Lifestyle

Η Πρωτοψάλτη αποθέωσε Παπακαλιάτη – Καβογιάνη για το Maestro

Με τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro να έχουν ξεκινήσει, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν σταματά να μας δίνει μια πρώτη γεύση μέσα από φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε μια φωτογραφία του με τη Μαρία Καβογιάννη από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro.

«Περιμένοντας αυτά τα λίγα λεπτά να έρθει το σωστό φώς της σκηνής!!! Awaiting for the blue hour!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Θαυμάστριά σας για πάντα»

Ο δημιουργός της σειράς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τέσσερις φωτογραφίες, μία εκ των οποίων με τη Μαρία Καβογιάννη και φόντο τους Παξούς.

Ήταν χιλιάδες τα likes και τα σχόλια από τους θαυμαστές τους. Ανάμεσά τους και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που με το σχόλιό της υποκλίθηκε στο τηλεοπτικό δίδυμο που κατακτά τον κόσμο για το ταλέντο τους.

«Μα είσαστε μαγικοί! Πίνακας! Μπράβο σας. Όταν δυο ταλέντα συνεργάζονται το φως υποκλίνεται. Σας φιλώ γλυκά! Θαυμάστρια σας για πάντα». 

 

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε ανεβάσει δύο ακόμα φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τη Μαρία Καβογιάννη.

«Παραδοσιακό πανηγύρι με την Μαρία στους Παξούς!!!..Traditional dance scene with Maria..» έγραφε χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα γυρίσματα.  

https://creta24.gr/protopsalti-apotheose-papakaliati-kavogiani-to-maestro/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button