Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8 – 14/12/2022)

ΚΡΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα νιώθετε πιεσμένοι από μια κατάσταση της οποίας δεν θα έχετε τον έλεγχο. Ειδικά στις 8/12, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στους Διδύμους ταυτόχρονα με την αντίθεση Ήλιου – Άρη, θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε την έντασή σας. Ίσως να προκύψουν επικοινωνιακά προβλήματα με οικείους ή με επαφές με το εξωτερικό. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε τετράγωνο ενδεχομένως να σας αποπροσανατολίσει από τον στόχο σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων. Στις 10/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και φέρνει ευκαιρίες για επιτυχίες στην καριέρα και δημοτικότητα. Ιδανική μέρα για ταξίδια και συνεργασίες είναι στις 12/12 με το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου, ενώ μια δύσκολη μέρα που θα νιώθετε πως, παρ’ όλες τις προσπάθειές σας, βρίσκεστε στον ίδιο παρονομαστή είναι στις 14/12, με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Συνεχίζουν να σας απασχολούν τα οικονομικά σας και δεν είστε σίγουροι κατά πόσο πρέπει να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός σχεδίου ‒ εφόσον έχετε αμφιβολίες θα πρέπει να την τρενάρετε. Περίοδος αιχμής για οικονομικά ζητήματα είναι από τις 8/12 με την Πανσέληνο στους Διδύμους και την αντίθεση Ήλιου – Άρη. Ενδεχομένως να δημιουργηθούν διαμάχες με οικείους, παρεξηγήσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό, καθώς συμμετέχει και ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο, ή μπορεί να εξαπατηθείτε και να έχετε απώλειες. Στις 10/12 η Αφροδίτη, που κυβερνά το δικό σας ζώδιο, εισέρχεται στον Αιγόκερω και μέχρι τις 3/1/23 θα είναι ιδανική εποχή για να εστιάσετε το βλέμμα στο 2023, να εργαστείτε για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και να οργανώσετε ένα ταξίδι. Στις 12/12 το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου φέρνει την επιβράβευση των προσπαθειών σας μέσω ενός μπόνους και αύξηση της φήμης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μοναδική Πανσέληνος στης χρονιάς στο ζώδιό σας στις 8/12 αποτελεί κομβική στιγμή καθώς τονίζει τις σχέσεις σας, τις προσωπικές και τις επαγγελματικές. Έχει να κάνει με τους οικείους σας, συμπεριλαμβανομένων των εχθρών σας. Την ίδια μέρα ο Άρης στο ζώδιό σας, σε αντίθεση με τον Ήλιο, υποδηλώνει κάποιους είδους ανταγωνισμό στη ζωή σας και θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε μια προσωπική πρόκληση. Αν έχετε θυμό μέσα σας προσέξτε τι θα πείτε. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 10/12 ξεκινά μια περίοδος που θα ευνοηθούν τα οικονομικά σας και μέχρι τις 3/1/23 θα μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας και να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Εξαιρετική μέρα για συνεργασίες με το εξωτερικό είναι στις 12/12 με το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου και ακατάλληλη για υπογραφές συμβάσεων στις 14/12.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Άρη και σε αντίθεση με τον Ήλιο στις 8/12 από τη μια θα είστε απασχολημένοι και με τα επαγγελματικά σας και από την άλλη θα επιθυμείτε περισσότερο προσωπικό χρόνο. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας, θα νιώσετε πιο έντονα την ανάγκη για αλλαγή, έστω κι αν χρειαστεί να μετοικήσετε στο εξωτερικό. Προσέξτε, καθώς η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε τετράγωνο μπορεί να εξιδανικεύσει μια κατάσταση και τελικά να βρεθείτε σε χειρότερο αδιέξοδο. Στις 10/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και μέχρι τις 3/1/23 θα είναι ιδανική εποχή για να οργανώσετε κάποιο εορταστικό γεύμα για τους συνεργάτες σας και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Στις 12/12 να αναμένετε έσοδα μέσω της εργασίας και κοινών πόρων ή ένα ερωτικό ειδύλλιο με συνάδελφό σας.

