Lifestyle

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/11/2022)

ΚΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος σάς βρίσκει επικεντρωμένους σε οικονομικά ζητήματα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε κάποια εύνοια σε μυστικές επαφές και συνεννοήσεις και να αναμένετε αίσιες εξελίξεις. Το 2ο δεκαήμερο θα ζοριστείτε περισσότερο, καθώς στις 8/11 έχουμε μια ισχυρή Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Ήλιο που φέρνει απροσδόκητες αλλαγές στα οικονομικά σας. Ταυτόχρονα συμμετέχει και η Αφροδίτη σε αντίθεση επίσης με τον Ουρανό, κι αυτό δείχνει κάποια οικονομική δυστοκία, επομένως κρατήστε άμυνες, επαναπροσδιορίστε τις ανάγκες σας και προσέξτε τη διαχείριση κοινών πόρων. Στις 9/11 μπαίνει και ο Ερμής στο παιχνίδι των αντιθέσεων με τον Ουρανό και δεν θα ευνοηθούν οι ρυθμίσεις οφειλών, χρηματοδοτήσεις κ.λπ. Το 3ο δεκαήμερο θα έχετε ανοδική πορεία στα επαγγελματικά σας και όσοι δίνετε έμφαση στις φιλοδοξίες σας θα ανταμειφθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα απορροφήσουν την προσοχή σας τον Νοέμβριο. Πιο ευνοημένοι είστε οι του 1ο δεκαημέρου, που θα κάνετε κάποιες επαφές ωφέλιμες ποικιλοτρόπως και το 3ο δεκαήμερο που θα έχετε σημαντική πρόοδο σε σπουδές, επαγγελματικές επιτυχίες σε ταξίδια και σε νομικές υποθέσεις. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο από τις 6/11, που ξεκινούν πολλές αντιθέσεις με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, θα νιώσετε συχνά τριγμούς σε σχέσεις ή συνεργασίες, με αποκορύφωνα στις 8/11 που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης επίσης στο ζώδιό σας. Η Αφροδίτη, ο Ήλιος και εν συνεχεία ο Ερμής, που περνά στο δικό σας δεκαήμερο, στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό αποτελούν έναν συνδυασμό που θα προκαλέσει απρόβλεπτα γεγονότα και ενδεχομένως να αποχωρίσετε από μια συνεργασία ή να χωρίσετε. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον Νοέμβριο ο κυβερνήτης σας Ερμής δεν ενεργεί μόνος του, καθώς είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό και είναι η ιδανική εποχή για να πάρετε τους σωστούς συμμάχους στο πλευρό σας και να βρείτε τα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν ή να σας καθοδηγήσουν. Οι γεννημένοι το 1ο και 3ο δεκαήμερο θα διευκολυνθείτε περισσότερο σε ό,τι αφορά τις επαφές με πρόσωπα εξουσίας και την καριέρα σας. Η Έκλειψη Σελήνης στο Ταύρο στις 8/11 θα επηρεάσει το 2ο δεκαήμερο όσον αφορά τη δουλειά και την υγεία. Οι αντιθέσεις του Ουρανού με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη μπορεί να προκαλέσουν κάποια γεγονότα που θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα σας βγει σε καλό. Μην αφήσετε τα συναισθήματα να σας παρασύρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Νοέμβριος σάς βρίσκει με δημιουργική διάθεση και είναι εξαιρετική εποχή για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας και να προωθήσετε τα έργα σας μέσω κάποιας έκθεσης ή του διαδικτύου. Το 1ο δεκαήμερο θα βρείτε τον έρωτα σε ένα ταξίδι, ενώ το 3ο δεκαήμερο θα ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία στο εξωτερικό. Στις 8/11 η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και μπορεί να επιφέρει κάποιες αλλαγές στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής καθώς είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή στον Σκορπιό. Η συγκεκριμένη έκλειψη αναδεικνύει προβληματικές περιοχές και σας ωθεί να προχωρήσετε μπροστά. Ίσως να αποχωρίσετε από μια ομάδα, να νιώσετε πως δεν έχετε πλέον κοινά ενδιαφέροντα με τους φίλους σας και να απομακρυνθείτε ή να έρθετε σε κόντρα με φιλικό σας πρόσωπο λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

