Lifestyle

Τζένιφερ Άνιστον – Τζάστιν Θερού: Σε δείπνο με φίλους το πρώην ζευγάρι

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο πρώην σύζυγός της Τζάστιν Θερού δείπνησαν μαζί με φίλους στη Νέα Υόρκη γεγονός που γέννησε νέες φήμες περί επανασύνδεσης.

Το πρώην ζευγάρι το οποίο είχε γνωριστεί στα γυρίσματα του «Wanderlust» το 2012, παρευρέθηκε σε ένα δείπνο με τους φίλους του, Τζέισον Μπέιτμαν και τη σύζυγό του Αμάντα ‘Ανκα. Ο Μπέιτμαν είναι ένας από τους καλύτερους φίλους της Άνιστον καθώς έχει συμμετάσχει μαζί με της σε πολλές ταινίες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Dailymail, η Τζένιφερ και ο Τζάστιν μοιράστηκαν μια αγκαλιά πριν καθίσουν ο ένας απέναντι στον άλλο στο εστιατόριο «II Cantinori» στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός η οποία ήταν ντυμένη casual όταν έφυγε από το εστιατόριο κρατούσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

shutterstock_256337176

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2015 και λίγες μέρες μετά τα 49α γενέθλια της Άνιστον ανακοίνωσαν ξαφνικά με κοινή τους δήλωση τον χωρισμό τους.

Ο Θερού, μάλιστα, έχει δείξει πολλές φορές την υποστήριξη του στην πρώην συζυγό του. Πριν κάποιον καιρό,η Άνιστον είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Allure» ότι πάλευε να μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση από τα 30 μέχρι τα 40 της.

Η 53χρονη ηθοποιός είχε μοιραστεί τότε με τους followers της φωτογραφίες της από το περιοδικό «Allure» στο οποίο ήταν εξώφυλλο.
«Τέλος μιας εποχής. Σας ευχαριστώ @allure που με κάνατε εξώφυλλο του τελευταίου σας τεύχους», είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τότε, ο Θερού είχε επιλέξει να σχολιάσει με μια γροθιά και ένα emoji καρδιάς κάτω από την ανάρτηση, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι στηρίζει ακόμα την πρώην γυναίκα του.

https://creta24.gr/tzenifer-aniston-tzastin-theroy-se-deipno-filoys-to-proin-zeygari/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button