Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2-8/11/2023)

ΚΡΙΟΣ

Συνεχίζουν να σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο και μπορεί να είστε απογοητευμένοι αυτή την εποχή επειδή άλλα είχατε στο μυαλό σας να κάνετε, αλλά τελικά θα πρέπει για μία ακόμα φορά να αφήσετε στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες. Οι δυσαρμονικές όψεις Ήλιου – Δία και Ερμή – Ουρανού προμηνύουν έκτακτες δαπάνες που θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Από τις 4/11 ο Κρόνος στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθή φορά και αρχίζετε να ανακτάτε την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σας, κάτι που θα σας δώσει ώθηση να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες. Μια πολύ καλή στιγμή για προώθηση επιτευγμάτων και υπηρεσιών είναι στις 6/11 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα. Η καριέρα σας παίρνει την ανιούσα, συνεπώς βελτιώνονται τα οικονομικά σας. Στις 8/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και φέρνει αρμονία στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εντάσεις, ασυνεννοησία και έντονες τάσεις φυγής προβλέπονται για τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο, επομένως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση των καταστάσεων και των συναισθημάτων σας. Οι δυσαρμονικές όψεις Ήλιου – Δία και Ερμή – Ουρανού δημιουργούν αστάθεια σε σχέσεις και συνεργασίες, που σημαίνει πως δεν είναι κατάλληλη εποχή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή. Στις 4/11 ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά και αρχίζει να δρομολογείται μια ιδέα που είχε μείνει στα σκαριά, ενώ βελτιώνεται και η κοινωνική σας ζωή. Επαφές με φίλους που είχατε χαθεί λόγω υποχρεώσεων θα είναι συχνές και θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας. Στις 6/11 το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα φέρνει ένα νέο έρωτα, ενώ από τις 8/11, που εισέρχεται στον Ζυγό, η καθημερινότητά σας θα είναι πιο ευχάριστη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά αγχωτικές και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, όμως καλύτερα να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Ήλιος – Δίας και Ερμής – Ουρανός σε δυσαρμονικές όψεις θα επηρεάσουν τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο και δεν θα ευνοήσουν τη λήψη αποφάσεων ούτε τα νέα ξεκινήματα. Θέματα υγείας χρήζουν προσοχής και δεν πρέπει να καθυστερήσετε το ετήσιο τσεκάπ. Στις 4/11 ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά και φέρνει νέες ευκαιρίες για επιτυχίες στην καριέρα, επομένως μην το βάζετε κάτω και παραμείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας. Στις 6/11 το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα δείχνει πως αλλάζει το σκηνικό στα οικονομικά και θα πάρετε μεγάλη ανάσα, ενώ από τις 8/11, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, αυξάνεται η γοητεία σας και αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον η ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτήν την εποχή έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας και είστε λίγο στα χαμένα καθώς σας απασχολούν ερωτικά ζητήματα και θέματα παιδιών, αν έχετε, με αποτέλεσμα να μη θέλετε να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Οι δυσαρμονικές όψεις Ήλιου – Δία και Ερμή – Ουρανού φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που δεν έχουν επιλυθεί και καλείστε να τα αντιμετωπίσετε με νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Από τις 4/11 που επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθή φορά θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε και να αλλάξετε παραστάσεις, επομένως θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και θα είστε πιο αισιόδοξοι. Οι σπουδαστές θα είστε πειθαρχημένοι και θα πετύχετε τους στόχους σας. Στις 6/11 το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα φέρνει αρμονία στις σχέσεις με οικείους, ενώ ευνοεί και τις υπογραφές συμβολαίων. Από τις 8/11, που εισέρχεται στον Ζυγό, θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας.

