Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-21/2/2024)

ΚΡΙΟΣ

Στις 16/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο για να συναντήσει τον Ήλιο, τον Άρη, τον Ερμή και τον Πλούτωνα. Αυτή η συγκέντρωση πλανητών στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης σίγουρα θα τονώσει την επιθυμία σας να συναναστραφείτε φίλους και θα σας ενθαρρύνει να αλληλεπιδράτε με συλλόγους, ομάδες, οργανισμούς και συνέδρια. Ενδεχομένως να υπάρξει ένα συγκεκριμένο γεγονός που θα ενισχύσει τον ανταγωνιστικό σας χαρακτήρα και να κερδίσετε την εκτίμηση των εργοδοτών σας. Στις 17/2, ο Ερμής, σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δείχνει πως θα υπάρξουν δυσκολίες που θα αφορούν τα οικονομικά, ωστόσο καλό θα είναι να μη δανειστείτε χρήματα από φίλους. Την ίδια ημέρα κάποιες αποκαλύψεις θα σας βάλουν σε διαδικασία αναθεώρησης των σχέσεών σας και με κάποια άτομα θα απογοητευτείτε. Από τις 19/2 που εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι ασυνήθιστη γιατί έχετε πολλούς πλανήτες στην κορυφή του χάρτη σας. Η Αφροδίτη, που είναι δικός σας κυβερνήτης, εισέρχεται στον Υδροχόο στις 16/2 για να συμπληρώσει το σύνολο των πλανητών που διανύουν τον τομέα της καριέρας. Μέχρι τις 11/3 οι φιλοδοξίες σας θα αποτελούν προτεραιότητα και τίποτα δεν θα σας σταματά. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν μέσω καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, ενώ θα υπάρξουν και θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας. Γενικά, διανύετε μια πολύ θετική φάση και πρέπει να την απολαύσετε. Στις 17/2, με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, προσέχετε τι θα πείτε ή τι θα γράψετε. Μπορεί να παρεξηγηθείτε. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα θα εντείνει την ανάγκη για ασφάλεια και θα είστε καχύποπτοι με το ταίρι σας. Η Ήλιος φωτίζει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής από τις 19/2.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πέντε πλανήτες θα συναντηθούν στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και θα θέλετε να εξερευνήσετε τον κόσμο για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Στις 16/2 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο για να συναντήσει τον Ήλιο, τον Άρη, τον Ερμή και τον Πλούτωνα: ιδανική εποχή για να κάνετε κάτι διαφορετικό, να μελετήσετε και να αποκτήσετε νέες γνώσεις. Γνωρίστε άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα και άλλους πολιτισμούς καθώς μπορεί να προκύψει ένας έρωτας και να μετοικήσετε στο εξωτερικό. Στις 17/2, με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, ιατρικά ζητήματα καθώς και νομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν και θα επικεντρωθείτε εκεί. Ταυτόχρονα, η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα δεν θα ευνοήσει τη λήψη αποφάσεων που θα αφορούν τη σταδιοδρομία σας επειδή θα αμφισβητήσετε τις ικανότητές σας. Από τις 19/2, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς, επανέρχεστε γεμάτοι ενεργητικότητα στα επαγγελματικά σας σχέδια. Επαφές με πρόσωπα εξουσίας θα έχουν αίσια αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοινοί πόροι θα είναι το βασικό σας μέλημα τις επόμενες μέρες κι αυτή η έκρηξη ενέργειας σημαίνει ότι θα υπάρξουν πιθανές διαφωνίες σχετικά με χρέη, ασφαλιστικά ζητήματα, κληρονομιές και οτιδήποτε έχει να κάνει με κοινή περιουσία. Παρά την πιθανότητα διαφωνιών, η παρουσία πολλών πλανητών δείχνει ότι οι δυσκολίες πιθανότατα θα διευθετηθούν προς όφελός σας, καθώς στις 16/2 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο για να φέρει ισορροπίες και αύξηση εσόδων. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας. Μπορεί να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας χωρίς να το καταλάβετε. Στις 17/2, με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, δεν θα είναι καλή στιγμή για να επιλύσετε ερωτικά ζητήματα. Προσέξτε την εμπλοκή τρίτων και κυρίως φιλικών σας προσώπων στην προσωπική σας ζωή. Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς στις 19/2 θα έρθουν καινούργιες ευκαιρίες για να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας.

