Lifestyle

Συντετριμμένος από την αρρώστια του γιου του ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ – Η θλιβερή ανακοίνωση

Τη δυσάρεστη είδηση ότι ο πρωτότοκος γιος του έχει μόνο λίγους μήνες ζωής έκανε ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ. O Άγγλος συνθέτης που δημιούργησε τη μουσική για τα διάσημα μιούζικαλ «Cats», «The Phantom of the Opera», «Evita» και υπογράφει τον ύμνο για την επικείμενη τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκάλυψε ότι ο γιός του Νίκολας, 43 ετών, είναι σοβαρά άρρωστος καθώς έχει προσβληθεί από καρκίνο στο στομάχι.

Όπως έγραψε η βρετανική Daily Mail ο 74χρονος συνθέτης αποκάλυψε ότι ο γιος του, το οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, παλεύει με την ασθένεια τους τελευταίους 18 μήνες με την πρόγνωση να μην είναι καλή.

Ο δημιουργός της υπερπαραγωγής «Το φάντασμα της Όπερας» προέβη στην σχετική ανακοίνωση καθώς δεν θα παρευρεθεί στην πρεμιέρα του νέου του μιούζικαλ, «Βad Cinderella».

Συντετριμμένος από την αρρώστια του γιου του ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ – Η θλιβερή ανακοίνωση

«Είμαι απολύτως συντετριμμένος που λέω ότι ο μεγαλύτερος γιος μου ο Νικ είναι βαριά άρρωστος. Όπως γνωρίζουν οι φίλοι και η οικογένειά μου, παλεύει με τον καρκίνο του στομάχου τους τελευταίους 18 μήνες και ο Νικ νοσηλεύεται τώρα».

Ο 43χρονος γιος του, Νίκ Βέμπερ, ακολούθησε τα χνάρια του διάσημου πατέρα του στη σύνθεση μουσικής έχοντας γράψει το Fat Friends The Musical και μουσική για τηλεοπτικές ταινίες και σειρές.

O 74χρονος συνθέτης πρόσθεσε ότι ελπίζει ο γιος του να ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία τονίζοντας ότι «παλεύει γενναία με το αδάμαστο χιούμορ του, αλλά αυτή τη στιγμή η θέση μου είναι μαζί του και την οικογένεια».

πηγή: creta24

syntetrimmenos-tin-arrostia-gioy-o-antrioy-loint-vemper-thliveri-anakoinosi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button