Lifestyle

Αφροδίτη Λιάντου: «Λένε ότι είμαι έγκυος και με παντρεύει η Άντζελα Γκερέκου»

Οι πρωταγωνιστές στη «Γη της Ελιάς», Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» και την Άννα Πανταζή για τις συγκλονιστικές εξελίξεις των ρόλων τους, για το πως διαχειρίζονται την ξαφνική δημοσιότητα, ενώ ανακοίνωσαν το τέλος τους στη σειρά.

«Έχω εξοικειωθεί πλέον με το να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση» ανέφερε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε για τη μητέρα της αποκαλύπτοντας τη συμβουλή της: «Έχω γελάσει με δημοσιεύματα που λένε ότι είμαι έγκυος και με παντρεύει η Άντζελα Γκερέκου. Συμβουλεύομαι τη μητέρα μου. Μου είχε πει να μη φοβάμαι την αλλαγή αλλά τη σταθερότητα. Μέχρι τα 20 δεν ήξερα ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο. Επειδή είμαι από καλλιτεχνική οικογένεια έπαιρνα εφόδια χωρίς να το καταλαβαίνω».

Δείτε όσα είπαν

Σύμφωνα με τη Αφροδίτη Λιάντου, η Μυρτάλη έχει πάει προς την πλευρά του Αλέξη γιατί φοβάται πως αν τον χάσει δεν θα έχει κανέναν ενώ δήλωσε πως οι ερωτικές σκηνές είναι άβολες γιατί εκτίθεσαι παραπάνω.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ανέφερε πως στις ερωτικές σκηνές με την Αφροδίτη ένιωθε πάρα πολύ ασφαλής και άνετος.

Οι δύο πρωταγωνιστές αποκάλυψαν πως η ιστορία του ζευγαριού ολοκληρώνεται στη φετινή σεζόν: «Θα αποχωρίσουμε στο τέλος της σεζόν από τη “Γη της Ελιάς”. Θα ήθελα ένα ρομαντικό τέλος για την Μυρτάλη και τον Αλέξη. Στα επόμενα επεισόδια θα δείτε έναν νέο θάνατο».

πηγή: creta24

afroditi-liantoy-lene-oti-egkyos-pantreyei-antzela-gkerekoy/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button