ΛΕΩΝ

Είναι ασυνήθιστο, αλλά αυτή την εποχή πέντε πλανήτες βρίσκονται απέναντι από το ζώδιό σας, που σημαίνει ότι τονίζεται ο τομέας των συνεργασιών και του γάμου. Προφανώς, η εστίασή σας σε στενούς φίλους και συνεργάτες θα είναι ισχυρή. Επειδή ο Άρης αυξάνει την ανταγωνιστικότητά σας μπορεί να προσελκύσετε κάποιον που να σας κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για συνεργασία. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 16/2 θα μαλακώσουν τα πράγματα και ο Ερμής, η Αφροδίτη κι ο Ήλιος θα ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον συμβιβασμό. Ωστόσο, στις 17/7, με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, θα πρέπει να προσέξετε για πιθανή σύγκρουση με ηλικιωμένους. Η συνεχής ενασχόληση με τα επαγγελματικά δημιουργεί κενά στις σχέσεις σας και θα ακούσετε παράπονα. Από τις 19/8 που ο κυβερνήτης σας Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς θα επικεντρωθείτε στην οργάνωση των οικονομικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα δυσκολευτείτε να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και με θέματα της καθημερινότητας, καθώς στις 16/2 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο και μαζί με τον Ήλιο, τον Άρη, τον Ερμή και τον Πλούτωνα θα ενεργοποιήσει την επιθυμία σας να είστε όσο το δυνατό πιο παραγωγικοί. Μπορεί να είστε λίγο αυταρχικοί όταν δίνετε εντολές και αναθέτετε αρμοδιότητες στους άλλους, ωστόσο οι άνθρωποι θα σας βοηθούν. Θα γίνουν συζητήσεις για τη δουλειά, καθώς και για θέματα υγείας, ακόμα και για το κατοικίδιό σας. Στις 17/2 το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού θα προκαλέσει αστάθεια στα επαγγελματικά σας σχέδια και ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε καλά αν θα πρέπει να προχωρήσετε στην εφαρμογή τους. Ταυτόχρονα, η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα σας δημιουργεί την ανάγκη για αλλαγή πλεύσης, αλλά δεν είναι κατάλληλη εποχή για ανάληψη ρίσκου. Ο Ήλιος στους Ιχθύς από τις 19/2 αυξάνει τη δημιουργικότητά σας.  

