Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (21-27/12/2023)

ΚΡΙΟΣ

Αίσιες οι εξελίξεις στα οικονομικά σας καθώς βελτιώνονται μέσω της επιχείρησής σας και θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 22/12 που τονίζει τον τομέα της καριέρας. Οι αρμονικές όψεις με Δία και Κρόνο φέρνουν επιτυχίες, αύξηση της δημοτικότητάς σας και των κερδών σας. Στις 23/12 ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και μέχρι τις 3/1 ενδεχομένως να προκύπτουν εμπόδια σε ταξίδια κι επικοινωνίες με το εξωτερικό. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε τις μετακινήσεις σας και τις επαφές με οικείους. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27/12 τονίζει κάποια οικογενειακά θέματα και θα είναι μια καλή στιγμή για να επαναφέρετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας.  

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας για αλλαγή παραστάσεων αυξάνεται με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 22/12 και είναι εξαιρετική εποχή για να κάνετε ένα ταξίδι, να βρεθείτε με φίλους και να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Ο Δίας στο ζώδιό σας φέρνει αισιοδοξία και ο Κρόνος σε αρμονικές όψεις σας κάνει πολύ αγαπητούς. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε για πιθανή ένταση με το ταίρι σας. Μην επικεντρώνεστε μόνο στις προσωπικές σας ανάγκες και φροντίστε να περνάτε ποιοτικό χρόνο ώστε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τις στιγμές. Ένα νέο ειδύλλιο φέρνει το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 25/12 κι αυτά τα Χριστούγεννα θα αποτελέσουν ορόσημο. Η Πανσέληνος στις 27/12 τονίζει την επικοινωνία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 22/12 θα δώσετε έμφαση σε οικονομικά που αφορούν οφειλές, κοινούς πόρους, κλπ. Η συμμετοχή του Δία και του Κρόνου σε αρμονικές όψεις θα ευνοήσει τις μυστικές επαφές με πρόσωπα εξουσίας, εργοδότες και ηλικιωμένους. Στις 23/12 ο κυβερνήτης σας Ερμής που είναι ανάδρομος, εισέρχεται στον Τοξότη και η σύνοδος με τον Άρη θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Μέχρι τις 3/1 αποφύγετε τις επαφές με άτομα που υπάρχουν διαφορές. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27/12 φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που καλό θα είναι να επιλυθούν. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε για πιθανή παρεξήγηση με ένα ηλικιωμένο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων τονίζεται με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 22/12 και η σύνοδος με τον Ερμή θα προκαλέσει εσωτερικές και εξωτερικές διαμάχες. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια, τα οποία θα διογκωθούν με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 27/12. Αν δεν νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μην πιεστείτε. Στις 24/12 το εξάγωνο με τον Κρόνο θα ευνοήσει τα ταξίδια και τις γνωριμίες, που σημαίνει πως θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Το 2ο δεκαήμερο δίνετε ελπίδες σε ένα φιλικό σας πρόσωπο που σας βλέπει ερωτικά και πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας.

