Lifestyle

Συγκινεί η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Είναι τα πάντα για μένα…»

Ευχάριστα είναι, όπως όλα δείχνουν, τα νέα για τη υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος πλέον νοσηλεύεται σε απλό δωμάτιο ιδιωτικού νοσοκομείου, μετά την πολυήμερη μάχη του στη ΜΕΘ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Secret, η Έλενα Μαστραγγελή, επισημαίνει πόσο σημαντικός είναι ο παρουσιαστής για εκείνη! Η ίδια, από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του και είναι το απόλυτό του στήριγμα στη ζωή!

«Ο Ανδρέας ξύπνησε την Τετάρτη από την καταστολή και είναι πολύ καλά. Πέρασε λοίµωξη του αναπνευστικού και θα µείνει προληπτικά περίπου τρεις µέρες στην εντατική. Ήταν άρρωστος. Ήταν πολύ δύσκολη η αναπνοή του και φώναξα το ΕΚΑΒ. Τον πήγαµε στο νοσοκοµείο, όπου τον έβαλαν κατευθείαν στην εντατική» είπε αρχικά η Έλενα Μαστραγγελή και συνέχισε:

«Για µένα ο Ανδρέας είναι τα πάντα, είναι ο σύντροφός µου, τον αγαπώ».

Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο

Χθες, ο παρουσιαστής θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο μετέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», με τον δημοσιογράφο να μοιράζεται φωτογραφίες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο από το δωμάτιο στο οποίο διαμένει πλέον.

«Μία μεγάλη αγκαλιά από καρδιάς σε όλους και όλες για την αγάπη σας. Σήμερα διαβάζω τα μηνύματά σας και είμαι χαρούμενος και συγκινημένος. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ προσωπικά στον Νίκο Κοκλώνη για την βοήθειά του και στο κανάλι μου τον Alpha. Στον γιατρό μου και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. Φιλιά στο γλυκό μου Ναταλάκι και όλη την ομάδα» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

πηγή: creta24

sygkinei-syntrofos-andrea-mikroytsikoy-einai-ta-panta-mena/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button