ΛΕΩΝ

Ο Νοέμβριος ξεκινά με τον κυβερνήτη σας Ήλιο στον Σκορπιό που ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή την εποχή η οικογένεια χρειάζεται τον χρόνο και την προσοχή σας περισσότερο, καθώς προκύπτουν και κάποιες αλλαγές. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας ή ενός επιδόματος, ενώ εσείς του 3ου θα βρείτε ερωτικό ενδιαφέρον σε άτομο από τον χώρο της εργασίας σας. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε εσείς του 2ου δεκαημέρου, καθώς η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8/11 σε σύνοδο με τον Ουρανό αναδεικνύει δύο βασικούς τομείς της ζωής σας και δείχνει πού απαιτούνται αλλαγές, ώστε να μην υπάρχει ανισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της οικογενειακής σας ζωής. Ενδεχομένως να νιώσετε κάποια σύγχυση στην προσπάθειά σας να βάλετε προτεραιότητες, προσπαθήστε όμως να κοντρολάρετε την έντασή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με τον κυβερνήτη σας Ερμή, τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό και καθώς τονίζεται ο τομέας της επικοινωνίας είναι μια καλή εποχή για να βρεθείτε με φίλους, να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο ή ένα podcast. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προωθήστε τις ιδέες σας καθώς μπορεί να προκύψει μια συνεργασία κι εσείς του 3ου φροντίστε να περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας και οι γονείς με τα παιδιά σας. Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8/11 αναδεικνύει θέματα σπουδών, ενώ η σύνοδος με τον Ουρανό και οι αντιθέσεις των πλανητών στον Σκορπιό σηματοδοτούν την ολοκλήρωση ενός κύκλου και ενός νέου ξεκινήματος. Ενδεχομένως κάποιοι να ακολουθήσετε μια καινούργια κατεύθυνση, καλό θα είναι όμως να μην πάρετε αποφάσεις κατά τη διάρκεια της έκλειψης. Προσέξτε τι γράφετε στο διαδίκτυο και μη δίνετε τα τραπεζικά σας διαπιστευτήρια.

