Lifestyle

Τα ζώδια του Σαββάτου (27.05.2023)

Τα ζώδια του Σαββάτου 27.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας και το τρίγωνο με τον Δία προμηνύει αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά σας, τα οποία βελτιώνονται μέσω της εργασίας. Κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας.

Επαφές με οικείους, μετακινήσεις και επικοινωνιακά ζητήματα δεν θα ευνοηθούν. Το τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης μπορεί να προκαλέσει διαμάχες με αδέλφια, γείτονες, κλπ. Ιδιαίτερη προσοχή όσοι ταξιδέψετε με το όχημά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στην Παρθένο η δημιουργική σας διάθεσή είναι αυξημένη και θα επικεντρωθείτε στα ταλέντα σας. Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς, αλλά δεν είναι κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις. Επίσης, προσέξτε τη διαχείριση των χρημάτων σας καθώς η ανάγκη σας για απολαύσεις σας ωθεί σε υπερβολές.

Ο Δίας στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τη Σελήνη φέρνει την τύχη με το μέρος σας και έχετε εύνοια όσοι φλερτάρετε. Οι δεσμευμένοι απολαύστε στιγμές χαλάρωσης με το ταίρι σας. Εξαιρετική μέρα για δημιουργία ερωτικής σχέσης και απόκτηση παιδιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τομέας της οικιακής σας ζωής τονίζεται με τη Σελήνη στην Παρθένο και θα ασχοληθείτε με το σπίτι και τις ανάγκες της οικογένειας. Ωστόσο, επειδή σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ήλιο στο ζώδιό σας και τον Κρόνο, πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις με ηλικιωμένους. Εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας.

Μια εκδρομή με του φίλους ή το ταίρι σας θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με ευχάριστο τρόπο. Αν προτιμήσετε να παραμείνετε στον τόπο διαμονής σας, θα περάσετε όμορφες στιγμές μέσω της ψυχαγωγίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνιακή σας διάθεση είναι αυξημένη με τη Σελήνη στην παρθένο, νέες ιδέες σας προκαλούν ενθουσιασμό και είναι μια καλή στιγμή για να τις προωθήσετε. Η κοινωνική σας ζωή αποτελεί προτεραιότητα και θα δώσετε έμφαση σε επαφές με φίλους. Καινούριες γνωριμίες φέρνουν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας.

Ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και νομικά ζητήματα χρήζουν προσοχής. Οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο δείχνουν έντονο παρασκήνιο και πρέπει να κρατήσετε μυστικά τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με τη Σελήνη στην Παρθένο και θα καθώς είναι σε τρίγωνο με τον Δία να αναμένετε αύξηση εσόδων μέσω της επιχείρησής σας ή ενός μπόνους. Αν σκοπεύετε να συζητήσετε για την αύξηση των αποδοχών σας ή να βρείτε μια νέα απασχόληση, σήμερα είναι μια καλή στιγμή.

Αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους. Οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για εντάσεις. Η διαχείριση κοινών πόρων μπορεί να φρενάρει μια ιδέα που είναι στα σκαριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει μια πολύ τυχερή όψη με τον Δία και δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες σε σπουδές, σε νομικές υποθέσεις, ενώ ευνοεί και τα ταξίδια. Αν ταξιδέψετε για επαγγελματικούς σκοπούς θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένα ερωτικό ειδύλλιο.

Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε τις σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και ηλικιωμένα άτομα. Οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο δείχνουν πως θα δεχτείτε πιέσεις και μπορεί να ξεσπάσετε έντονα. 

ΖΥΓΟΣ

Δυσκολίες στο χώρο της εργασίας ή καθυστερήσεις σε ταξίδια θα δοκιμάσουν την υπομονή σας και πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ήλιο και τον Κρόνο και πρέπει να προσέξετε για πιθανή αδιαθεσία που θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τα σχέδιά σας.

Επιτυχίες σε ερωτικά ζητήματα και έσοδα μέσω κοινών πόρων φέρνει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία, επομένως είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας. Αγοράστε ρούχα και αξεσουάρ για να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για σύσφιξη σχέσεων με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Μπορεί να είναι το ταίρι σας, οι φίλοι ή οι συνεργάτες. Το τρίγωνο Σελήνης – Δία φέρνει εύνοια σε νέες συνεργασίες και στην επίλυση προβλημάτων. Επικοινωνήστε με όσους σας έχουν λείψει, πάτε μια επίσκεψη ή βγείτε να διασκεδάσετε με την παρέα σας.

Δυσκολίες στα ερωτικά σας προμηνύουν οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο, αλλά δεν πρέπει να εμπλακούν τρίτοι στην προσωπική σας ζωή ώστε να μη σας επηρεάσουν. Προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα μόνοι σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεχίζουν οι αίσιες εξελίξεις τα επαγγελματικά σας με το σημερινό τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Δία και είναι εξαιρετική στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα, είτε σε μια καινούρια κατεύθυνση είτε με το άνοιγμα της δικής σας επιχείρησης. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας.

Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις είναι αυξημένες με τις δυσαρμονικές όψεις Σελήνης, Ήλιου και Κρόνου. Ενδεχομένως να χρειαστεί τη φροντίδα σας ένα ηλικιωμένο άτομο ή να ανησυχήσετε για την υγεία του. Αποφύγετε τον πανικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη σημερινή όψη της Σελήνης με τον Δία που έχει επεκτατικό χαρακτήρα θα ευνοηθείτε οι καλλιτέχνες και θα αυξήσετε τα κέρδη σας και όσοι ποντάρετε ένα μέρος των χρημάτων σας σε επενδύσεις ή τυχερά παιχνίδια, αλλά θα πρέπει να κρατήσετε ένα μέτρο. Μια καινούρια γνωριμία σε ένα ταξίδι θα σας ενθουσιάσει και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Ο Κρόνος στον τομέα της επικοινωνίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο και τη Σελήνη δείχνει κάποια δυσκολία ή εμπόδια σε μετακινήσεις και συνεννοήσεις με άτομα από το χώρο της εργασίας. Προσέξτε όσοι ταξιδεύετε για πιθανή αδιαθεσία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστα γεγονότα στο που αφορούν την οικιακή σας ζωή και αύξηση εισοδήματος μέσω κοινών πόρων φέρνει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία και πρέπει να απολαύσετε τις στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Περάστε ποιοτικό χρόνο, βγείτε βόλτες, πάτε μια εκδρομή, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Ο Κρόνος σε δυσαρμονικές όψεις με τον Ήλιο και τη Σελήνη δεν ευνοεί τις επενδύσεις και την επίλυση κληρονομικών ζητημάτων. Μπορεί να προκαλέσει οικονομικές απώλειες και εμπόδια ή συγκρούσεις με συγγενικά σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα πρέπει να δώσετε έμφαση στην επικοινωνία με οικείους ή με άτομα που μπορεί να σας προτείνουν μία συνεργασία. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία ευνοεί την προώθηση υπηρεσιών, τις υπογραφές συμβολαίων, το γάμο και τη βελτίωση σχέσεων με αδέλφια, φίλους, κλπ. Αίσιες θα είναι οι εξελίξεις και σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση.

Προσωπικές ανάγκες βγάζει στην επιφάνεια ο Κρόνος στο ζώδιό σας και καθώς σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με Ήλιο και Σελήνη, οι πιθανότητες να δημιουργηθούν εντάσεις στην οικογένεια είναι πολλές. Μοιραστείτε τις δουλειές του σπιτιού με τα υπόλοιπα μέλη.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-toy-sabbatoy-27052023

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button