να οδηγηθείτε σε μια καινούργια κατεύθυνση. Κατά τη διάρκεια της έκλειψης, ο Ήλιος είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, επομένως θα μπορούσε να συμβολίζει ένα τέλος αλλά και μια αρχή σε μια συνεργασία. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και υποδηλώνει ότι τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας θα μπορούσαν να αλλάξουν. Πάρτε τον χρόνο σας και αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Στις 21/4 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 15/5 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην υλοποίηση νέων εγχειρημάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές οι αλλαγές από τις 20/4 με τη νέα σελήνη στον Κριό καθώς είναι η δεύτερη της χρονιάς στο ίδιο ζώδιο και αφορά κοινούς πόρους που σχετίζονται με κληρονομιές, φόρους, επιδοτήσεις. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται η έκλειψη ηλίου και καθώς συμμετέχει και ο Πλούτωνας σε τετράγωνο σημαίνει πως κάτι φτάνει στο τέλος του. Επειδή την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο, ενδεχομένως ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή τα σχέδια για σπουδές να αναβληθούν λόγω οικονομικής δυστοκίας και να θέσετε τελικά νέες προτεραιότητες. Στις 21/3 ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει ανάδρομος, κάτι που σπανίζει αμέσως μετά από κάποια έκλειψη και μέχρι τις 15/5 θα πρέπει να είστε εξαιρετικά ευέλικτοι. Τα σχέδιά σας αλλάζουν και θα πρέπει να το αποδεχτείτε. Ωστόσο, σας δίνεται η ευκαιρία να τα μελετήσετε πιο προσεχτικά ώστε να αποφύγετε τις αστοχίες. 

ΖΥΓΟΣ

Πολλά συμβαίνουν στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων που θα σας απασχολήσουν πολύ με τη νέα σελήνη στον Κριό στις 20/3 και καθώς είναι η δεύτερη της χρονιάς στο ίδιο ζώδιο, κάτι πρέπει να προσέξετε. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη που θα σημάνει μια σημαντική αλλαγή και καθώς συμμετέχει ο Πλούτωνας σε τετράγωνο αφορά τη σχέση σας με τα παιδιά, τον σύντροφο ή τα οικονομικά σας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο Ήλιος στον Ταύρο, ενώ στις 21 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, φέρνοντας μια αναταραχή στον τομέα των κοινών σας πόρων. Μέχρι τις 15/5 μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις από το παρελθόν και δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για αναζήτηση χρηματοδοτήσεων. Κρατήστε άμυνες με τα χρήματά σας και να είστε πολύ προσεχτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές και συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εργασία και η υγεία μπαίνουν σε προτεραιότητα και θα θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα από τις 20/4 με τη νέα σελήνη στον Κριό, όμως υπό κάποιες προϋποθέσεις. Ταυτόχρονα η ηλιακή έκλειψη φέρνει σημαντικές αλλαγές και η συμμετοχή του Πλούτωνα σε τετράγωνο σάς δίνει το έναυσμα να κλείσετε μια πόρτα από το παρελθόν προτού ανοίξετε ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας. Γεγονότα που συμβαίνουν στην οικογένειά σας καθορίζουν το μέλλον σας ή μπορεί να βρείτε μια νέα απασχόληση και να πρέπει να μετακομίσετε σε έναν νέο χώρο. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, να ξέρετε πως ο Ερμής στον Ταύρο γυρίζει ανάδρομος στις 21/4, κάτι που σπανίζει έπειτα από μια έκλειψη. Μέχρι τις 15/5 θα επικρατεί ασυνεννοησία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ερωτική σας ζωή και τα οικονομικά τονίζονται με τη νέα σελήνη/ηλιακή έκλειψη στον Κριό στις 20/4 και είναι μια σημαντική στιγμή για εσάς καθώς σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα, το οποίο όμως θα συναντήσει προκλήσεις. Προκειμένου να προχωρήσετε στη ζωή σας, πρέπει να κλείσετε ένα κεφάλαιο και αν δεν είστε έτοιμοι, οι πιθανότητες για επιτυχία είναι ελάχιστες. Κι επειδή αυτή είναι η δεύτερη νέα σελήνη της χρονιάς στο ίδιο ζώδιο, πρέπει να προσέξετε ώστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη σχετικά με την επικοινωνία. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα απαιτεί τη μεταμόρφωση και την αλλαγή στάσης ζωής. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και στις 21/4 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Μέχρι τις 15/5 στον τομέα της εργασίας θα υπάρχει ασυνεννοησία ή καθυστερήσεις στα σχέδιά σας και θα πρέπει να είστε υπομονετικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι οικιακές και οι οικογενειακές υποθέσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο το προσεχές διάστημα. Στις 20/4 η νέα σελήνη στον Κριό, η δεύτερη της χρονιάς, στον τομέα του σπιτιού δίνει ευκαιρίες για ένα καινούργιο ξεκίνημα και καθώς πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την ηλιακή έκλειψη θα σημάνει σημαντικές αλλαγές. Η συμμετοχή του Πλούτωνα σε τετράγωνο δείχνει πως πολλά θα εξαρτηθούν από τη διαχείριση των χρημάτων σας και απαιτεί να θέσετε νέες προτεραιότητες για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Αν συνεχίσετε να ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματά σας, δύσκολα θα πετύχετε τους στόχους σας. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και στις 21/4 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Θέματα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά και τα χρήματα μέσω επενδύσεων μέχρι τις 15/5 θα χρήζουν προσοχής. Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε έναν νέο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει μια αλλαγή στην ενέργεια αυτή την εποχή και θα τη νιώσετε πολύ έντονα στις 20/4 με τη νέα σελήνη/ηλιακή έκλειψη στον Κριό. Από τη μια θα θέλετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα αφορά την εκπαίδευση, τις εκδόσεις ή την εφαρμογή μιας νέας ιδέας, από την άλλη όμως, κάτι θα σας συγκρατεί. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας σε τετράγωνο σας παροτρύνει να αφήσετε στο παρελθόν πεποιθήσεις που αποτελούν τροχοπέδη και να είστε τολμηροί. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και φωτίζει τον τομέα της οικιακής σας ζωής, ενώ στις 21/4 ο Ερμής επίσης στον Ταύρο γυρίζει ανάδρομος. Μέχρι τις 15/5 θα πρέπει να είστε προσεχτικοί ώστε να αποφεύγετε τις παρεξηγήσεις με τα μέλη της οικογένειας.  

ΙΧΘΥΣ

Είναι μια καλή εποχή για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Στις 20/4 η νέα σελήνη στον Κριό, που είναι η δεύτερη της χρονιάς στο ίδιο ζώδιο, σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας καθώς ταυτόχρονα πραγματοποιείται και η ηλιακή έκλειψη που απαιτεί αλλαγή στη νοοτροπία. Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο δείχνει πως θα συναντήσετε εμπόδια σε ένα κοινοτικό έργο και θα πρέπει να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις. Στις 20/4 ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και στις 21/4 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, κάτι που είναι σπάνιο να συμβεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έπειτα από μια έκλειψη. Ο τομέας της επικοινωνίας πλήττεται μέχρι τις 15/5, που σημαίνει πως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας, στην έκφραση του λόγου σας και στις υπογραφές συμβάσεων.  

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-20-2642023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button