Lifestyle

Γνωστός ηθοποιός πυροβολεί τον Αμβρόσιο: «Δεν επιτρέπεται να λέει π@π@ρ!ες»

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει το τελευταία διάστημα οι δηλώσεις του Αμβρόσιου, ο οποίος προχώρησε στην εμετική δήλωση ότι το δυστύχημα στα Τέμπη ήταν τιμωρία για το καρναβάλι.

Μεταξύ αυτών που αντέδρασαν ήταν και ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος, με τον Αμβρόσιο να δρα ως… τηλεπερσόνα και να απαντά εκ νέου στον ηθοποιό, αποκαλώντας τον «διαβολόπαιδο».

Σήμερα, Πέμπτη στο «Πρωινό μας» προβλήθηκαν οι νέες δηλώσεις, που έκανε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει για τον Αμβρόσιο και τις απόψεις που έχει.

Οι νέες δηλώσεις του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τον Αμβρόσιο

«Ο Mr. Αμβρόσιος έχει μια ιδιαίτερη τακτική και έναν ιδιαίτερα καυστικό λόγο που είναι εις βάρος του νομίζω» είπε αρχικά.

«Εγώ αντέδρασα, όπως αντέδρασα και δε μετανιώνω. Και δε νομίζω ότι είναι αναγκαίο να αναπαράγεται κάτι το οποίο είναι άσχημο διότι, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν επιτρέπεται ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει μεγάλο ποίμνιο, να βγαίνει και να λέει π@π@ρ!ες» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Τι είχε πει ο Αμβρόσιος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Αμβρόσιος, αναφερόμενος στον Μιχάλη Ιατρόπουλο είχε πει: «Αγαπητέ μου, Σεις πως γνωρίζετε την μορφή του Διαβόλου; Μήπως είσθε γέννημα και θρέμμα του Διαβόλου; ή Μήπως δηλ. είσθε ΤΕΚΝΟΝ του Διαβόλου; ή Μήπως είσθε εργάτης του Διαβόλου; ή Μήπως είσθε εκπρόσωπος του Διαβόλου; ή Μήπως είσθε συνήγορος και υπερασπιστής του Διαβόλου; Και τέλος, Μήπως είσθε Δικηγόρος του Διαβόλου;

Πως, λοιπόν, γνωρίζετε την μορφή του Διαβόλου; Για να γνωρίζετε την μορφή του Διαβόλου πρέπει να συνομιλείτε μαζί του! Να είσθε, δηλ. κάτι από όλα αυτά! Ψάξτε, λοιπόν, τον εαυτόν σας και τότε ελάτε να τα πούμε, ΔΙΑΒΟΛΟ-ΠΑΙΔΟ!»

Γνωστός ηθοποιός πυροβολεί τον Αμβρόσιο: «Δεν επιτρέπεται να λέει π@π@ρ!ες»

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button