Lifestyle

Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου αρέσει να με γράφουν, δεν θα ρωτάτε για μένα»

Φανερά ενοχλημένος εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό «αέρα» ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση στους αρχισυντάκτες να μη στέλνουν δημοσιογράφους για να αποσπάσουν δηλώσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Με αφορμή τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Μαρία Κορινθίου για την Ελένη Χατζίδου, ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε σε κάτι που τον ενοχλεί σε μεγάλο βαθμό.

«Θα πάρω αφορμή. Θα πάω σε άσχετο θέμα, αλλά σχετικό με αυτό που είδαμε. Θέλω να παρακαλέσω -είμαι πάρα πολύ ευγενής- έχω ζητήσει από όλες τις εκπομπές να μην στέλνουν κάμερες στο πλατό γιατί δεν θα μιλήσουμε. Όχι από ύφος, αλλά δεν θέλουμε να μιλήσουμε. Στέλνετε καθημερινά κάμερες κι είναι καθημερινά οι άνθρωποι, οι καημένοι οι δημοσιογράφοι έξω -δεν φταίνε- ξεροσταλιάζουν μήπως τους πούμε κάτι και μετά τρέχουμε εμείς στα αυτοκίνητα στο μικρό δρομάκι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αν τους πατήσουμε ή τους χτυπήσουμε με το αυτοκίνητο, θα πείτε δεν ντρέπεστε, αν τους πούμε φύγετε δεν θέλουμε θα πείτε ότι φερόμαστε άσχημα. Θα παρακαλέσω προσωπικά τους αρχισυντάκτες να μην στέλνουν κανένα δημοσιογράφο για την εκπομπή μας.

«Δεν μου αρέσει να με γράφουν»

Το λέω πολύ ευγενικά και το έχω πει πάρα πολλές φορές. Δεν μου αρέσει να με «γράφουν», το έχω ζητήσει. Ούτε στη Ματίνα Νικολάου θέλω να ρωτάτε πράγματα για εμένα πράγματα. Δεν βγαίνω εγώ να μιλήσω και μετά πηγαίνουν και πιάνουν την άλλη κοπέλα και την ρωτάνε να πει για εμένα. Ή τα παιδιά.

Υπάρχει αυτή η εκπομπή. Αν έχουμε να πούμε κάτι, θα το πούμε. Έχουμε δύο ώρες θέματα. Σας παρακαλώ πάρα πολύ για τελευταία φορά, μη στέλνετε τον κόσμο να ξεροσταλιάζει έξω. Αυτό» έκλεισε φανερά ενοχλημένος ο Νίκος Μουτσινάς.

«Είναι μια δική μου απόφαση»

Είναι εδώ και καιρό που κυκλοφορούν φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον, με τον παρουσιαστή να έχει αναφερθεί σε όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα πριν από λίγο καιρό.

«Επειδή έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση, λένε ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΙ, θα μιλήσω. Δεν ισχύει καθόλου. Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου. Κάπως ήταν απότομο και άγριο αυτό που έγινε. Δεν είναι αλήθεια» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

https://creta24.gr/exallos-o-nikos-moytsinas-den-moy-aresei-na-grafoyn-tha-rotate-mena/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button