ΖΥΓΟΣ

Ο Νοέμβριος σάς βρίσκει επικεντρωμένους στα οικονομικά, καθώς ο Ήλιος, η Αφροδίτη κaι ο Ερμής στον Σκορπιό ενεργοποιούν τον συγκεκριμένο τομέα και είναι μια καλή εποχή για να βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε έσοδα μέσω της εργασίας, ενώ εσείς του 3ου μέσω της ακίνητης περιουσίας. Όσοι εργάζεστε από το σπίτι θα βρείτε μια νέα απασχόληση και θα καλύψετε τα έξοδά σας. Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8/11 αφορά κοινούς πόρους, επενδύσεις, οφειλές και καθώς συμμετέχει ο Ουρανός ενδεχομένως να προκύψουν έκτακτες ανάγκες που θα βγάλουν τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο εκτός προγράμματος. H κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σε αντίθεση, φέρνει κάποιες ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη και την εξιδανίκευση καταστάσεων. Επενδύσεις μέσω διαδικτύου και ό,τι αφορά την τεχνολογία χρήζουν προσοχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς δίνουν ώθηση για να κυνηγήσετε ευκαιρίες και να βελτιώσετε τη ζωή σας, δεν λείπουν όμως και οι προκλήσεις, με αποτέλεσμα να μην εξελίσσονται όπως θα θέλατε οι υποθέσεις σας. Οι γεννημένοι το 1ο και 3ο δεκαήμερο έχετε μια πιο αισιόδοξη διάθεση, αναζητάτε περισσότερο τις απολαύσεις και δίνετε έμφαση στην ερωτική σας ζωή, οι γονείς αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά και γενικώς είστε καλά. Το 2ο δεκαήμερο, που σας επηρεάζει η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8/11, είστε πιο προβληματισμένοι, καθώς συμβαίνουν αλλαγές που σας βάζουν σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού των σχέσεών σας. Η σύνοδος με τον Ουρανό δείχνει πως υπάρχει αστάθεια σε μια σχέση σας, όμως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε τη λήξη μιας σχέσης ή κάποια δέσμευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας ξεκινά με αυξημένο φόρτο εργασίας, αλλά με το πλανητικό σμήνος στον Σκορπιό οι ρυθμοί σας είναι πεσμένοι, με αποτέλεσμα να νιώθετε εξαντλημένοι, γι’ αυτό χρειάζεται ανάπαυλα και σωστή διατροφή. Οι γεννημένοι το 1ο και 3ο δεκαήμερο είστε πιο χαλαροί και ασχολείστε κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια, δίνετε έμφαση στο κυνήγι ευκαιριών σχετικά με αγοραπωλησίες ακινήτων ή αλλάζετε τη διακόσμηση του χώρου σας. Με την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8/11 ένα απροσδόκητο γεγονός υποδηλώνει την ανάγκη για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνση, καθώς συμμετέχει κι ο Ουρανός σε αντίθεση με Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή. Ίσως να υπάρχει κάποιο άτομο στον εργασιακό σας χώρο που κάνει τη ζωή σας δύσκολη ή να μην είστε ικανοποιημένοι με τις αποδοχές σας. Αναζητήστε μια νέα θέση εργασίας, αλλά μη βιαστείτε να δεσμευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Νοέμβριος σάς βρίσκει με έντονη διάθεση για κοινωνικές επαφές, νέα σχέδια που ανυπομονείτε να βάλετε σε εφαρμογή και είναι ιδανική εποχή για να εστιάσετε στους στόχους σας. Η ένταξή σας σε συλλόγους ή η ενασχόληση με κάποιο χόμπι θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και ίσως να ερωτευτείτε. Ειδικά οι γεννημένοι το 1ο και 3ο δεκαήμερο θα έχετε σύντομα θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας. Το 2ο δεκαήμερο, με την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8/11, έχετε επικεντρωθεί στο κυνήγι ευκαιριών προκειμένου να αυξήσετε τα κέρδη σας, όμως δεν είναι κατάλληλη εποχή για ρίσκα και επενδύσεις. Ο Ουρανός σε σύνοδο προμηνύει ξαφνικές αλλαγές και οι αντιθέσεις με Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή δείχνουν πως μπορεί να φρενάρουν τα σχέδιά σας. Διαφυλάξτε τους πόρους σας μέχρι να είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά ζητήματα και ό,τι αφορά την καριέρα θα σας απασχολήσουν καθώς ξεκινά ο μήνας και είναι μια καλή εποχή για να βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας ή να επενδύσετε στη διαφήμιση των υπηρεσιών σας. Οι γεννημένοι το 1ο και 2ο δεκαήμερο έχετε πολλές προοπτικές για να αυξήσετε τα κέρδη σας, επομένως συνεχίστε να κυνηγάτε ευκαιρίες και μην πτοείστε από πιθανές προκλήσεις. Το 2ο δεκαήμερο έχετε κάποια οικογενειακά θέματα και η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8/11 θα εντείνει την ανησυχία σας. Ο Ουρανός σε σύνοδο και οι αντιθέσεις με Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή μπορεί να προκαλέσουν κάποια κρίση στις σχέσεις με ηλικιωμένους ή να χρειαστεί να αναλάβετε τη φροντίδα τους. Είναι μια περίοδος σημαντικών αλλαγών στις οποίες πρέπει να προσαρμοστείτε άμεσα.

ΙΧΘΥΣ

Αισιόδοξους και γεμάτους όρεξη να κατακτήσετε τους στόχους σας σάς βρίσκει ο μήνας και είναι εξαιρετική εποχή για να αφοσιωθείτε στις σπουδές και σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας. Οι γεννημένοι το 1ο και 3ο δεκαήμερο θα διευκολυνθείτε περισσότερο σε ταξίδια, στη διευθέτηση διαδικαστικών ζητημάτων και θα απορροφάτε με περισσότερη ευκολία τις γνώσεις. Το 2ο δεκαήμερο, με την Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 8/11, θα είστε αναποφάσιστοι, μπορεί να σας πιάσει άρνηση και γενικά θα αποφεύγετε τις υποχρεώσεις σας. Η σύνοδος με τον Ουρανό θα εντείνει την ανάγκη σας για αλλαγή κατεύθυνσης στις σπουδές ή τόπου κατοικίας, όμως οι αντιθέσεις με Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή απαιτούν προσεκτικές ενέργειες. Αφήστε να περάσει λίγος χρόνος ώστε να γίνει πιο ξεκάθαρη η σκέψη σας και οι συνθήκες πιο ευνοϊκές για αλλαγές.

πηγή: lifo

tropos-zois/living/oi-astrologikes-problepseis-tis-ebdomadas-3-9112022

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button