ΛΕΩΝ

Οικογενειακά ζητήματα συνεχίζουν να απασχολούν τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο, καθώς οι δυσαρμονικές όψεις Ήλιου – Δία και Ερμή – Ουρανού δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για επίλυση των προβλημάτων σας. Ενδεχομένως να είστε απογοητευμένοι αν αισθάνεστε αδικημένοι ή να έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας, με αποτέλεσμα να κρατάτε αποστάσεις προκειμένου να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία. Στις 4/11 ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά και κάποιες καθυστερήσεις οικονομικής φύσεως αποτελούν παρελθόν. Μέσω κοινών πόρων αυξάνονται τα έσοδά σας και θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Μια πολύ καλή μέρα για τα οικονομικά σας είναι στις 6/11 που το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα προμηνύει κέρδη μέσω της εργασίας, ενώ ευνοεί και τις διαπραγματεύσεις για αύξηση αποδοχών. Από τις 8/11 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό θα είναι πιο θερμές οι σχέσεις με οικείους και θα επανέλθουν οι ισορροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη σας για αλλαγή παραστάσεων θα είναι έντονη τις επόμενες ημέρες, ωστόσο δεν είναι καλή εποχή για εξορμήσεις και ταξίδια. Οι δυσαρμονικές όψεις Ήλιου – Δία και Ερμή – Ουρανού μπορεί να προκαλέσουν έντονα καιρικά φαινόμενα ή γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αναβάλετε τα σχέδιά σας, επομένως, αν δεν συντρέχει κάποια μεγάλη ανάγκη, καλό θα είναι να αποφύγετε τις μετακινήσεις σας. Στις 4/11 ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά και θα είναι μια καλή εποχή για να στρέψετε την προσοχή στις σχέσεις σας. Κάποια συνεργασία που είχε μπλοκάρει αρχίζει να δρομολογείται, ενώ βάζετε μπρος και τα σχέδια για τον γάμο σας. Στις 6/11 η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό σας που θα έχει σχέση με την ερωτική σας ζωή ή τη δημιουργία οικογένειας. Από τις 8/11 που εισέρχεται στον Ζυγό βελτιώνονται τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Το πλανητικό σμήνος που έχει μαζευτεί στον τομέα των οικονομικών σας δείχνει πως γίνονται πολλές διαπραγματεύσεις, οι οποίες δεν είναι σίγουρο αν θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Ήλιος – Δία και Ερμής – Ουρανός φέρνουν ανατροπές που σας βγάζουν εκτός προγράμματος και αν δεν έχετε προνοήσει ώστε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα, θα είναι ένα αγχωτικό διάστημα για τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο. Ωστόσο, από τις 4/11 που επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθή φορά ξεκινάει ένα ευνοϊκό διάστημα για τα επαγγελματικά σας και θα μπορέσετε να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 6/11 φέρνει χαρές στην οικογένεια καθώς μπορεί να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος ή να επιστρέψουν τα παιδιά από το εξωτερικό. Όπως και να έχει, οι στιγμές θα είναι μοναδικές. Από τις 8/11 που εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας η γοητεία σας θα είναι στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάτι κάνετε αυτή την εποχή οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο καθώς προκαλείτε με τη στάση σας πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και το κακό είναι πως πιστεύετε ότι έχετε όλα τα δίκια του κόσμου. Ερμής και Ήλιος στο ζώδιό σας σε δυσαρμονικές όψεις με Δία και Ουρανό θα προκαλέσουν γεγονότα που θα σας ταρακουνήσουν και θα αναθεωρήσετε πολλά, ωστόσο καλό θα είναι να μη φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα. Στις 4/11 ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά και ξεκινά ένα ευνοϊκό διάστημα για επενδύσεις, βελτίωση της ερωτικής σας ζωής και για απόκτηση παιδιού. