Lifestyle

Είναι εθισμένη στα τατουάζ και χτυπάει τρία την εβδομάδα – Δεν βρίσκει δουλειά, γιατί «μοιάζει» με φυλακόβια

«Είναι σαν να πίνεις αλκοόλ. Δεν μπορώ να σταματήσω τώρα»

Μια γυναίκα από την Ουαλία χτυπάει συνέχεια τατουάζ στο σώμα της και δεν έχει χώρο για άλλα, αφού έχει καλύψει όλα τα μέρη της, ενώ αντιμετωπίζει εργασιακό πρόβλημα, καθώς λόγω εμφάνισης δεν τη δέχονται σε καμία δουλειά.

Η 45χρονη Melissa Sloan έχει φτάσει στο σημείο να κάνει τρία την εβδομάδα και πλέον πάνω στα σχέδια που ήδη έχει, τα οποία της κάνει δωρεάν στο σπίτι ο σύντροφος της. Σύμφωνα με τη mirror.co.uk η ίδια έχει αναρτήσει στα social media μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τη σταδιακή αλλαγή της, ενώ δηλώνει ότι σκοπεύει να συνεχίσει.

«Έχω πάρα πολλά τατουάζ τώρα, πάρα πολλά για να μετρήσω. Έχω ξεπεράσει κατά πολύ, αυτά που είχα ήδη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «ό,τι μου αρέσει το βάζω στο πρόσωπό μου. Πηγαίνω με την έμπνευση, υπάρχει χώρος πάντα κάπου για να το βάλω. Είναι δωρεάν, το κάνω μόνη μου, ή το κάνει ο φίλος μου, έχει εκπαιδευτεί και το κάνει χρόνια».

tatto1

«Έχουμε δικό μας μηχάνημα και τα πάντα, κρατά το κόστος χαμηλό», είπε και σημείωσε πως «δεν θα σταματήσω ποτέ… Παίρνω αδρεναλίνη από αυτό, με πιάνει ένα βουητό και νιώθω υπέροχα, μετά φθείρεται σε μερικές μέρες και το επαναλαμβάνω… Είναι σαν να πίνεις αλκοόλ. Δεν μπορώ να σταματήσω τώρα».

Παρόλα αυτά, αναφέρει ότι έχει αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα, όπως επικριτικά βλέμματα στο δρόμο, όμως το κυριότερο είναι πως δεν την προσλαμβάνουν σε καμία δουλειά, γιατί «μοιάζει» με φυλακόβια.

tripli

Επίσης, ανέφερε πως «δεν μπορώ να βρω δουλειά. Δεν με δέχονται. Έκανα αίτηση να καθαρίζω τουαλέτες και αναμένω, αλλά λογικά δεν θα με προσλάβουν, λόγω των τατουάζ μου».

Όμως, η Melissa Sloan δεν απογοητεύεται, αφού πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα αλλάξουν τα δεδομένα, ενώ ήδη έχει σκεφτεί το επόμενο τατουάζ, που πρόκειται να κάνει αυτή τη φορά πάνω στο πρόσωπο της.

newsbeast.gr

Είναι εθισμένη στα τατουάζ και χτυπάει τρία την εβδομάδα – Δεν βρίσκει δουλειά, γιατί «μοιάζει» με φυλακόβια

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button