Lifestyle

Τα ζώδια της Τετάρτης (03.05.2023)

Τα ζώδια της Τετάρτης 03.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι δύσκολη όσον αφορά τις οικογενειακές σας σχέσεις καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Άρη δείχνει πως θα υπάρξει κάποια δυσαρέσκεια ή μπορεί να απογοητευτείτε με τη στάση ενός αγαπημένου σας προσώπου. Αν καταφέρετε να κοντρολάρετε το θυμό σας θα είναι παροδική η φάση που περνάτε.

Η ερωτική σας ζωή παραμένει στάσιμη επειδή δίνετε όλη σας την προσοχή στην καριέρα και τους στόχους σας, πρέπει όμως να ασχοληθείτε και με αυτή δίχως να αφήνετε να περνάει ο χρόνος. Φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον τομέα των επικοινωνιών σας φέρνει ενθουσιασμό για τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, αλλά σας κάνει ανυπόμονους. Το τετράγωνο με τη Σελήνη δείχνει πως πρέπει να προσέξτε βιαστικές κινήσεις και επικοινωνίες. Τα σχέδια μπορεί να μην προχωρήσουν με αστραπιαία ταχύτητα αλλά σας δίνεται η ευκαιρία να τα αναθεωρήσετε. 

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο ξοδεύετε πολλά χρήματα σε ανέσεις και στην ψυχαγωγία και πρέπει να κρατήσετε ένα μέτρο. Το ίδιο ισχύει και για τους γονείς καθώς οι αγορές για τα παιδιά μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε την υπερβολή στις οικονομικές σας διαπραγματεύσεις καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Άρη προμηνύει απογοητεύσεις και εμπόδια. Ενδεχομένως να νιώθετε πιεσμένοι με τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν και να κάνετε σπασμωδικές ενέργειες που δεν θα σας εξυπηρετήσουν. Ακατάλληλη στιγμή για αγοραπωλησίες ακινήτων.  

Ο φόβος μπορεί να σας κάνει να δημιουργήσετε καταστάσεις στο μυαλό σας που δεν συμβαίνουν. Μπορεί να θυμάστε κάποιον από το παρελθόν που σας πλήγωσε και η ανησυχία θα σας βγάλει από το παρόν και θα επιστρέψετε σε εκείνη τη δύσκολη στιγμή. Μην ταλαιπωρήστε αδίκως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε σε αδιέξοδο με έναν σύντροφο ή ένα σημαντικό άτομο, πιθανόν για χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία. Ενδεχομένως να κληθείτε να αναλάβετε την ευθύνη για μια προηγούμενη ενέργεια και η ψυχραιμία θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες καταστάσεις. 

Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη ωστόσο, σας λείπει η ουσιαστική επικοινωνία με φίλους που θα μπορείτε να μοιράζεστε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας. Μάλλον ήρθε η στιγμή για να αναζητήσετε νέες παρέες. Αλλάξτε στέκια, ξεκινήστε χόμπι ή κάποιο σπορ.

ΛΕΩΝ

Οι στενές σχέσεις ή οι συνεργασίες χρειάζονται περισσότερη προσοχή σήμερα, αλλά η ανασφάλεια κάποιου μπορεί να γεννήσει κάποιες συγκρούσεις. Προσδιορίστε το βασικό πρόβλημα και ξεκινήστε από εκεί, αλλά μην αφήσετε να σας πιέζουν και μη νιώσετε περιορισμένοι αν θελήσετε να εκφραστείτε ελεύθερα. 

Αφιερώστε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή και σε ό, τι σας ευχαριστεί. Είναι πολύ σημαντικό να αφήνετε στην άκρη τους προβληματισμούς της καθημερινότητας και να αφήνετε το μυαλό σας να ξεκουράζεται μέσω δραστηριοτήτων που συμβάλλουν στην ψυχική σας ανάταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε πλήξη με οτιδήποτε είναι υπερβολικά δομημένο και θα θέλετε να σπάσετε τους κανόνες. Ίσως χρειαστεί να αφήσετε στην άκρη προσωπικά ζητήματα για να ασχοληθείτε με τις επιχειρήσεις, τουλάχιστον μέχρι να νιώσετε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Οι περισπασμοί είναι πολλοί, αλλά αν φροντίζετε ένα πράγμα τη φορά, θα παίρνετε ικανοποίηση. 

