Lifestyle

Απόστολος Ρουβάς: Περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του

Τα γενέθλιά του γιόρτασε την Κυριακή 23 Απριλίου ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος ανάρτησε στο Instagram, βίντεο από την έκπληξη που του ετοίμασαν φίλοι και συγγενείς.

Στο κλιπ, ο σεφ και πρώην παίκτης του Survivor εμφανίζεται να μπαίνει στο σπίτι του, όπου βρίσκεται η σύντροφός του μαζί με τον πατέρα του και μερικούς φίλους. Αφού του λένε το γνωστό τραγούδι και του δίνουν την τούρτα με σχέδιο, έναν μαγειρικό σκούφο, ο Απόστολος Ρουβάς πλησιάζει τη Φανή Γιαβρίδου, την αγκαλιάζει και τη φιλά. Στο τέλος του κλιπ που μοιράστηκε ο ίδιος με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram, ο Απόστολος Ρουβάς σκύβει και φιλά την κοιλιά της αγαπημένης του, ανακοινώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο, ότι είναι πιθανότατα έγκυος.

Δείτε το βίντεο

Το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ στη σχέση του και οι κοινές τους δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ελάχιστες. Μία από αυτές έρχεται από το καλοκαίρι του 2022, όταν βρέθηκαν στην Κέρκυρα για διακοπές, το νησί από όπου κατάγεται ο Απόστολος Ρουβάς. Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ανέβασε  μερικές φωτογραφίες από την παραμονή του στο νησί. Σε μία από αυτές, ποζάρει δίπλα στη σύντροφό του και οι δυο τους χαμογελαστοί κοιτούν την κάμερα.

Η σχέση τους έγινε γνωστή, μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης και τα έπαθλα επικοινωνίας που κέρδισε με την ομάδα του, ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο σεφ ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο φετινό Survivor, παραμένοντας ήρεμος και χαμηλών τόνων, όπως και στην καθημερινότητά του. Σπάνια αναφέρεται στην προσωπική του ζωή, ωστόσο, είχε δώσει την επαφή της συντρόφου του στην παραγωγή.

Σε ένα από τα επεισόδια, όπου έχασε το έπαθλο επικοινωνίας, αποκάλυψε για πρώτη φορά, ότι τη λένε «Φανή».

«Ξέρω ότι το βιντεάκι (σ.σ στο έπαθλο επικοινωνίας) θα είναι από φίλο μου, δεν θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία… θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει» είχε πει, μιλώντας στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Η Φανή σε αγαπάει, σε λατρεύει. Μας έχει μιλήσει για σένα, Φανή. Περιμένουμε να σε γνωρίσουμε» συμπλήρωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

https://creta24.gr/apostolos-royvas-perimenei-to-proto-paidi-ti-syntrofo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button