Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (26/10-1/1/2023)

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με την έκλειψη Σελήνης στις 28/10, η οποία ενεργοποιεί τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και αφορά τα οικονομικά και τους κοινούς πόρους. Αυτός ο κύκλος που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 φτάνει στο τέλος του, προτρέποντάς σας να επαναξιολογήσετε τα χρήματα, να εξοφλήσετε κάποιο χρέος και να θέσετε νέες προτεραιότητες. Την ίδια μέρα η αντίθεση Άρη – Δία δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εντάσεις που μπορεί να συνεχιστούν στις 29/10 με τη συμμετοχή του Ερμή και θα πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Γενικά, είναι ένα διάστημα που είστε πολύ ανήσυχοι για την εξέλιξη των οικονομικών σας, κάτι που θα έχει επιπτώσεις και στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, η τελευταία μέρα του μήνα έχει μια πολύ καλή όψη που θα σας δώσει σημαντική ώθηση. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει αύξηση εσόδων και εύνοια στα επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 28/10. Αυτή είναι η τελευταία έκλειψη στον κύκλο που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και είναι εξαιρετικά ισχυρή για εσάς, καθώς φέρνει σε κόντρα τις προσωπικές σας ανάγκες με τις επιθυμίες των άλλων. Η συμμετοχή του Δία στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Άρη δείχνει κάποια υπερβολή από την πλευρά σας, η οποία θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια σε συνεργάτες, φίλους ή στο ταίρι σας. Η εριστική σας διάθεση θα είναι έντονη και στις 29/10, που μπαίνει και ο Ερμής σε σύνοδο στο παιχνίδι, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα, και είτε θα διαλυθεί κάποια σχέση ή συνεργασία που έχει σαθρά θεμέλια ή θα ενδυναμωθεί και θα έχει μακρά πορεία. Η τελευταία μέρα του μήνα με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού είναι ιδανική για δημιουργία ερωτικής σχέσης και οικογένειας, εφόσον είστε κατασταλαγμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εργασία, φυσική και ψυχική υγεία θα σας απασχολήσουν με την έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 28/10, με την οποία κλείνει ο κύκλος των εκλείψεων που ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2021. Αν ανατρέξετε σε εκείνη την εποχή, θα ξέρετε πάνω-κάτω τι θα ακολουθήσει και θα αποφύγετε λάθη που σας οδήγησαν σε αδιέξοδο. Η συμμετοχή του Άρη σε αντίθεση με τον Δία θα εντείνει το άγχος και τον εκνευρισμό, ίσως δημιουργηθούν και προστριβές με άτομα από τον χώρο της εργασίας που θα ρίξουν την ψυχολογία σας και θα πρέπει να υπερβείτε τις αντοχές σας. Ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση εργαλείων. Στις 29/10 ο Ερμής, σε σύνοδο με τον Άρη, αυξάνει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα μπορέσετε να επιλύσετε τις διαφορές σας. Υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας με διπλωματία. Κάποια καλά νέα που αφορούν την οικογένεια έρχονται στις 31/10 με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σας ζωή και η ανάγκη σας για απολαύσεις θα προκαλέσει αρνητικό κλίμα και μπορεί να χαλάσουν σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Ιδιαίτερη προσοχή στις 28/10 που πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο. Ο κύκλος των εκλείψεων που ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2021 κλείνει και πρέπει να ανατρέξετε σε εκείνη την εποχή που διαδραματίστηκαν δυσάρεστα γεγονότα εξαιτίας της επιπολαιότητάς σας. Η συμμετοχή του Άρη, σε αντίθεση με τον Δία, φέρνει στην επιφάνεια μυστικά που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας, επομένως φροντίστε να είστε ειλικρινείς με όσους αγαπάτε. Στις 29/10 η σύνοδος Ερμή – Άρη προμηνύει ότι θα μάθετε κάποιες πληροφορίες που θα σας βάλουν σε περισυλλογή, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων. Επίσης, μην δίνεστε ολοκληρωτικά σε μια ερωτική σχέση που ξεκίνησε πρόσφατα και κρατήστε άμυνες. Στις 31/10 το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Μακροπρόθεσμοι στόχοι φρενάρουν λόγω οικογενειακών ζητημάτων που σας απασχολούν και είστε πολύ αγχωμένοι, με αποτέλεσμα να πέφτει η απόδοσή σας. Τις επόμενες μέρες θα νιώσετε πολύ πιεσμένοι, καθώς στις 28/10 πραγματοποιείται η τελευταία έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και κλείνει τον κύκλο των εκλείψεων που ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2021. