Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8-14/2/2024)

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα, καθώς στις 8/2 πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να προκύψουν αιφνίδιες αλλαγές που θα αφορούν τα έξοδα ενός εγχειρήματος και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Την ίδια μέρα το 3ο δεκαήμερο θα ευνοηθεί με το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα και θα έχετε αίσιες εξελίξεις στην καριέρα σας. Εξαιρετική στιγμή για κυνήγι ευκαιριών και υλοποίηση ιδεών στις 10/2 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, που ενεργοποιεί τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης. Ενώστε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα και θα αυξηθεί το ποσοστό επιτυχίας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο κάνετε επιπολαιότητες με τη διαχείριση των πόρων σας και μπορεί να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Από τις 13/2 που εισέρχεται ο Άρης στον Υδροχόο θα είστε πολύ δημοφιλείς και θα ασκείτε έντονη γοητεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν σας αρέσει να σας καταπιέζουν και θα νιώσετε έντονη ανάγκη για αλλαγή κατεύθυνσης, ίσως και για δημιουργία δικής σας επιχείρησης. Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο Ουρανός στο ζώδιό σας ενδυναμώνει τη διάθεση για ανεξαρτησία και προκαλεί άγνοια κινδύνου, οπότε δεν σας φοβίζει το άγνωστο. Στις 8/1 προσέξτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο πώς θα διαχειριστείτε μια δύσκολη συνθήκη στην εργασία σας. Το 3ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα θα κάνετε ένα ταξίδι που θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να δημιουργήσετε καινούργιες φιλίες. Εξαιρετική στιγμή για επίλυση προβλημάτων με φίλους είναι στις 10/2 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Το 1ο δεκαήμερο μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να κάνετε μεγάλα ανοίγματα. Με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο στις 13/2 η τόλμη σας μπορεί να σας παρασύρει και να κάνετε βιαστικές ενέργειες που θα προκαλέσουν απώλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εποχή σάς απασχολούν θέματα που αφορούν τη σταδιοδρομία σας (όπως ένα ταξίδι για σπουδές ή επαγγελματικούς σκοπούς) και επειδή είστε επικεντρωμένοι στα σχέδιά σας, έχετε κλειστεί στον εαυτό σας. Στις 8/2 με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού θα είναι πεσμένο το ηθικό σας και θα θέλετε να παρατήσετε τις προσπάθειές σας, μην το κάνετε όμως. Η φάση που περνάτε είναι παροδική και σύντομα θα ανακτήσετε την αποφασιστικότητά σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας. Ενδεχομένως να έχετε ξεπεράσει τα όρια των αντοχών σας και να είναι πεσμένοι οι ρυθμοί σας. Το 3ο δεκαήμερο αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για αύξηση εσόδων και δημοτικότητας καθώς στις 10/2 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και είναι ιδανική στιγμή για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Στις 13/2 ο Άρης εισέρχεται επίσης στον Υδροχόο και καθώς αυξάνει τον δυναμισμό σας, θα κερδίζετε τις εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν μέσα στις επόμενες μέρες καθώς πολλά εξαρτώνται από την τρέχουσα κατάστασή σας. Θα μπορούσατε είτε να ενισχύσετε το εισόδημά σας είτε να ρυθμίσετε κάποια οφειλή. Η ψυχαγωγία με φίλους μπορεί να αποτελεί διέξοδο από τα προβλήματα, αλλά μην αφήσετε να γίνει η αιτία της οικονομικής σας πτώσης. Στις 8/2 αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους. Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού προμηνύει προβλήματα και αλλαγές στις σχέσεις σας. Για το 3ο δεκαήμερο είναι μια πολύ καλή εποχή για ταξίδια και επαφές με μακρινούς συνεργάτες. Πλέον δεν αγωνιάτε για τις εξελίξεις, καθώς βαίνουν καλώς και μπορείτε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου που μπορεί να έχει να κάνει με σπουδές, εκδόσεις κ.λπ. Από τις 13/2 που εισέρχεται ο Άρης στον Υδροχόο οι πιθανότητες για έναν νέο έρωτα θα είναι αυξημένες.