Η σχέση με ηλικιωμένο άτομο μπορεί να περάσει κάποια κρίση και πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα. Αν αισθάνεστε πιεσμένοι ή αδικημένοι για περιουσιακά ζητήματα επικοινωνήστε τις θέσεις σας με ψυχραιμία ώστε να μη χάσετε το δίκιο σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να ανασυνταχθείτε σήμερα, οπότε πάρτε τον εφόσον είναι δυνατόν. Όσον αφορά τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τους στόχους, έχετε μια έντονη τάση αυτή τη στιγμή να υπερβείτε τα όρια. Αποφύγετε τις περαιτέρω ευθύνες, κάτι που μπορεί να ισχύει και για τις φιλίες ή την ερωτική σας ζωή.

Η περίεργη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου σας προκαλεί ανησυχία, αλλά δεν πρέπει να προσάψετε κατηγορίες. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και προσπαθήστε να είστε ήρεμοι όταν κάνετε ερωτήσεις καθώς είναι πιο πιθανό να λάβετε απαντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο Σελήνης – Άρη, θα προτιμήσετε να παραμείνετε παρατηρητές προσωρινά, αν και μπορεί να έχετε διάθεση να διορθώσεις προβλήματα που σου στέκονταν εμπόδιο. Αν τα σχέδιά σας προχωρούν με αργούς ρυθμούς, πρέπει να κάνετε υπομονή και να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι τα καλά πράγματα μπορεί να χρειαστούν χρόνο. 

Η αντίληψή σας για το ταίρι σας μπορεί να είναι στρεβλή σήμερα. Ενδεχομένως να έχετε ακούσει κάποιες ψευδείς πληροφορίες ή ακόμη και να ονειρευτείτε ότι κάνει κάτι κακόβουλο. Μην αφήνετε υποσυνείδητες ανησυχίες να επηρεάζουν τη ζωή σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανησυχία μπορεί να σας κυριεύσει σήμερα αλλά μπορείτε να την αξιοποιήσετε αντί να της επιτρέψετε να λειτουργήσει εναντίον σας. Αποφασίστε να βελτιώσετε τη ζωή σας στους τομείς που σας απογοητεύουν περισσότερο, αλλά αποφύγετε να αναλάβετε πολλές ευθύνες ταυτόχρονα. Προσέξτε τις υπερβολές και τις πολύ υψηλές προσδοκίες.

Γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε ομαδικό περιβάλλον μπορεί να διαταράξουν την ισορροπία της σχέσης σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να νιώθει ότι δεν κάνετε αρκετή προσπάθεια με τους φίλους του. Προσπαθήστε να βρείτε έναν συμβιβασμό για να απολαύσετε όλοι μαζί την παρέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παιχνίδια εξουσίας με το ταίρι σας ή ζητήματα που αφορούν οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία θα σας προκαλέσουν ένταση. Οι ευθύνες και οι απαιτήσεις από αυξάνουν ολοένα και περισσότερο και η χαοτική ατμόσφαιρα μπορεί να σας φθείρει, οπότε κάντε μικρά διαλείμματα ώστε να μην ξεπεράσετε τα όρια των αντοχών σας.

Ηλικιωμένα άτομα θα αμφισβητήσουν την επιλογή του ερωτικού σας συντρόφου ή μπορεί ακόμη και σκόπιμα να προσπαθήσουν να σας καθοδηγήσουν προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Αν νιώσετε ότι σας πιέζουν, θέστε όρια που θα είναι απαράβατα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να προωθήσετε προσωπικά σχέδια μπορεί να είναι έντονη, αλλά πρέπει να το κάνετε βήμα – βήμα τη φορά. Ο Άρης στον τομέα της εργασίας και της υγείας φέρνει ισχυρή ενέργεια και μπορείτε να κυνηγήσετε ευκαιρίες με περισσότερο σθένος. Προκλήσεις μπορεί να προκύψουν εάν πιέσετε καταστάσεις ή αν προκαλέσετε εντάσεις με τους γύρω σας. 

Μπορεί να απογοητευτείτε από τη συναισθηματική ανωριμότητα του συντρόφου σας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τις προσδοκίες σας όσον αφορά τις ανάγκες σας και να αποφύγετε τις πιέσεις προκειμένου να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν αρκετά άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν. Αποφύγετε να συσσωρεύετε περισσότερες ευθύνες ή σχέδια από αυτά που μπορείτε να χειριστείτε. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη μέρα για αναγνώριση και θετική ανταπόκριση. Κάντε μικρά διαλείμματα για να επικεντρωθείτε και προσπαθήστε έχετε υπομονή.

Συζητήστε ανοιχτά με το ταίρι σας για θέματα που σας απασχολούν και μη μπλέκετε τρίτα πρόσωπα στην προσωπική σας ζωή. Κάποια στιγμή θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Ιδιαίτερη προσοχή πώς θα διαχειριστείτε μια παροδική κρίση στη σχέση σας.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-tetartis-03052023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button