Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (6-12/6/2024)

ΚΡΙΟΣ

Ο τομέας της επικοινωνίας ενεργοποιείται με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6/6 και είναι εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα σε σπουδές, εμπορικές συμφωνίες, και δημόσιες σχέσεις. Οι σύνοδοι με τον Ήλιο και την Αφροδίτη έχουν επεκτατικό χαρακτήρα και στηρίζουν τις προσπάθειές σας, επομένως στρέψτε την προσοχή σε ό,τι είναι πιο σημαντικό για εσάς, ενδεχομένως να είναι και η βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Από τις 8/6 ξεκινούν δύσκολες όψεις και κάποιες προκλήσεις θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου δεν θα ευνοήσει τις μυστικές επαφές και τις υπογραφές συμβολαίων, ούτε το φλερτ. Στις 9/6 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και τονίζει των τομέα των οικονομικών σας. Ωστόσο η πορεία του ξεκινά με το τετράγωνο του Πλούτωνα στις 11/6 που δείχνει πως θα δημιουργηθεί ρήξη σε σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια επένδυση, να βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές ή να διαπραγματευτείτε μια νέα συμφωνία, στις 6/6 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για εσάς και καθώς είναι σε σύνοδο με Ήλιο και Αφροδίτη, οι συνθήκες θα είναι με το μέρος σας. Όμως, από τις 8 και έως τις 12/6 ξεκινούν δυσαρμονικές όψεις ανάμεσα σε Αφροδίτη, Ήλιο, Ερμή και Κρόνου που σημαίνει πως θα συναντήσετε καθυστερήσεις και εμπόδια σε πληρωμές ή να μην καταφέρετε να βάλετε σε εφαρμογή μια καινούργια ιδέα. Να αποφεύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους, ώστε να μη δοκιμαστούν οι σχέσεις σας. Στις 9/6 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας, προσδίδοντας θάρρος κι αποφασιστικότητα μέχρι τις 20/7. Ωστόσο, επειδή ξεκινά με το τετράγωνο του Πλούτωνα στις 11/6 μπορεί να προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις με εργοδότες ή ηλικιωμένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 6/6 σας δίνεται η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά, την προσωπική σας ζωή ή τη φυσική σας κατάσταση. Υπογραφές συμβολαίων, γάμος, δημιουργία οικογένειας ή ερωτικής σχέσης θα ευνοηθούν καθώς σιγοντάρουν Ήλιος και Αφροδίτη σε σύνοδο με τη Σελήνη. Από τις 8 έως τις 12/6 ξεκινούν δυσαρμονικές όψεις ανάμεσα σε Αφροδίτη, Ήλιο, Ερμή και Κρόνου και για εσάς θα επηρεαστούν η καριέρα και η δημοτικότητα. Επαφές με εργοδότες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα ενδεχομένως να συναντούν εμπόδια και να μην μπορείτε να τα προσεγγίσετε ή μπορεί να μην ικανοποιηθούν τα αιτήματά σας. Στις 9/6 ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο. Μέχρι τις 20/7 δεν είναι καλή η θέση του, επειδή θα σας προκαλεί έντονη ανησυχία για τα επαγγελματικά και την υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η εποχή που μπορείτε να βελτιώσετε την ψυχολογία σας, καθώς στις 6/6 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με Ήλιο και Αφροδίτη. Αυτές οι όψεις σάς ενθαρρύνουν να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας, να αφήσετε πίσω καθετί που αποτελεί βαρίδι και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Νοοτροπίες που σας κρατούσαν στάσιμους πρέπει να μείνουν στο παρελθόν ώστε να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις. Από τις 8 και έως τις 12/6 ξεκινούν δυσαρμονικές όψεις ανάμεσα σε Αφροδίτη, Ήλιο, Ερμή και Κρόνου που θα προκαλέσουν αστάθεια σε νομικές υποθέσεις, σπουδές, επαφές με το εξωτερικό ή ταξίδια. Αυτό το διάστημα καλύτερα να αποφύγετε το κυνήγι ευκαιριών σε μακρινούς προορισμούς. Οι πιθανότητες άλλα να σας τάξουν και άλλα να συναντήσετε είναι πολλές. Από τις 9/6, που εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο, θα είναι καλή εποχή για κοινωνικές επαφές.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6/6 ήρθε η εποχή για να βγείτε, να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε σε εφαρμογή καινοτόμες ιδέες. Η συγκεκριμένη όψη είναι πολύ δυνατή εξαιτίας της συνόδων με Ήλιο και Αφροδίτη, που σημαίνει ότι θα είστε πολύ δημοφιλείς και θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Ωστόσο, από τις 8 και έως τις 12/6 ξεκινούν δυσαρμονικές όψεις μεταξύ Αφροδίτης, Ήλιου, Ερμή και Κρόνου, οι οποίες φέρνουν στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που ενδεχομένως να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Επίσης, μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις σε επιδόματα ή χρηματοδοτήσεις. Όπως και να έχει, θα πρέπει να διαχειριστείτε τα γεγονότα με ψυχραιμία. Ο Άρης στις 9/6 εισέρχεται στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20/7. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει πως θα σας απασχολήσουν θέματα ηλικιωμένων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για τα επαγγελματικά σας με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6/6 και μπορείτε να διαπρέψετε όσοι έχετε θέσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σας. Εξαιρετική στιγμή για επαφές με δυνάμει εργοδότες, προώθηση επιτευγμάτων και συζητήσεις για υψηλότερες αποδοχές. Όσοι ξεκινάτε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια θα έχετε αίσια αποτελέσματα. Ωστόσο, από τις 8/6 ξεκινούν δυσαρμονικές όψεις ανάμεσα σε Αφροδίτη, Ήλιο, Ερμή και Κρόνου, οι οποίες έως τις 12/6 θα προκαλούν προβλήματα στις σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας ή ηλικιωμένους. Ίσως να νιώθετε πιεσμένοι με τις απαιτήσεις ή απογοητευμένοι αν σας αδικήσουν. Για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο ή πείτε κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε αργότερα, αποστασιοποιείστε από τα γεγονότα. Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο στις 9/6 θα έχετε περισσότερη αποφασιστικότητα και θα ολοκληρώσετε κάτι ημιτελές.

