Lifestyle

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Πρώην σύντροφός της, της έδινε 2.000 ευρώ τον μήνα για τα προσωπικά της έξοδα

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια για τον πολυτελή τρόπο ζωής που επιλέγει, με  αρκετούς φαν να την κατηγορούν πως έχει καταχραστεί την περιουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Μόλις έγινε γνωστό πως είναι ζευγάρι, η φήμη της Ροντρίγκεζ απογειώθηκε, ενώ μετρά σχεδόν 50 εκατ. followers στο Instagram.

Πριν τη συνάντησή τους όμως, η ζωή της Ροντρίγκεζ δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή. Αντιθέτως, η influencer περνούσε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

Ωστόσο, κατάφερνε πάντα να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, πολλές φορές με τη βοήθεια των πρώην συντρόφων της. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, με πληροφορίες από το Look, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ ήταν σε σχέση με πολλά διάσημα πρόσωπα όπως ο Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε, ο Αλμπέρτο Σαντάνα και ο Τζάβι, πρώην διαγωνιζόμενος του «La isla de las tentaciones». Επιπλέον, ήταν ζευγάρι με έναν άνδρα, που σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τη βοηθούσε οικονομικά καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους.

Όπως αναφέρεται, αν και η ταυτότητά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, το ζευγάρι διατηρούσε σοβαρή σχέση, λίγο πριν τη γνωριμία του μοντέλου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, της έδινε 2.000 ευρώ τον μήνα για να καλύψει τα προσωπικά της έξοδα.

Τέλος, το Look αποκαλύπτει πως ενώ το 2019 η Τζορτζίνα ήταν ήδη ζευγάρι με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, ο πρώην της πλήρωσε σε εκείνη και την αδερφή της τα εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Αργεντινή, για την κηδεία του πατέρα τους.

Αντιδράσεις μετά τη συνέντευξή της – «Ζει σ’ έναν άλλο κόσμο»

Πριν λίγο καιρό, η Ροντρίγκεζ βρέθηκε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της κριτικής των ισπανικών μέσων ενημέρωσης. Η Τζορτζίνα προωθούσε τη δεύτερη σεζόν του ντοκιμαντέρ της στο Netflix, «I’m Georgina», κατά τη διάρκεια περιοδείας της στην Ισπανία, αλλά η εμφάνισή της στην εκπομπή «El Hormiguero» προκάλεσε αντιδράσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Ροντρίγκεζ συζήτησε την πρόσφατη μετακόμιση της οικογένειάς της στη Σαουδική Αραβία μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο στην Al-Nassr τον Ιανουάριο. Ωστόσο, ορισμένα ισπανικά μέσα ενημέρωσης της επιτέθηκαν για την προφανή έλλειψη κατανόησης της ζωής στη χώρα και για την προώθηση ενός ριάλιτι που δεν αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τη ζωή της.

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή δήλωσε ότι ένιωσε την υποστήριξη όλης της οικογένειάς της στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ. Μίλησε επίσης για τα παιδιά της με κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις που συζητήθηκαν αρκετά και στα social media. «Αγαπώ τα παιδιά μου, όχι όμως τα παιδιά όλων των άλλων», αστειεύτηκε πριν εξομολογηθεί ότι είναι περήφανη που τα παιδιά της δεν χρησιμοποιούν βία. Όπως είπε ένα από τα παιδιά τους, χτυπήθηκε στο σχολείο τις προάλλες όμως εκείνο δεν απάντησε στα χτυπήματα. «Είμαι περήφανη που τα παιδιά μας δεν χρησιμοποιούν βία» είπε.

Η πιο αμφιλεγόμενη δήλωση που έκανε παρόλα αυτά ήταν ξανά για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της, όταν είπε ότι προσπαθεί να δείξει στα παιδιά της ότι υπάρχει και φτώχεια γύρω τους, σημειώνοντας πως τόσο η ίδια, όσο και ο Ρονάλντο προέρχονται από φτωχές οικογένειες. «Τους λέω ότι δεν πρέπει να αφήσουν το φαγητό τους και αν δεν το φάνε είναι για το απογευματινό τους σνακ αργότερα. Κατά καιρούς τους βάζω βίντεο με παιδιά που δεν έχουν φαγητό και τους λέω ότι αυτό μπορεί να τους συμβεί» ανέφερε.

Εντύπωση προκάλεσε άλλο ένα σημείο της συνέντευξης στο οποίο ανέφερε πως ζουν «απλά» με τον Πορτογάλο αστέρα του ποδοσφαίρου και πως «δεν είναι υλιστές», αν και του έχει κάνει ήδη τρία αυτοκίνητα δώρο, για τα γενέθλιά του.

Μια ιδιαίτερα σκληρή κριτική ήρθε από την Ισπανίδα δημοσιογράφο Έμα Γκαρσία, η οποία δήλωσε μετά τη συνέντευξη: «Ζει σε έναν άλλο κόσμο και στερείται πολλών πληροφοριών για τη ζωή γενικότερα».

Kαι στα μέσα όμως κοινωνικής δικτύωσης υπήρχαν αντιδράσεις. Μία κοπέλα έγραψε στο Twitter πως «η μόνη δουλειά της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι βασικά να κάνει φωτογραφίσεις, να ψάχνει το καλύτερο φόρεμα για τα γκαλά της και να ταξιδεύει με τζετ». Ένας άλλος χρήστης της πλατφόρμας σχολίασε: «Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι ο τυπικός άνθρωπος που με τα λεφτά θα μπορούσε να αγοράσει τα πάντα εκτός από τις ταπεινές απόψεις».

https://creta24.gr/tzortzina-rontrigkez-proin-syntrofos-tis-tis-edine-2-000-eyro-ton-mina-ta-prosopika-tis-exoda/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button