ΛΕΩΝ

Η μοναδική Πανσέληνος της χρονιάς στον τομέα της φιλίας και της κοινωνικής σας ζωής στις 8/12 βγάζει στην επιφάνεια θέματα που δεν έχουν συζητηθεί και δύσκολα θα μπορέσουν να επιλυθούν, καθώς η Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Άρη, σε αντίθεση με τον Ήλιο, ο οποίος είναι ο κυβερνήτης σας. Ερωτικές αντιζηλίες, διεκδικήσεις ή κληρονομικά θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Στις 10/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και μέχρι τις 3/1/23 η καθημερινότητά σας και οι συνθήκες εργασίας θα είναι πιο ευχάριστες, επομένως θα έχετε περισσότερη διάθεση να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Προσέξτε τη διατροφή σας, που λόγω των εορτών μπορεί να ξεφύγει. Το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 12/12 θα ευνοήσει την επισημοποίηση μιας σχέσης σας και τη συμβίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 8/12 κλείνει ένας κύκλος που αφορά την καριέρα σας και θα ρίξετε περισσότερο το βάρος της προσοχής στο σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η σύνοδος με τον Άρη και η αντίθεση με τον Ήλιο δείχνει πως ίσως να δυσκολευτείτε στην αρχή μέχρι να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες και να νιώθετε ένταση ή εκνευρισμό. Για να μην ξεσπάτε στους άλλους, φροντίστε να εκτονώνεστε μέσω δραστηριοτήτων που σας ευχαριστούν. Από τις 10/12 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα αναζητάτε μια σταθερή σχέση και θα είστε πιο προσεχτικοί στην επιλογή ερωτικού συντρόφου. Μέχρι τις 3/1/23 θα είναι εξαιρετική εποχή για δημιουργία οικογένειας. Με το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 12/12 θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά ή καλά νέα σχετικά με την υγεία ενός μέλους της οικογένειας.