ΖΥΓΟΣ

Βάλτε σε εφαρμογή τους στόχους σας, οργανώστε ένα ταξίδι και απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας από τις 6/6 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Μπορείτε να πετύχετε πολλά επειδή συμμετέχουν ο Ήλιος και η Αφροδίτη σε σύνοδο και πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, καθώς από τις 8 έως τις 12/6 θα γίνονται δυσαρμονικές όψεις μεταξύ Αφροδίτης, Ήλιου, Ερμή και Κρόνου που μπορεί να προκαλέσουν εμπόδια σε επαγγελματικά ταξίδια ή θέματα υγείας τα οποία θα σας αναγκάσουν να αναβάλετε τα σχέδιά σας. Επαφές με το εξωτερικό και εμπορικές συμφωνίες θα έχουν καθυστερήσεις και θα επικρατεί αστάθεια. Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο στις 9/6 ενεργοποιείται ο τομέας των κοινών σας πόρων και μέχρι τις 20/7 θα είναι καλή εποχή για αναζήτηση χρηματοδότησης και διευθέτηση οφειλών. Ωστόσο, επειδή ξεκινά με το τετράγωνο του Πλούτωνα, αποφύγετε τις επενδύσεις και τα ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευκαιρίες για αύξηση εσόδων φέρνει στις 6/6 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και καθώς συμμετέχουν ο Ήλιος και η Αφροδίτη σε σύνοδο, οι εξελίξεις θα είναι πέραν των προσδοκιών σας. Ό,τι είναι να κάνετε, κάντε το σύντομα, γιατί από τις 8 έως τις 12/6 θα γίνονται δυσαρμονικές όψεις ανάμεσα σε Αφροδίτη, Ήλιο, Ερμή και Κρόνο που φέρνουν στην επιφάνεια αναπάντεχα έξοδα και εμπόδια στη διευθέτηση θεμάτων του Δημοσίου. Για να μην μπλοκάρουν οι λογαριασμοί σας, μεριμνήστε για τις οφειλές σας εγκαίρως. Ακατάλληλη εποχή για επενδύσεις και ρίσκο. Από τις 9/6 που εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο θα σας απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μέχρι τις 20/7 θα είναι καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και συνεργασίες. Ωστόσο, επειδή ξεκινά με το τετράγωνο του Πλούτωνα, κάποιες αποκαλύψεις στην οικογένεια θα δοκιμάσουν τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και κάποιοι θα αποστασιοποιηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτήν την εποχή σάς δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, καθώς στις 6/6 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Όλοι αυτοί οι πλανήτες θα δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για εσάς που θέλετε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Βάλτε τα δυνατά σας καθώς από τις 12/6 ξεκινούν δυσαρμονικές όψεις μεταξύ Αφροδίτης, Ήλιου, Ερμή και Κρόνου που φέρνουν στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα που θα σας αποπροσανατολίζουν. Ενδεχομένως να υπάρχουν καθυστερήσεις σε έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας, να αναβληθεί η πώληση ή η αγορά ενός ακινήτου, γενικά δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για σημαντικές επενδύσεις. Από τις 9/6, που εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο, θα είστε πιο ανταγωνιστικοί και θα κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση του άγχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσοι σκοπεύετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα ή να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6/6 θα ευνοήσει τις προσπάθειές σας. Η συγκεκριμένη όψη είναι πολύ δυνατή επειδή συμμετέχουν ο Ήλιος και η Αφροδίτη σε σύνοδο και υπόσχονται επιτυχίες στην εργασία, τη βελτίωση της υγείας και την αύξηση εσόδων. Όμως, επειδή από τις 12/6 ξεκινούν δυσαρμονικές όψεις ανάμεσα σε Αφροδίτη, Ήλιο, Ερμή και Κρόνου θα είναι μια δύσκολη περίοδος σε ό,τι αφορά τις επαφές και την προώθηση δεξιοτήτων ή υπηρεσιών. Μπορεί να στείλετε βιογραφικά που θα χαθούν ή να μην κλείσει μια εμπορική συμφωνία. Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο στις 9/6 ο δυναμισμός σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και μέχρι τις 20/7 θα είναι εξαιρετική εποχή για φλερτ και δημιουργία ερωτικής σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε περάσει μια δύσκολη φάση όσον αφορά τα ερωτικά και είστε κάπως μαγκωμένοι, αλλά στις 6/6 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους σάς δίνεται μια σημαντική ευκαιρία για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Επειδή συμμετέχουν ο Ήλιος και η Αφροδίτη σε σύνοδο, μη μένετε αδρανείς. Επιστρατεύστε την αυτοπεποίθησή σας, κοινωνικοποιηθείτε και βελτιώστε την εμφάνισή σας ώστε να αισθάνεστε όμορφα. Από τις 12/6, που ξεκινούν οι δυσαρμονικές όψεις ανάμεσα σε Αφροδίτη, Ήλιο, Ερμή και Κρόνο, οικονομικά ζητήματα δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα. Επενδύσεις, χρηματοδοτήσεις και κάθε είδους ρίσκου θα συναντά εμπόδια ή θα απογοητεύσουν τις προσδοκίες σας, επομένως κρατήστε άμυνες. Ο Άρης εισέρχεται στις 9/6 στον Ταύρο και μέχρι τις 20/7 θα σας απασχολήσουν θέματα της οικιακής σας ζωής. Επειδή ξεκινά με το τετράγωνο του Πλούτωνα στο ζώδιό σας, οι προσωπικές σας ανάγκες θα έρχονται σε κόντρα με τις ανάγκες των άλλων.

ΙΧΘΥΣ

Ο τομέας της οικιακής σας ζωής ενεργοποιείται στις 6/6 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και επειδή συμμετέχουν ο Ήλιος και η Αφροδίτη σε σύνοδο, είναι εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα αφορά τη δημιουργία οικογένειας ή την αξιοποίηση ενός ακινήτου. Επισπεύστε τις ενέργειές σας γιατί από τις 12/6, που ξεκινούν οι δυσαρμονικές όψεις ανάμεσα σε Αφροδίτη, Ήλιο, Ερμή και Κρόνο δεν θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του σπιτιού και των αγαπημένων σας. Η ενέργειά σας θα είναι πεσμένη και η ανάγκη σας για ανάπαυλα αυξημένη. Ενδεχομένως να νιώσετε απογοητευμένοι με τον εαυτό σας, αλλά δεν θα πρέπει να είστε αυστηροί. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας εγκαίρως. Από τις 9/6, που εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο, και μέχρι τις 20/6 θα είναι καλή εποχή για μετακινήσεις, προώθηση υπηρεσιών και θέματα εκπαίδευσης. Θέματα οδήγησης χρήζουν προσοχής.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-6-1262024

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button