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο στις 16/2 και επειδή θα διανύει με αρκετούς πλανήτες τον τομέα της δημιουργικότητας η έμπνευσή σας θα είναι στα ύψη και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αν εξασκήσετε τα ταλέντα σας. Το γεγονός ότι υπάρχει συσσώρευση πλανητών σημαίνει ότι θα έχετε πολλές επαφές που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως, το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα ασκήσετε γοητεία σε πολλά άτομα και θα βρεθείτε σε δίλημμα. Ο πλανήτης του έρωτα σας ενθαρρύνει να φλερτάρετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Στις 17/2 το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού φέρνει ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις και δεν θα ευνοηθούν οι επενδύσεις, ενώ η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα θα εντείνει την κτητικότητα σας και θα δοκιμαστεί η σχέση σας. Από τις 19/2 που εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς θα έχετε πολλή ενέργεια για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και τη φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη, με την είσοδό της στον Υδροχόο στις 16/2, φέρνει αρμονία στις σχέσεις σας και μέχρι τις 11/3 θα είναι ένα πολύ ευχάριστο διάστημα για εσάς. Πολλές θα είναι οι επισκέψεις στο σπίτι με τόσους πλανήτες που θα διανύουν τον τομέα της οικιακής σας ζωής και θα επανασυνδεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα που ζουν μακριά. Αν σκοπεύετε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε τις απαραίτητες διαδικασίες. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω κτηματομεσιτικών συναλλαγών. Ασυνεννοησία με τους γονείς θα προκαλέσει το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού στις 17/1 και θα νιώσετε την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε οι νέοι. Ταυτόχρονα, η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα θα εντείνει την ανησυχία σας και τα συναισθήματα θα είναι συγκεχυμένα. Από τις 19/2, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς, θα αφοσιωθείτε στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, θα βρείτε μια νέα πηγή εσόδων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη, με την είσοδό της στον Υδροχόο στις 16/2, φέρνει ευχάριστες στιγμές με οικείους, ενώ διευκολύνει και την επικοινωνία για προώθηση υπηρεσιών. Μέχρι τις 11/3 θα έχετε συχνές μετακινήσεις για λόγους αναψυχής, εκδρομές με αγαπημένα πρόσωπα και θα κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Αγορές προϊόντων περιποίησης θα σας ωθήσουν σε υπερβολική σπατάλη χρημάτων και θα πρέπει να κρατήσετε ένα μέτρο. Στις 17/2, που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, δεν θα είναι καλή στιγμή για να δώσετε συνέντευξη προς εύρεσης εργασίας ούτε για αποστολή βιογραφικών. Ταυτόχρονα, η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα θα προκαλέσει μια δυσάρεστη κατάσταση με οικείους, αλλά θα είναι παροδική. Ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς στις 19/2 και μέχρι τις 20/3 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να επικεντρωθείτε σε θέματα της οικιακής σας ζωής, περνώντας ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ευνοϊκή εποχή ξεκινά για τα οικονομικά σας με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και από τις 16/2 έως και τις 11/3 θα έχετε σημαντική αύξηση εσόδων αλλά και τάση για σπατάλη χρημάτων. Επίσης, θα γίνουν πολλές επαφές για διαπραγματεύσεις, καθώς έχουν συγκεντρωθεί πέντε πλανήτες στον οίκο των οικονομικών σας και θα βγείτε κερδισμένοι. Στις 17/2 κάποια νέα που φέρνει το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δεν θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας κι ενδεχομένως να αναβάλετε ένα νέο εγχείρημα. Ωστόσο, θα σας βρείτε τον τρόπο στο εγγύς μέλλον να συνεχίσετε τα σχέδιά σας. Την ίδια ημέρα η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα φέρνει κάποιες αλλαγές που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας. Νέες ιδέες και όρεξη για επικοινωνία φέρνει ο Ήλιος με την είσοδό του στους Ιχθύς στις 19/2.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εποχή υπάρχουν πέντε πλανήτες στο ζώδιό σας: ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη, που εισέρχεται στις 16/2, ο Άρης και ο Πλούτωνας. Ο Ήλιος, ο Άρης και ο Πλούτωνας θα σας κάνουν ενεργητικούς, δυναμικούς και αποφασισμένους να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε. Ο Ερμής θα σας ενθαρρύνει να είστε επικοινωνιακοί και πειστικοί, ενώ η Αφροδίτη θα σας κάνει γοητευτικούς και διπλωματικούς – αυτόν τον δυνατό συνδυασμός που σας ευνοεί πρέπει να τον αξιοποιήσετε. Επομένως, εάν υπάρχει κάτι που θέλετε να επιτύχετε ή θέλετε να λειτουργήσει για εσάς, συνεχίστε το. Ιδιαίτερη προσοχή πώς θα εκφράσετε κάποιο παράπονο στις 17/2 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού. Με ήπιο τρόπο μπορείτε να επιλύσετε θέματα που υπάρχουν με ένα μέλος της οικογένειας. Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς στις 19/2 οικονομικά ζητήματα θα έχουν εύνοια και θα αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω νέων συμφωνιών.

ΙΧΘΥΣ

Ένας δυνατός συνδυασμός πλανητών συμπληρώνεται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 16/2, που σημαίνει ότι όποια δουλειά κάνετε αθόρυβα, μπορεί να έχει μεγάλη επιτυχία. Μπορεί να κλείσετε σημαντικές μυστικές συμφωνίες ή να ξεκινήσει μια κρυφή ερωτική σχέση. Ο Ήλιος, ο Άρης κι ο Πλούτωνας ενεργοποιούν ο καθένας με τον τρόπο του τον τομέα του ψυχισμού σας και παρά το γεγονός ότι είστε αποστασιοποιημένοι, εσείς περνάτε καλά και είστε ενθουσιασμένοι με τις εξελίξεις. Μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας προτού ολοκληρωθούν. Στις 17/2 το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού φέρνει αιφνίδιες αλλαγές και πρέπει να προσέξετε ώστε να αποφύγετε εσφαλμένες ενέργειες. Στις 19/2 εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ξεκινά η εποχή των γενεθλίων σας. Πλέον θα είστε γεμάτοι αισιοδοξία, θετική ενέργεια και όρεξη για νέα ξεκινήματα. Κυνηγήστε τα όνειρά σας με σθένος.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-15-2122024

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button