ΛΕΩΝ

Ο τομέας της εργασίας και της υγείας ενεργοποιείται με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω και καθώς είναι δικός σας κυβερνήτης, η ενέργειά σας θα είναι στα ύψη και θα φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Οι δεξιότητές σας θα εκτιμηθούν καθώς συμμετέχει κι ο Δίας σε τρίγωνο, ενώ παράλληλα θα αυξηθούν τα έσοδά σας μέσω κοινών πόρων. Στις 23/12 ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και μέχρι τις 3/1 θα πρέπει να προσέχετε για πιθανές εντάσεις με το ταίρι σας. Ακατάλληλη εποχή για επενδύσεις. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27/12 φέρνει στην επιφάνεια συσσωρευμένη κόπωση και θα πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εποχή απολαύσεων και έντονης δημιουργικής διάθεσης από τις 22/12 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Αιγόκερω. Οι αρμονικές όψεις με Δία και Κρόνο φέρνουν ταξίδια, ισορροπία στις σχέσεις με το ταίρι σας και τα παιδιά θα είναι ένα ευχάριστο διάστημα για εσάς. Στις 23/12 ο κυβερνήτης σας Ερμής ο οποίος είναι ανάδρομος εισέρχεται στον Τοξότη και οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέχετε για παρεξηγήσεις στην οικογένεια. Η σύνοδος με τον Άρη θα δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα, συμμετέχει κι ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο που προκαλεί ασυνεννοησία, επομένως φροντίστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27/12 θα εντείνει την ανάγκη σας για σύναψη σχέσης με φιλικό σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή σε στρέφεται στην οικογένεια και το σπίτι από τις 22/12 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Αιγόκερω που εντείνει την ανάγκη σας για θαλπωρή και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Ο Δίας κι ο Κρόνος σε αρμονικές όψεις φέρνουν εύνοια στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και θα κάνετε αγορές για δώρα δίχως να αγχώνεστε. Με την είσοδο του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη στις 23/12 θα προκύπτει ασυνεννοησία με άτομα από το χώρο της εργασίας και προβλήματα σε εμπορικές συναλλαγές. Μέχρι τις 3/1 αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων και να προσέχετε τις μετακινήσεις σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27/12 σας κάνει πολύ συναισθηματικούς και θα βελτιώσετε σχέσεις με ηλικιωμένους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα στις επόμενες ημέρες οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές και θα έχετε την ευχέρεια να περνάτε περισσότερο χρόνο με φίλους και συγγενικά σας πρόσωπα. Στις 22/12 ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω και ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας. Η σύνοδος με τον Ερμή δίνει κοφτερή σκέψη και μπορείτε να επιλύσετε προβλήματα που είναι για δυνατούς λύτες. Δίας και Κρόνος σε αρμονικές όψεις φέρνουν τύχη στα ερωτικά σας και στην απόκτηση παιδιού. Στις 23/12 ο Ερμής που είναι ανάδρομος εισέρχεται στον Τοξότη και μέχρι τις 3/1 δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για οικονομικές διαπραγματεύσεις και ακριβές αγορές. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27/12 υποδεικνύει πως πρέπει να αλλάξετε παραστάσεις και να κάνετε ένα ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας των οικονομικών σας τονίζεται με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω από τις 22/12 και η σύνοδος με τον Ερμή σάς κάνει πολύ καλούς στις διαπραγματεύσεις. Κρόνος και Δίας σε αρμονικές όψεις φέρνουν έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας και μέσω αναδρομικών της δουλειάς σας, που σημαίνει πως θα έχετε την ευχέρεια να χαρείτε τις γιορτές δίχως άγχη και στεναχώριες. Στις 23/12 ο Ερμής που είναι ανάδρομος εισέρχεται στο ζώδιό σας και μέχρι τις 3/1 δεν θα έχετε ξεκάθαρη σκέψη, επομένως δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για λήψη σημαντικών αποφάσεων. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27/12 σας καλεί να προσέξετε τη διαχείριση των πόρων σας και να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εποχή των γενεθλίων σας ξεκινάει στις 22/12 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας και μέχρι τις 20/1 θα είστε γεμάτοι ενέργεια και λάμψη. Η βελτίωση της εμφάνισής σας και η ικανοποίηση προσωπικών αναγκών θα αποτελέσουν προτεραιότητα και θα έχετε την ευχέρεια καθώς τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω της ακίνητης περιουσίας. Από τις 23/12 που ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και μέχρι τις 3/1 θα πρέπει να προσέχετε για παρασκηνιακές ενέργειες και κρυφούς εχθρούς που μπορεί να εμφανιστούν σε ανύποπτο χρόνο. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27/12 υποδεικνύει πως πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τις σχέσεις σας και να περνάτε ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς είναι η εποχή της ξεκούρασης και της ανάκτησης δυνάμεων με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 22/12 και θα μπορέσετε να απολαύσετε πιο ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας και αγαπημένα πρόσωπα. Στις 23/12 ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και επαναφέρει φίλους από τα παλιά που είχατε να βρεθείτε αρκετούς μήνες. Μέχρι τις 3/1 θα έχετε κάποιες ιδέες, αλλά δεν θα είστε σίγουροι αν θα μπορούν να υλοποιηθούν, επομένως δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για να πάρετε αποφάσεις, θα είναι όμως καλή για έρευνα και συλλογή πληροφοριών. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27/12 δείχνει πως πρέπει οπωσδήποτε να εξοικονομήσετε χρόνο για ωα φροντίσετε τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο τομέας της κοινωνικής σας δικτύωσης ενεργοποιείται από τις 22/12 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Αιγόκερω και ξεκινάει μια εποχή με πολλές επαφές και εξόδους για ψυχαγωγία. Η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή φέρνει νέες ιδέες, αλλά θα χρειαστεί αρκετός χρόνος και μελέτη για να τις υλοποιήσετε. Στις 23/12 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και καθώς θα είναι σε σύνοδο με τον Άρη μέχρι τις 3/1 θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία με ηλικιωμένους. Μέρες που είναι, ίσως χρειαστεί να είστε πιο διαλλακτικοί και να μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27/12 δείχνει πως πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις σχέσεις με το ταίρι σας και τα παιδιά.

πηγή: lifo

tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-21-27122023

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button