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα καθορίσουν την πρόοδο ή τη στασιμότητά σας. Αν είχατε βάλει εσφαλμένες προτεραιότητες στο παρελθόν, αφήνοντας στην άκρη τα όνειρά σας, φροντίστε αυτήν τη φορά να δοκιμάσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις. Η συμμετοχή του Άρη σε αντίθεση με τον Δία και εν συνεχεία του Ερμή στις 29/10 δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εντάσεις στην οικογένεια λόγω οικονομικών διαφορών και δεν θα πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις. Ο μήνας κλείνει με θετικό πρόσημο, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει επιτυχίες και αφθονία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κύκλος των εκλείψεων που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 κλείνει με την έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 28/10 και σας υποδεικνύει τι πρέπει αλλάξετε στον τρόπο επικοινωνίας και τη λήψη αποφάσεων που θα καθορίσουν τη σταδιοδρομία σας. Ενδεχομένως να κάνει την επανεμφάνισή του ένα νομικό ζήτημα το οποίο θα σας προκαλέσει ανησυχία ή να νιώσετε απογοητευμένοι με την απόδοσή σας στις σπουδές. Αφήστε να περάσει κάποιο διάστημα και θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας. Ενδεχομένως να χρειάζεστε μια παύση. Η συμμετοχή του Άρη σε αντίθεση με τον Δία και εν συνεχεία του Ερμή σε σύνοδο στις 29/10 προειδοποιεί για πιθανά ατυχήματα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Σχέσεις με οικείους χρήζουν προσοχής, καθώς και επαφές με το εξωτερικό και με μακρινούς συνεργάτες. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει έναν έρωτα με άτομο διαφορετικής κουλτούρας.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά ζητήματα θα σας προκαλέσουν ιδιαίτερο άγχος και μπορεί να κάνετε εσφαλμένες ενέργειες αν σας πιάσει πανικός. Στις 28/10 ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκλείψεων που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και θα ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τα γεγονότα, αρκεί να ανατρέξετε σε εκείνη την εποχή. Ενδεχομένως να κάνατε περιττές δαπάνες με αποτέλεσμα να μη διευθετείτε τις οφειλές σας ή να επενδύσατε χρήματα, ενώ δεν είχατε τις απαραίτητες γνώσεις. Η αντίθεση του Δία με τον Άρη δείχνει κάποια υπερβολή στη διαχείριση των χρημάτων, που με τη σειρά της θα προκαλέσει εντάσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς πόρους. Αλλάξτε τακτική, καθώς στις 29/10 συμμετέχει και ο Ερμής που φέρνει ραβασάκια από εφορίες, ασφάλειες ή δάνεια και μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια οικείων προκειμένου να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Μια καλή μέρα για να κάνετε κάποια κρούση είναι στις 31/10 με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο σάς αφορά άμεσα, μια και ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας. Η συγκεκριμένη έκλειψη κλείνει τον κύκλο που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και πρέπει να εστιάσετε στις προκλήσεις που αντιμετωπίσατε εκείνη την εποχή, ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Αν είχατε δώσει περισσότερη έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες, με αποτέλεσμα να παραμελείτε άτομα που είναι σημαντικά για εσάς, αλλάξτε τακτική. Η συμμετοχή του Άρη στο ζώδιό σας, σε αντίθεση με τον Δία, αυξάνει τον εγωκεντρισμό σας και μπορεί να επαναλάβετε λάθη που προκάλεσαν ρήξη στις σχέσεις σας. Στις 29/10 πραγματοποιείται η σύνοδος με τον Ερμή και η ισχυρογνωμοσύνη σας θα δημιουργήσει αρνητικό κλίμα. Ακατάλληλη στιγμή για λήψη αποφάσεων, διαπραγματεύσεις και νέες συνεργασίες. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 31/10 φέρνει νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι εξαντλητικοί και πρέπει να προσέξετε. Στις 28/10 πραγματοποιείται η τελευταία έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και κλείνει ο κύκλος των εκλείψεων που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021. Ο οργανισμός σας κρούει το καμπανάκι και πρέπει να το ακούσετε. Ενδεχομένως στο παρελθόν να παραμελούσατε τον εαυτό σας, να μην τρεφόσασταν σωστά λόγω φόρτου εργασίας, πλέον όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για υπερβολές. Η συμμετοχή του Δία σε αντίθεση με τον Άρη αυξάνει το στρες και στην προσπάθεια να αυξήσετε την απόδοσή σας θα αφήσετε στην άκρη τον εαυτό σας, κάτι που θα σας κοστίσει όπως και να έχει. Κάντε το ετήσιο τσεκάπ, αλλάξτε διατροφικές συνήθειες και φροντίστε να περπατάτε, καθώς η καθιστική ζωή δημιουργεί προβλήματα στην υγεία σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 31/10 φέρνει έναν έρωτα με άτομο από τον χώρο της εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επενδύσεις, ερωτικά ζητήματα και φιλικές σχέσεις χρήζουν προσοχής. Η τελευταία έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 28/10 κλείνει τον κύκλο των εκλείψεων που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και σας δίνεται η ευκαιρία να προνοήσετε ώστε να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Μπορεί να σας είχαν πείσει φίλοι να πάρετε ρίσκα, να είχατε συνεργαστεί με φίλους και να δημιουργήθηκες ρήξη στις σχέσεις σας ή να τους παραμελήσατε επειδή ήσασταν προσκολλημένοι στο ταίρι σας. Η αντίθεση του Άρη με τον Δία και εν συνεχεία η σύνοδος με τον Ερμή στις 29/10 δείχνει ότι μπορεί να υπάρξει ένα τρίτο πρόσωπο που θα φέρει αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε ώστε να μη σας παρασύρει η ανάγκη σας για επιβεβαίωση. Ένα ταξίδι στις 31/10, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα νιώσετε πως κάποιοι προσπαθούν να φρενάρουν τα σχέδιά σας και θα θέλετε να αποστασιοποιηθείτε με κάθε κόστος. Η τελευταία έκλειψη Σελήνης στις 28/10 κλείνει τον κύκλο των εκλείψεων που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και θα είστε αποφασισμένοι να κυνηγήσετε τα όνειρά σας δίχως να σας επηρεάζουν γνώμες τρίτων. Ίσως να είχατε αφοσιωθεί στην οικογένεια και να αφήσατε στην άκρη τις φιλοδοξίες σας ή να πήρατε εσφαλμένες αποφάσεις επειδή δεν συμφωνούσε κάποιο μέλος της οικογένειας με τις αποφάσεις σας. Η συμμετοχή του Άρη σε αντίθεση με τον Δία και εν συνεχεία του Ερμή σε σύνοδο προμηνύει εντάσεις με ηλικιωμένους που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας. Στηρίξτε τις απόψεις σας με σθένος και αποφύγετε τις φωνές. Στην προσπάθειά σας να αμυνθείτε μπορεί να χάσετε το δίκιο σας. Στις 31/10 το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει αύξηση εσόδων μέσω κοινών πόρων.

ΙΧΘΥΣ

Υπογραφές συμβάσεων, εμπορικές συμφωνίες και αποφάσεις για τη σταδιοδρομία σας δεν θα ευνοηθούν μέχρι τις 31/10. Η τελευταία έκλειψη Σελήνης στις 28/10 ολοκληρώνει τον κύκλο των εκλείψεων που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και δίνει έμφαση στην επικοινωνία και τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη για αλλαγή κατεύθυνσης και να πάρετε εσφαλμένες αποφάσεις. Ανατρέξτε στα γεγονότα εκείνης της εποχής ώστε να ξέρετε τι να αποφύγετε. Ένα νομικό ζήτημα ή ένα έκτακτο ταξίδι αυξάνει τις δαπάνες σας και πρέπει να κρατήσετε άμυνες. Η αντίθεση Άρη – Δία δείχνει πως θα υπάρξουν εντάσεις και ανατροπές σε μια δικαστική διαμάχη, που θα σας προκαλέσουν ιδιαίτερο άγχος. Διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Στις 29/10 η σύνοδος με τον Ερμή μπορεί να φέρει τις συνθήκες με το μέρος σας και να βγείτε κερδισμένοι. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει μια νέα πρόταση συνεργασίας.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-2610-112023

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button