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα δίνει ευκαιρίες για βελτίωση σχέσεων με φίλους, ενώ αυξάνει και την έμπνευσή σας. Θα είστε πολύ δημιουργικοί και θα βρείτε νέες διεξόδους που θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση. Ένας έρωτας που θα τον κρατήσετε μυστικό έρχεται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 8/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά σας, αλλά έχετε την αίσθηση ότι δεν εκτιμώνται οι προσπάθειές σας, κάτι που σας προκαλεί απογοήτευση και έλλειψη διάθεσης για ενασχόληση με τα καθήκοντά σας. Οι δυσαρμονικές όψεις Ήλιου – Δία και Ερμή – Ουρανού δημιουργούν αστάθεια στα επαγγελματικά σας, όμως δεν είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Οργανωθείτε καλά και μην κάνετε τίποτα αν δεν έχετε εξασφαλίσει τα προς το ζην. Από τις 4/11 που επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθή φορά αρχίζουν να επιλύονται οικογενειακά προβλήματα, ενώ ξεμπλοκάρουν και θέματα ακίνητης περιουσίας. Ενδεχομένως να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο και να αυξήσετε το εισόδημά σας. Στις 6/11 το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα φέρνει έσοδα και επιτυχίες στην καριέρα, ενώ από τις 8/11 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό αρχίζει να βελτιώνεται η κοινωνική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες τους γεννημένους το 2ο και 3ο δεκαήμερο και αναγκαστικά θα αφήσετε στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ιδιαίτερη προσοχή οι γονείς, καθώς οι δυσαρμονικές όψεις Ήλιου – Δία και Ερμή – Ουρανού θα εντείνουν την ανάγκη σας να τα έχετε όλα υπό έλεγχο και μπορεί να προκαλέσετε δυσφορία σε αγαπημένα πρόσωπα. Στις 4/11 ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά και ανακτάτε τη διάθεσή σας για επικοινωνία, ενώ θα είστε και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας όσοι ασχολείστε με προώθηση υπηρεσιών και δημόσιες σχέσεις. Σύντομες μετακινήσεις θα σας ωφελούν ποικιλοτρόπως. Στις 6/11 το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα φέρνει νέες ευκαιρίες σε σπουδές και νομικές υποθέσεις και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση. Από τις 8/11, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, θα ασχοληθείτε με τη φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείτε να μοιράσετε τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής, αλλά έχετε την αίσθηση πως είναι όλα εναντίον σας. Ενδεχομένως να έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες και να μην μπορείτε να τις φέρετε εις πέρας, με αποτέλεσμα να είστε συνεχώς στην τσίτα. Ιδιαίτερη προσοχή οι γεννημένοι το 2ο και 3ο δεκαήμερο, καθώς Ήλιος – Δίας και Ερμής – Ουρανός σε δυσαρμονικές όψεις μπορεί να προκαλέσουν αναπάντεχα γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας. Στις 4/11 ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά και αρχίζουν να υποχωρούν εμπόδια και καθυστερήσεις οικονομικής φύσεως, επομένως θα έχετε έναν σημαντικό λόγο για να είστε πιο ήρεμοι. Στις 6/11 το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα ευνοήσει τις μυστικές διαπραγματεύσεις και μπορεί να κλείσετε μια προσοδοφόρα συμφωνία. Ταξίδια και αλλαγή παραστάσεων από τις 8/11 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό.

ΙΧΘΥΣ

Αλλάζουν τα σχέδιά σας σχετικά με ένα ταξίδι ή τις σπουδές και είστε μες στην ανησυχία, καθώς δεν είστε σίγουροι για την ορθότητα των πράξεών σας. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε πιο χαλαρά ζητήματα, π.χ. οργάνωσης, και οι απαντήσεις που ψάχνετε θα έρθουν μόνες τους. Οι δυσαρμονικές όψεις Ήλιου – Δία και Ερμή – Ουρανού προκαλούν αστάθεια στις σκέψεις σας και μπορεί να κάνετε λάθη που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σας. Από τις 4/11 που ο Κρόνος στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθή φορά θα είστε σε θέση να επαναξιολογήσετε τις αποφάσεις σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Στις 6/11 το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα φέρνει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας και ευκαιρίες για βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής, ενώ από τις 8/11, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ζυγό, θα επικεντρωθείτε στις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων.

πηγή: lifo

tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-2-8112023

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button