ΛΕΩΝ

Μια νέα συνθήκη στον τομέα της καριέρας φέρνει στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, που σας βάζει σε σκέψεις. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε κάποιες προκλήσεις που ρίχνουν το ηθικό σας και απομυζούν την ενέργειά σας, ωστόσο δεν πρέπει να πτοείστε καθώς τα καλύτερα έπονται. Με την Αφροδίτη σύμμαχό σας θα ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες και θα βγείτε κερδισμένοι. Το 3ο δεκαήμερο, ενώ έχετε αύξηση εσόδων μέσω της εργασίας, έχετε και πολλά έξοδα που αφορούν λογαριασμούς, ασφάλειες, αγορές αγαθών για το σπίτι, επομένως θα πρέπει να αποφύγετε τις περιττές δαπάνες. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/2 θα ευνοήσει το ξεκίνημα μιας συνεργασίας, τις διαπραγματεύσεις και το κλείσιμο συμφωνιών. Εξαιρετική στιγμή για γάμο ή συμβίωση. Στους γεννημένους το 1ο δεκαημέρο η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο θα σας δώσει ώθηση για κυνήγι ευκαιριών με περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αλλαγές σχεδίων για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο καθώς το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού στις 8/2 δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα σε ταξίδια, νομικές υποθέσεις ή τις σπουδές και θα απογοητευτείτε. Στην παρούσα φάση εξαρτάται η εξέλιξη σημαντικών ζητημάτων από τρίτους και πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Ωστόσο, σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες και να κάνετε κάποιες βελτιώσεις. Το 3ο δεκαήμερο βιώνετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον της σχέσης σας. Ο Άρης στον Αιγόκερω αυξάνει τη λίμπιντο και τη γοητεία σας και αν φλερτάρετε θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα ή να υιοθετήσετε νέες συνήθειες που θα βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση. Ξεκινήστε διατροφή σε συνδυασμό με κάποια άσκηση που θα πληροί τις ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σας για απολαύσεις είναι αυξημένη αυτή την εποχή και επειδή δεν υπολογίζετε τα έξοδα που κάνετε είναι θέμα χρόνου να βρεθείτε αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. Με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού στις 8/2 έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν και θα αφορούν οφειλές θα προκαλέσουν ιδιαίτερο άγχος στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Το θετικό είναι πως το τρίγωνο με την Αφροδίτη φέρνει έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας και θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας. Πολύ καλή εποχή για τα επαγγελματικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο, καθώς ανταμείβονται οι προσπάθειές σας και είναι κάτι που έχει θετική επίδραση στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Στις 10/2 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα ευνοήσει το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης και την απόκτηση παιδιού, ενώ από τις 13/2 που εισέρχεται και ο Άρης στον Υδροχόο θα ασκείτε ιδιαίτερη γοητεία στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα νιώσετε πιεσμένοι με τις υποχρεώσεις του σπιτιού και τις ανάγκες της οικογένειας και η ανάγκη σας για προσωπικό χρόνο θα είναι αυξημένη. Ζητήστε τη συμμετοχή των υπόλοιπων μελών ώστε να αποφύγετε πιθανές συγκρούσεις λόγω κούρασης. Ιδιαίτερη προσοχή στις 8/2. Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού θα φέρει κάποιες αλλαγές στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας. Να θυμάστε πως αν παραμείνετε ενωμένοι θα είστε πιο ισχυροί και θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις προκλήσεις. Το 3ο δεκαήμερο, αν ακούσετε τη διαίσθησή σας και επενδύσετε ένα μέρος των πόρων σας, θα βγείτε κερδισμένοι. Με το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα πραγματοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/2 σάς δίνει το έναυσμα να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου σας. Κάποιες επισκευές, αλλαγές στη διακόσμηση ή μια ανακαίνιση θα ευνοηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε ένα πλήρες πρόγραμμα από θελήματα, εργασίες, αυξημένη μελέτη καθώς και επισκέψεις σε φίλους, αδέλφια και συγγενείς και γενικά είστε πολύ απασχολημένοι. Παρ’ όλα αυτά, καλό θα είναι να σκεφτείτε τα οικονομικά σας και να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας. Κάτι μικρά έξοδα της καθημερινότητας αρχίζουν να συσσωρεύονται και πρέπει να κρατήσετε άμυνες. Στις 8/2 το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές που θα αφορούν την εργασία ή την υγεία και θα είναι μια κουραστική μέρα για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Αποφύγετε την ανάληψη ευθυνών τρίτων ώστε να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας. Το 3ο δεκαήμερο θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας και θα βάλετε σε εφαρμογή μια καινούργια ιδέα. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/2 είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε κάποια σεμινάρια, τη συγγραφή ή τη διδασκαλία, ή να υπογράψετε μια σύμβαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με επενδύσεις χρήζουν προσοχής και ειδικά στις 8/2 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού θα πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους ρίσκο οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με τα χρήματά σας, καθώς έχετε αυξημένη διάθεση για απολαύσεις και δεν υπολογίζετε τα έξοδα. Πολλές νέες ιδέες φέρνει το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα στο 3ο δεκαήμερο και για να τις προωθήσετε οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές. Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση. Ένα σύντομο ταξίδι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας επειδή θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον νέων επενδυτών. Τα καλά νέα και οι ευκαιρίες για αύξηση εσόδων έρχονται στις 10/2 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Εκτός ότι μπορεί να κλείσετε μια καλή συμφωνία, θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε μια σημαντική αγορά ή να πραγματοποιήσετε κάποια επιθυμία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν μέσα στο προσεχές διάστημα ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Στις 8/2 το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού φέρνει κάποια ξαφνική αλλαγή που θα σας βγάλει εκτός ρυθμού. Ενδεχομένως να πρέπει να κάνετε κάποια μετακόμιση ή αλλαγή επαγγελματικής στέγης που δεν ήταν στα σχέδιά σας και θα είναι αρκετά αγχωτική η κατάσταση. Το 3ο δεκαήμερο είστε σε γενικές γραμμές καλά επειδή έχει σταθεροποιηθεί η ροή των εσόδων σας και έχετε την ευχέρεια να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 10/2 είναι η προσωπική σας πρωτοχρονιά και είναι εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και της φυσικής σας κατάσταση και να θέσετε νέους στόχους για το μέλλον. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας στις 13/2 θα είστε πιο ανταγωνιστικοί και τολμηροί και θα έχετε επιτυχίες στα επαγγελματικά ή τα ερωτικά σας.

ΙΧΘΥΣ

Κάποια σχέδια που αφορούν την εκπαίδευση ή μια εμπορική συμφωνία παίρνουν άλλη τροπή και είστε προβληματισμένοι. Ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις σε υπογραφές συμβολαίων ή να αλλάξουν οι όροι και θα χρειαστείτε επιπλέον πόρους. Ακατάλληλη στιγμή για αναζήτηση λύσεων είναι στις 8/2 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού και θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Μπορείτε να κάνετε κάποιες συζητήσεις, αλλά να αποφύγετε τις δεσμεύσεις. Το 3ο δεκαήμερο είστε πολύ δημοφιλείς και μέσω κοινωνικών επαφών θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Μέσω φίλων θα έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει και θα ανακτήσετε τη διάθεση για φλερτ. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/2 σας καλεί να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Στις 13/2 εισέρχεται και ο Άρης στον Υδροχόο και θα είστε πιο επιρρεπείς σε ασθένειες.

πηγή: lifo

tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-8-1422024

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button