Lifestyle

Γιώργος Γρηγοριάδης: «Νιώθω πολύ κενός σαν άνθρωπος, δεν είναι εύκολο να σκοντάφτεις πάνω σε νεκρούς»

Τον Γιώργο Γρηγοριάδη φιλοξένησε στο «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης (8/3) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, περιέγραψε όσα βίωσε πριν από μερικές εβδομάδες στην Τουρκία, όταν βρέθηκε εκεί για ρεπορτάζ, μετά τους φονικούς σεισμούς και συγκλόνισε.

«Έζησα έναν πόλεμο στην Τουρκία. Πήγα πέρυσι και στην Ουκρανία μπορεί να μην ήμουν μέσα στο πεδίο των μαχών αλλά εγώ τώρα έζησα τον όλεθρο. Νιώθω πολύ κενός σαν άνθρωπος από τότε που επέστρεψα, έχω αναθεωρήσει πολλά για τη ζωή μου. Το να σκοντάφτεις πάνω σε νεκρούς δεν είναι εύκολο. Το να πατάς πάνω σε συντρίμμια και να ξέρεις ότι από κάτω είναι ζωντανοί άνθρωποι και μπορεί να σου φωνάζουν και να μην τους ακούς δεν είναι εύκολο», είπε αρχικά ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευαίσθητος σε θέματα παιδιών και ηλικιωμένων. Δεν μπορώ να δεχθώ δηλαδή ότι κάποιος ασκεί βία σε ανυπεράσπιστους πολίτες, και τα παιδιά τα θεωρώ ανυπεράσπιστα, λεκτική πόσο μάλλον σωματική και για τους ηλικιωμένους το ίδιο. Βίωσα την τραγωδίa στα Τέμπη με τους 21 μαθητές από την αρχή μέχρι και το τέλος. Ήμουν σε άδεια, έγινε ανάκληση γιατί έπρεπε να πάω να βοηθήσω και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Ήταν 21 παιδιά, στο Μακρυχώρι, 21 οικογένειες να συνοδεύουν τα παιδιά τους στην τελευταία τους κατοικία».

«Κανένας να μην το ζήσει, ούτε επαγγελματικά να μην το ζήσει αυτό το πράγμα. Και τώρα είναι ο σεισμός στην Τουρκία. Μετά το Μακρυχώρι, ναι, νομίζω πως είναι πιο έντονη στιγμή η Τουρκία», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

πηγή: creta24

giorgos-grigoriadis-niotho-poly-kenos-san-anthropos-eykolo-na-skontafteis-pano-se-nekroys/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button