Lifestyle

Πάνος Νάτσης: Η συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του από τα περσινά του γενέθλια

Στις 3 Ιανουαρίου είχε τα γενέθλιά του ο Πάνος Νάτσος που σκοτώθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2022 όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό.

Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο αναπολεί τα περσινά του γενέθλια όταν του έκανε έκπληξη την ώρα που μπήκε στο σπίτι. «Δεν ξέρω αν υπάρχουν καν λέξεις να περιγράψουν το πόσο μου λείπεις. Πέρσι σου σβήσαμε δύο τούρτες και μία για τον δρόμο. Σ’αγαπώ πολύ» έγραψε στη λεζάντα.

Σε συνέντευξή της πριν λίγο καιρό η Διονυσία Γεωργιάδου αποκάλυψε ότι με τον σύντροφό της έκαναν προσπάθεια να κάνουν παιδί.

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου. Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική. Υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο» ανέφερε στο Mega Καλημέρα.

«Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα, γιατί υπογράφεις ένα χαρτί σε περίπτωση θανάτου, στο οποίο δεν θυμάμαι τι υπογράψαμε και μάλιστα όταν το είδαμε κοροϊδεύαμε. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο, το οποίο εξαρχής δεν θα έχει πατέρα και θα φέρει αμέσως ένα πένθος. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω, δεν έχω επιλογή».

πηγή: creta24

panos-natsis-sygkinitiki-anartisi-tis-syntrofoy-ta-persina-genethlia/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button