ΖΥΓΟΣ

Ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης έρχεται σε αντίθεση με τον τομέα της επικοινωνίας στις 8/12 με την Πανσέληνο στους Διδύμους και θα νιώθετε πως δεν είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας ή ότι έχετε κάνει εσφαλμένη επιλογή στις σπουδές. Η σύνοδος με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ήλιο θα εντείνει την ανάγκη σας για αλλαγή κατεύθυνσης ωστόσο δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρετε αποφάσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 10/12 θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με το σπίτι και τη φροντίδα της οικογένειας. Δημιουργήστε εορταστική ατμόσφαιρα στον χώρο σας, ώστε να προσελκύσετε τύχη κι ευχάριστα συναισθήματα. Στις 12/12 το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου υπόσχεται θετικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα και ευνοεί την απόκτηση παιδιού. Οι ελεύθεροι φλερτάρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος της χρονιάς στους Διδύμους στις 8/12 αφορά κοινούς πόρους. Η σύνοδος με τον Άρη και η αντίθεση με τον Ήλιο προμηνύει εντάσεις και διαφωνίες με άτομα που διαχειρίζονται τα χρήματά σας και δυσκολίες στην έγκριση χρηματοδοτήσεων. Μην προσπαθήσετε να κερδίσετε χρήματα με αθέμιτους τρόπους. Καλύτερα να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και να θέσετε νέες προτεραιότητες. Η Αφροδίτη στις 10/12 εισέρχεται στον Αιγόκερω και ξεκινά ένα διάστημα που θα πρέπει να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία με οικείους. Μέχρι τις 3/1/23 σύντομες αποδράσεις και εκδρομές θα σας δίνουν την ευκαιρία να χαλαρώνετε. Στις 12/12 με το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου θα έχετε έσοδα μέσω ακίνητης περιουσίας, ενώ θα ευνοηθούν κι οι αγοραπωλησίες ακινήτων. Αποφύγετε τα ρίσκα σε τυχερά παιχνίδια στις 14/12, καθώς το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα δεν σας ευνοεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 8/12 σας αφορά, καθώς ο Ήλιος είναι στο δικό σας ζώδιο και φέρνει σε κόντρα τις προσωπικές σας ανάγκες με τις ανάγκες ατόμων σημαντικών για εσάς. Η σύνοδος με τον Άρη και η αντίθεση με τον Ήλιο μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση στις σχέσεις με συνεργάτες ή με το ταίρι σας και θα θέλετε να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικές καταστάσεις. Προσπαθήστε να δείτε τα γεγονότα πιο ψύχραιμα. Από τις 10/12, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, τα οικονομικά σας αρχίζουν να παίρνουν ανοδική πορεία, οπότε θα διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας και θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε προσωπικές σας επιθυμίες. Προσέξτε μόνο να αποφύγετε τις περιττές δαπάνες. Το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 12/12 θα ευνοήσει τις δημόσιες σχέσεις και την προώθηση υπηρεσιών. Επίσης, θα είναι μια καλή μέρα για ένα σύντομο ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν πολύ με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 8/12 και η σύνοδος με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ήλιο δείχνει έντονο παρασκήνιο και πως πρέπει να προσέξετε τις συμμαχίες σας. Κρατήστε σιγή ιχθύος για τα μελλοντικά σας σχέδια και μη μοιράζεστε τα μυστικά σας με συναδέλφους. Αν ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση, θα δυσκολευτείτε να παραμείνετε πειθαρχημένοι. Η Αφροδίτη στις 10/12 εισέρχεται στο ζώδιό σας και σας χαρίζει λάμψη. Μέχρι τις 3/1/23 θα προσελκύετε τα βλέμματα. Ιδανική εποχή για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται στις 12/12 με το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου, ενώ θα ευνοηθούν και οι μυστικές διαπραγματεύσεις. Αν υπογράψετε ένα συμβόλαιο, προσέξτε τα ψιλά γράμματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μοναδική Πανσέληνος της χρονιάς στον τομέα της δημιουργικότητας και της ερωτικής σας ζωής, ενώ μπορεί να σας ενθαρρύνει να προσεγγίσετε κάποιο άτομο που σας έχει γοητεύσει, ίσως να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα, καθώς συμμετέχει ο Άρης σε σύνοδο και σε αντίθεση με τον Ήλιο. Προσπαθήστε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα της σχέσης σας μόνοι σας. Από τις 10/12 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, όσοι είστε σε μια καινούργια ερωτική σχέση θα αποστασιοποιηθείτε από τον κοινωνικό σας κύκλο και θα επικεντρωθείτε στο ταίρι σας. Στις 10/12 ο Κρόνος στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Ήλιο φέρνει νέες ιδέες που θα μπορέσετε να υλοποιήσετε με τη στήριξη των κατάλληλων ατόμων. Αποφύγετε τις επενδύσεις μέσω διαδικτύου στις 14/12 λόγω του τετραγώνου Ήλιου – Ποσειδώνα και προσέξτε την απώλεια χρημάτων.

ΙΧΘΥΣ

Ο τομέας της οικιακής σας ζωής ενεργοποιείται με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 8/12 και ενδεχομένως να ζοριστείτε, καθώς θα έχετε και αύξηση ευθυνών στον τομέα της εργασίας. Η σύνοδος με τον Άρη και η αντίθεση με τον Ήλιο θα σας προκαλέσουν κούραση και εκνευρισμό που θα πρέπει να αποβάλετε μέσω της ενασχόλησης με δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν. Από τις 10/12 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα έχετε περισσότερη διάθεση για κοινωνικές επαφές και η ψυχαγωγία με φίλους θα συμβάλει στην ψυχική σας ανάταση. Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, μπορείτε να ενταχθείτε σε μια εθελοντική ομάδα και να προσφέρετε έργο σε όσους έχουν ανάγκη. Το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 12/12 φέρνει την επιβράβευση και μπορεί να πάρετε κάποια προαγωγή. Οι φιλοδοξίες σας θα σας παρακινήσουν να κυνηγήστε τα όνειρά σας με σθένος.

πηγή: lifo

tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-8-14122022

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button