Lifestyle

Κανάκης για Τσαπανίδου: «Σταμάτησε τη δημοσιογραφία για να γίνει ανιματέρ του Αλέξη»

Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν ένα από τα πρόσωπα που απασχόλησαν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα. Πιο συγκεκριμένα το «πρόεδρε έλα με φόρα» έγινε viral στα social media και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Η σατυρική εκπομπή ετοίμασε το ανάλογο βιντεάκι για να τρολάρει τον ενθουσιασμό της Πόπης Τσαπανίδου όταν προλόγιζε τον Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα πριν πέσει το βίντεο ο Αντώνης Κανάκης είπε για την Τσαπανίδου: «Σταμάτησε τη δημοσιογραφία για να γίνει ανιματέρ του Αλέξη».

Στο χιουμοριστικό βίντεο βλέπουμε την Τσαπανίδου να λέει την ατάκα «πρόεδρε έλα, έλα με φόρα» και στα πλάνα δείχνει ένα αυτοκίνητο να έρχεται με φόρα και να προσκρούει σε ένα δέντρο.

Στη συνέχεια εμφανίζεται ένας ποδηλάτης να κάνει μία ειδική διαδρομή στο βουνό και να προσγειώνεται ανώμαλα τελικά στο έδαφος, ενώ στην τρίτη περίπτωση εμφανίζεται ένας αθλητής σκιέρ που κάνει άλμα και τελικά γκρεμοτσακίζεται.

Το βίντεο του Ράδιο Αρβύλα για την Πόπη Τσαπανίδου

Μόλις τελείωσε το βίντεο οι τρεις παρουσιαστές δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους λέγοντας πως αυτό θα έπρεπε να ήταν το βίντεο της θέσης νούμερο 1 και όχι το 7.

Ένας εκ των τριών παρουσιαστών ο Χρήστος Κιούσης σημείωσε: «Αν πάντως η Πόπη ήθελε να περάσει από τις ειδήσεις στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα μπορούσε να μην πάει στον ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θα υπήρχαν θέσεις» με τον Αντώνη Κανάκη να του απαντά: «Αστειεύεσαι; Με μεγάλη χαρά θα την είχαμε στο τραπέζι».

πηγή: creta24

kanakis-tsapanidoy-stamatise-ti-dimosiografia-na-ginei-animater-alexi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button